Følg os

Nyheder

iHorror snakker med Andrew Traucki om hans nye film 'The Reef: Stalked'.

Udgivet

on

Endnu en hajfilm? Det var det første, der kom til at tænke på, da jeg var klar over, at denne film ville udkomme. Så indså jeg, at det var en efterfølger til The Reef, som blev udgivet i 2010. Jeg stoppede op et øjeblik og tænkte, "jamen, The Reef var på ingen måde en dårlig film; det var en anstændig hajfilm efter hvad jeg kunne huske, så hvorfor fanden ikke? Jeg vil give det en chance!"

Et stillbillede af hajen fra gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

Efter at have set Revet: Forfølget, mine første indtryk var stressende, hjertebankende, benhårde og en fremragende historie på grund af konflikten, der straks blev indsprøjtet i historien. Jeg blev draget ind i historien med det samme, og lige så meget som jeg hader at indrømme dette (ikke fordi jeg ikke nød filmen), var jeg nødt til at sætte den på pause flere gange.

Spændingen, der involverede hajen, var en smule anmassende; men jeg nød stadig hvert minut af det. Er det ikke derfor, vi ser den slags film? Skriften var på punkt, den var smukt optaget på lokation i Australien, og jeg nød karakterbuerne, som de udviklede sig gennem filmens halvfems minutter lange spilletid.

Skuespillerne fremtryllede nogle rå følelser, og jeg forestillede mig, at det var ret hårdt i uforudsigelige omgivelser. Hajens rovvaner var ret realistiske, og jeg følte ikke, at der nogensinde var nogen fristelse til at være overdramatisk og sensationalisere angrebene.

(LR) Ann Truong som Jodie, Saskia Archer som Annie og Teressa Liane som Nic i gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

Revet: Forfølget er en høj anbefaling, lige så god som originalen, og et fremragende ur til sommersæsonen! Sørg for at tjekke det ud.

I biografer, på digitalt, on demand og streaming på Shudder 29. juli 2022 

Kørselstid: 90 minutter | Bedømmelse: NR

Synopsis: I et forsøg på at helbrede efter at have været vidne til sin søsters forfærdelige mord, rejser Nic til et tropisk feriested med sine venner for at sejle i kajak og dykke. Kun få timer inde i deres ekspedition bliver kvinderne forfulgt og derefter angrebet af en hvidhaj. For at overleve bliver de nødt til at slå sig sammen, og Nic bliver nødt til at overvinde sin posttraumatiske stress, se sin frygt i øjnene og dræbe monsteret.

Forfatter og instruktør – Andrew Traucki

En hurtig chat med forfatter og instruktør - Andrew Traucki

Jeg havde en vidunderlig tid at tale med Andrew om Revet: Forfølget. Selvom jeg havde betydelige tekniske vanskeligheder, var jeg ekstatisk over at få denne mulighed for at bringe vores interview til siden. Som altid er det aldrig tid nok. Jeg håber, at I alle nyder det.

iHorror: Hvor svært var det at filme på stedet?

Andrew Traucki: Du ved, det var ret svært; vi var i vandet hele dagen, hvilket ingen menneskekrop skulle udholde. At være i troperne, var lufttemperaturen okay. Klimaændringerne blev til tider noget mærkelige, da dette var den tørreste del af Australiens østkyst, og så ville det regne, og så ville vinden tage til, og vinden i vandet er ikke god, især når du er at holde refleksplader og den slags. Det var egentlig ret svært. En af de stakkels kameraassistenter trådte på en pilrokke og fik en modhage fast i benet; en dag var der en rigtig haj på sættet, heldigt at vi ikke var i vandet den dag. Så ja, det er ikke let at filme på et faktisk sted, der er fyldt med vand.

iH: Andrew, hvordan er det originale Reef sammenlignet med The Reef: Stalked? Havde du en idé til denne film, mens du lavede den første?

AT: Ja, jeg tror, ​​at det, jeg har gjort, var, at jeg har prøvet at holde den samme følelse af realisme og overlevelses-thriller i gang. Det, jeg har forsøgt at gøre denne gang, var at tilføje endnu et lag af traumer og kvindens forhold og adressere forestillingen om vold i hjemmet og løfte det lidt mere og give det et andet niveau, og det er sådan set min følelse vedr. det, hvad føler du?

iH: Jeg kunne bedre lide denne film, end jeg troede, jeg ville, og jeg tror, ​​at den er en helt adskilt enhed fra den første.

PÅ: Interessant, ja, jeg tror du har ret. Den første var som en dokumentar, næsten som overlevelse, hvorimod dette er mere som et traditionelt drama

(LR) Teressa Liane som Nic, Ann Truong som Jodie, Kate Lister som Lisa og Saskia Archer som Annie i gyserfilm, THE REEF: STALKED og RLJE Films/SHUDDER-udgivelsen. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder

iH: Optog du selv hajoptagelserne, eller gjorde en separat besætning det?

PÅ: Ja, det meste af det var en separat besætning.

iH: På tidspunkter, hvor hajen faktisk bed en rekvisit, hvordan blev det så opnået? Byggede du den op omkring selve hajen, eller satte du bare rekvisitten derude, eller var det bare filmmagi?

PÅ: Ja, det er bare filmmagi. [griner]

iH: [griner] Nå, det så ret overbevisende ud.

PÅ: Godt, jeg er glad. Det var det, jeg ville høre.

iH: Var skuespillerne i vandet med hajen på noget tidspunkt eller i nærheden af ​​hajen?

PÅ: [Smil] Filmmagi.

iH: Du gjorde det godt; Jeg skal bare rose dig; de var fantastiske, og jeg elskede dem virkelig. Tanken om, at de skulle dø af hajen, var bare forfærdelig, så du gjorde et godt stykke arbejde med at skrive med deres personligheder, og konflikten var bare stor. Filmen var bare fantastisk, og jeg ved, at folk vil elske den.

PÅ: Tak, Ryan. Kvinderne i filmen var bare et vidunderligt cast; du ved, de bragte bare så meget til rollen; Jeg er enig med dig; Jeg synes, de er vidunderlige.

(LR) Ann Truong som Jodie, Kate Lister som Lisa, Teressa Liane som Nic og Saskia Archer som Annie i gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

iH: Hvad har du næste gang i pipelinen?

PÅ: Jeg har en sort komedie kaldet Melodica Vampire Slayer, som jeg beskriver som Spinal Tap møder Dracula. Jeg ville virkelig elske at lave det, for jeg ved, at det bliver noget hysterisk. Så ja, jeg leder virkelig også efter manuskripter, der er forhøjede thrillere. Jeg leder altid efter dem, og det er det, der er på min radar i øjeblikket.

iH: Nå, det er fantastisk, lidt anderledes end denne film. Jeg havde nævnt for en af ​​vores andre forfattere, at jeg ville tale med dig i dag, og et spørgsmål, som han ville have mig til at stille dig, var: "Hvad var udfordringerne ved at finde på noget nyt i hajgenren, da der er så mange disse dage?

PÅ: Det er et godt spørgsmål. Det er klart, at der er gået ti år mellem filmene, så det er ikke nemt for mig. Jeg er ikke rigtig til hajudnyttelse i alle disse slags film; Det interesserer jeg mig virkelig ikke så meget for. Det er lidt sjovt i et stykke tid, og så tror jeg, at det bliver gentaget, så jeg gider ikke se en eller to, og så lyder det, "ja, jeg tror, ​​jeg har set det her." For mig handler det altid om noget nyt, og det er interessant, der vil fange mig. Hvis den har hajen i sig, er det fint, og hvis den ikke har, er det også fint.

(LR) Teressa Liane som Nic, Saskia Archer som Annie og Ann Truong som Jodie i gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

iH: Jeg tror, ​​det sker meget, folk går ind og tror, ​​at det bliver de samme beats, og det var denne film ikke, og det var virkelig forfriskende. Hvad var den mest udfordrende del af optagelsen af ​​denne film?

PÅ: Det er et godt spørgsmål. Optagelsen var udfordrende. Vi havde virkelig bare ikke tid nok til den mængde ting, jeg ville skyde. Det er altid et tovtrækkeri, spændingen mellem at være kreativ og pengene, der forsøger at sikre, at det hele sker og på budgettet, så det var ret stressende. I posten gætter jeg på, at redigeringen ikke fungerede særlig godt i et stykke tid, og så fik vi endelig knækket det, og det var godt. Så ja, jeg tror, ​​at optagelserne var det mest stressende.

iH: Okay, det ser ud til, at min tid er gået; og jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid; og jeg undskylder for alle de tekniske problemer, jeg havde.

PÅ: Det er okay, Ryan, tak.

iH: Okay, sir, du har det godt.

PÅ: Også dig, skål.

Et stillbillede af hajen fra gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Film

Stateside Final Trailer for 'Godzilla Minus One' Drops

Udgivet

on

Allerede en mund-til-mund-kritisk succes Godzilla minus en svømmer til USA i dag og åbner i biografer landet over. For at fejre det, udgav TOHO den sidste trailer til blockbusteren, som ikke tilføjer meget til de andre, men den ser stadig fantastisk ud.

Denne udgivelse er udelukkende produceret af Japan, monsterets oprindelige hjem. Ikke siden Shin Godzilla (2016) har landet produceret endnu en film indtil nu. Det er næsten syv årtier siden, at den forhistoriske Kaiju dukkede op fra Stillehavet for at begynde sit had/kærlighedsforhold til Tokyo.

Fans har selv haft et had/kærlighedsforhold, ikke med monsteret, men med Hollywood. Den første amerikansk producerede film blev udgivet i 1998. Det fangede ikke originalens charme og romantik. Der blev lavet flere andre amerikanske efterfølgere, hver mere grandiose end den sidste. Igen blev loren og fantasien slugt af store skuespillere og specialeffekter.

Med Godzilla minus en, siger fans og kritikere, at dette måske er den bedste direkte japanske efterfølger siden originalen. I hvert fald spiller Godzilla Minus One nu landsdækkende i Amerika.

Læs

Film

Et drengeband dræber vores yndlingsrensdyr i "I Think I Killed Rudolph"

Udgivet

on

Den nye film Der er noget i laden virker som en tunge-i-kind-ferie-gyserfilm. Det er ligesom Gremlins men blodigere og med nisser. Nu er der en sang på soundtracket, der fanger humoren og rædselen i filmen kaldet Jeg tror, ​​jeg dræbte Rudolph.

The ditty er et collab mellem to norske boybands: Subwoofer og A1.

Subwoofer var Eurovision-deltager i 2022. A1 er en populær handling fra samme land. Sammen dræbte de stakkels Rudolph i et hit-and-run. Den humoristiske sang er en del af filmen, som følger en familie, der opfylder deres drøm, "at flytte tilbage efter at have arvet en afsidesliggende hytte i bjergene i Norge." Selvfølgelig giver titlen resten af ​​filmen væk, og den bliver til en hjemmeinvasion - eller - en gnome invasion.

Der er noget i laden udgivelser i biografer og On Demand 1. december.

Subwoofer og A1
Der er noget i laden
Læs

Film

Brace Yourself: 'No Way Up' Trailer giver hajer et boardingkort

Udgivet

on

Hajfilm er bare blevet dummere og dummere. Genren træthed er reel, men en gang imellem laver filmskabere en, der hæver sig over skraldet og Ingen vej op ser ud til at være den film. Udgivet i 2024, denne delvis katastrofefilm, delvis hajfilm, ser passagerer på et kommercielt flyselskab, der styrter ned i havet. Vent - før du tommelfinger på næsen, ser denne faktisk velspillet og spændende ud.

Selvfølgelig følger det nogle af de samme "fangede" Murphys lov filmtroper, men helt ærligt, det her ser ikke halvdårligt ud. Der er mange fobier på arbejde her. Vi har frygt for at flyve, frygt for hajer og frygt for at drukne. Det giver filmskaberne en masse scenarier at arbejde med og masser af chancer for at øge vores puls. Der er endda en Alien 3 hyldest, hvor monsteret bogstaveligt talt står ansigt til ansigt med den sidste pige. Det er point værd i min bog.

Apropos monsteret, så ser hajen i denne film ret realistisk ud. Det ser ikke ud til, at det er blevet gengivet på 2008-software. Faktisk ser det praktisk ud.

Tag et kig på traileren til No Way Up nedenfor, og lad os vide, hvad du synes. Udgivelsesdatoen er ikke sat i sten, den siger bare "kommer snart", så se efter den sandsynligvis i 2024.

Trailermærke: “Karakterer fra forskellige baggrunde bliver kastet sammen, når flyet, de rejser med, styrter ned i Stillehavet. En mareridtskamp for overlevelse følger med lufttilførslen ved at løbe tør og farer snigende ind fra alle sider. Det ramte passagerfly kommer til at hvile farligt tæt på kanten af ​​en bundløs kløft med de overlevende passagerer og besætning fanget i en luftlomme. Med deres luftforsyning hurtigt ved at løbe tør, opstår der en mareridtskamp for overlevelse, mens farer fra alle sider skærper sig ind over dem.”

Læs