Følg os

Nyheder

iHorror snakker med Andrew Traucki om hans nye film 'The Reef: Stalked'.

Udgivet

on

Endnu en hajfilm? Det var det første, der kom til at tænke på, da jeg var klar over, at denne film ville udkomme. Så indså jeg, at det var en efterfølger til The Reef, som blev udgivet i 2010. Jeg stoppede op et øjeblik og tænkte, "jamen, The Reef var på ingen måde en dårlig film; det var en anstændig hajfilm efter hvad jeg kunne huske, så hvorfor fanden ikke? Jeg vil give det en chance!"

Et stillbillede af hajen fra gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

Efter at have set Revet: Forfølget, mine første indtryk var stressende, hjertebankende, benhårde og en fremragende historie på grund af konflikten, der straks blev indsprøjtet i historien. Jeg blev draget ind i historien med det samme, og lige så meget som jeg hader at indrømme dette (ikke fordi jeg ikke nød filmen), var jeg nødt til at sætte den på pause flere gange.

Spændingen, der involverede hajen, var en smule anmassende; men jeg nød stadig hvert minut af det. Er det ikke derfor, vi ser den slags film? Skriften var på punkt, den var smukt optaget på lokation i Australien, og jeg nød karakterbuerne, som de udviklede sig gennem filmens halvfems minutter lange spilletid.

Skuespillerne fremtryllede nogle rå følelser, og jeg forestillede mig, at det var ret hårdt i uforudsigelige omgivelser. Hajens rovvaner var ret realistiske, og jeg følte ikke, at der nogensinde var nogen fristelse til at være overdramatisk og sensationalisere angrebene.

(LR) Ann Truong som Jodie, Saskia Archer som Annie og Teressa Liane som Nic i gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

Revet: Forfølget er en høj anbefaling, lige så god som originalen, og et fremragende ur til sommersæsonen! Sørg for at tjekke det ud.

I biografer, på digitalt, on demand og streaming på Shudder 29. juli 2022 

Kørselstid: 90 minutter | Bedømmelse: NR

Synopsis: I et forsøg på at helbrede efter at have været vidne til sin søsters forfærdelige mord, rejser Nic til et tropisk feriested med sine venner for at sejle i kajak og dykke. Kun få timer inde i deres ekspedition bliver kvinderne forfulgt og derefter angrebet af en hvidhaj. For at overleve bliver de nødt til at slå sig sammen, og Nic bliver nødt til at overvinde sin posttraumatiske stress, se sin frygt i øjnene og dræbe monsteret.

Forfatter og instruktør – Andrew Traucki

En hurtig chat med forfatter og instruktør - Andrew Traucki

Jeg havde en vidunderlig tid at tale med Andrew om Revet: Forfølget. Selvom jeg havde betydelige tekniske vanskeligheder, var jeg ekstatisk over at få denne mulighed for at bringe vores interview til siden. Som altid er det aldrig tid nok. Jeg håber, at I alle nyder det.

iHorror: Hvor svært var det at filme på stedet?

Andrew Traucki: Du ved, det var ret svært; vi var i vandet hele dagen, hvilket ingen menneskekrop skulle udholde. At være i troperne, var lufttemperaturen okay. Klimaændringerne blev til tider noget mærkelige, da dette var den tørreste del af Australiens østkyst, og så ville det regne, og så ville vinden tage til, og vinden i vandet er ikke god, især når du er at holde refleksplader og den slags. Det var egentlig ret svært. En af de stakkels kameraassistenter trådte på en pilrokke og fik en modhage fast i benet; en dag var der en rigtig haj på sættet, heldigt at vi ikke var i vandet den dag. Så ja, det er ikke let at filme på et faktisk sted, der er fyldt med vand.

iH: Andrew, hvordan er det originale Reef sammenlignet med The Reef: Stalked? Havde du en idé til denne film, mens du lavede den første?

AT: Ja, jeg tror, ​​at det, jeg har gjort, var, at jeg har prøvet at holde den samme følelse af realisme og overlevelses-thriller i gang. Det, jeg har forsøgt at gøre denne gang, var at tilføje endnu et lag af traumer og kvindens forhold og adressere forestillingen om vold i hjemmet og løfte det lidt mere og give det et andet niveau, og det er sådan set min følelse vedr. det, hvad føler du?

iH: Jeg kunne bedre lide denne film, end jeg troede, jeg ville, og jeg tror, ​​at den er en helt adskilt enhed fra den første.

PÅ: Interessant, ja, jeg tror du har ret. Den første var som en dokumentar, næsten som overlevelse, hvorimod dette er mere som et traditionelt drama

(LR) Teressa Liane som Nic, Ann Truong som Jodie, Kate Lister som Lisa og Saskia Archer som Annie i gyserfilm, THE REEF: STALKED og RLJE Films/SHUDDER-udgivelsen. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder

iH: Optog du selv hajoptagelserne, eller gjorde en separat besætning det?

PÅ: Ja, det meste af det var en separat besætning.

iH: På tidspunkter, hvor hajen faktisk bed en rekvisit, hvordan blev det så opnået? Byggede du den op omkring selve hajen, eller satte du bare rekvisitten derude, eller var det bare filmmagi?

PÅ: Ja, det er bare filmmagi. [griner]

iH: [griner] Nå, det så ret overbevisende ud.

PÅ: Godt, jeg er glad. Det var det, jeg ville høre.

iH: Var skuespillerne i vandet med hajen på noget tidspunkt eller i nærheden af ​​hajen?

PÅ: [Smil] Filmmagi.

iH: Du gjorde det godt; Jeg skal bare rose dig; de var fantastiske, og jeg elskede dem virkelig. Tanken om, at de skulle dø af hajen, var bare forfærdelig, så du gjorde et godt stykke arbejde med at skrive med deres personligheder, og konflikten var bare stor. Filmen var bare fantastisk, og jeg ved, at folk vil elske den.

PÅ: Tak, Ryan. Kvinderne i filmen var bare et vidunderligt cast; du ved, de bragte bare så meget til rollen; Jeg er enig med dig; Jeg synes, de er vidunderlige.

(LR) Ann Truong som Jodie, Kate Lister som Lisa, Teressa Liane som Nic og Saskia Archer som Annie i gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

iH: Hvad har du næste gang i pipelinen?

PÅ: Jeg har en sort komedie kaldet Melodica Vampire Slayer, som jeg beskriver som Spinal Tap møder Dracula. Jeg ville virkelig elske at lave det, for jeg ved, at det bliver noget hysterisk. Så ja, jeg leder virkelig også efter manuskripter, der er forhøjede thrillere. Jeg leder altid efter dem, og det er det, der er på min radar i øjeblikket.

iH: Nå, det er fantastisk, lidt anderledes end denne film. Jeg havde nævnt for en af ​​vores andre forfattere, at jeg ville tale med dig i dag, og et spørgsmål, som han ville have mig til at stille dig, var: "Hvad var udfordringerne ved at finde på noget nyt i hajgenren, da der er så mange disse dage?

PÅ: Det er et godt spørgsmål. Det er klart, at der er gået ti år mellem filmene, så det er ikke nemt for mig. Jeg er ikke rigtig til hajudnyttelse i alle disse slags film; Det interesserer jeg mig virkelig ikke så meget for. Det er lidt sjovt i et stykke tid, og så tror jeg, at det bliver gentaget, så jeg gider ikke se en eller to, og så lyder det, "ja, jeg tror, ​​jeg har set det her." For mig handler det altid om noget nyt, og det er interessant, der vil fange mig. Hvis den har hajen i sig, er det fint, og hvis den ikke har, er det også fint.

(LR) Teressa Liane som Nic, Saskia Archer som Annie og Ann Truong som Jodie i gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

iH: Jeg tror, ​​det sker meget, folk går ind og tror, ​​at det bliver de samme beats, og det var denne film ikke, og det var virkelig forfriskende. Hvad var den mest udfordrende del af optagelsen af ​​denne film?

PÅ: Det er et godt spørgsmål. Optagelsen var udfordrende. Vi havde virkelig bare ikke tid nok til den mængde ting, jeg ville skyde. Det er altid et tovtrækkeri, spændingen mellem at være kreativ og pengene, der forsøger at sikre, at det hele sker og på budgettet, så det var ret stressende. I posten gætter jeg på, at redigeringen ikke fungerede særlig godt i et stykke tid, og så fik vi endelig knækket det, og det var godt. Så ja, jeg tror, ​​at optagelserne var det mest stressende.

iH: Okay, det ser ud til, at min tid er gået; og jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid; og jeg undskylder for alle de tekniske problemer, jeg havde.

PÅ: Det er okay, Ryan, tak.

iH: Okay, sir, du har det godt.

PÅ: Også dig, skål.

Et stillbillede af hajen fra gyserfilmen, THE REEF: STALKED, en RLJE Films/SHUDDER-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films and Shudder.

Nyheder

'Dahmer' har slået Netflix-seriens debutrekorder - knuser selv 'Squid Game'

Udgivet

on

Dahmer

Blæksprutte spil var event-tv, da det faldt på Netflix. Jeg ved ikke, om du husker det, men antallet af mennesker, der chattede om serien, var sindssygt højt og noget, man ikke kunne undslippe nogen steder. Nå, Ryan Murphys seneste debut af Monster: Jeffrey Dahmer Story på en eller anden måde overskyggede det programs antal seere med et langt skud i dens første uge.

Den uhyggelige udforskning af seriemorderen Jeffrey Dahmer tiltrak 192.6 millioner seere inden for den første uge. I løbet af, Squid spil første uge så serien 63.1 millioner seere. Det er en kæmpe debut for serien, der nu er Netflix' nummer et-serie.

Oversigt over Netflix Dahmer går sådan her:

Mellem 1978 og 1991 tog Jeffrey Dahmer på grusomt vis livet af sytten uskyldige ofre. DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story er en serie, der afslører disse samvittighedsløse forbrydelser, centreret omkring de undertjente ofre og deres lokalsamfund, der er påvirket af politiets systemiske racisme og institutionelle svigt, der gjorde det muligt for en af ​​USA's mest berygtede seriemordere at fortsætte sin morderiske tur i åbent øjesyn i over et årti.

Har du set Evan Peters rystende forvandling til Dahmer endnu?

Læs

Nyheder

'Slash/Back'-traileren er fyldt med børn, der kæmper mod Lovecraftian-kropsrædsler

Udgivet

on

Slash

'Slash/Tilbage' giver os en meget Tingen-afstemt slags plot med en stor undtagelse ... denne film handler om en gruppe unge piger i stedet for en flok sure fyre. Skråstreg/Tilbage indeholder også nogle meget Lovecraftianske stykker sammensat af brugen af ​​noget intenst udseende kropsrædsel. Alt i alt er der intet at undlade at grave om denne trailer.

En lille by bliver mål for en monsterinvasion, og det er op til en gruppe børn at gå på krigsstien mod dem alle.

Synopsis til Skråstreg/Tilbage er som følger:

Beliggende i Pangnirtung, Nunavut, en søvnig landsby beliggende i de majestætiske bjerge på Baffin Island i det arktiske hav, åbner SLASH/BACK, når landsbyen vågner op til en typisk sommerdag. Ingen skole, ingen seje drenge (nå … undtagen én) og 24-timers sollys. Men for Maika og hendes tøffe venner er den sædvanlige sommer pludselig ikke i kortene, da de opdager en rumvæseninvasion, der truer deres hjemby. Disse teenagere er blevet undervurderet hele deres liv, men ved hjælp af interimistiske våben og deres gyserfilmviden viser de de rumvæsner, du ikke pjækker med pigerne fra Pang.

Filmen har Tasiana Shirley, Alexis Vincent-Wolfe, Nalajoss Ellsworth og Chelsea Prusky i hovedrollerne.

Skråstreg/Tilbage er i biografen, On Demand og digital fra den 21. oktober.

Læs

Nyheder

'Holy Spider' Trailer udforsker sande begivenheder omkring den brutale seriemorder

Udgivet

on

Hellig Edderkop

Instruktør, Ali Abbasi har vundet bedste instruktør ved Fantastic Fest 2022 for Hellig Edderkop. Direktøren for Border går i en helt anden retning denne gang ved at gå ind i de mørke og triste gader i den iranske hellige by Masshad. Filmen udforsker seriemorderen Saeed Hanaei, der strejfede i Masshads gader på udkig efter prostituerede at myrde.

Synopsis til Hellig Edderkop går sådan her:

Den kvindelige journalist Rahimi (Zar Amir Ebrahimi) rejser til den iranske hellige by Mashhad for at efterforske en seriemorder, der mener, at han gør Guds værk, renser gaderne for syndere ved at myrde sexarbejdere. Efterhånden som kropstællingen stiger, og Rahimi nærmer sig at afsløre sine forbrydelser, bliver muligheden for retfærdighed sværere at opnå, da 'Spider Killer' bliver omfavnet af mange som en helt. Baseret på den forfærdelige sande historie om seriemorderen Saeed Hanaei afslører den anerkendte forfatter-instruktør Ali Abbasi (Border) en gribende krimi og en dristig anklage mod et samfund, hvor hård retfærdighed rutinemæssigt er en kendsgerning.

Vi vil sørge for at holde dig opdateret om fremtidige opdateringer, herunder en officiel udgivelsesdato, som ikke burde være for langt væk.

Læs


500x500 Stranger Things Funko Affiliate Banner


500x500 Godzilla vs Kong 2 Affiliate Banner