Følg os

Nyheder

Bedste gyserfilm fra 2014 (Chris Crums top 10 valg)

Udgivet

on

Lad mig indlede dette ved at indrømme, at der er et par nøgletitler, som jeg bare ikke har haft mulighed for at se endnu, så denne liste kan ændre sig lidt afhængigt af, hvad jeg ender med at tænke på dem (og ja, jeg har set The Babadook).

Det er også svært at lægge et ægte bedste fra 2014-listen på grund af udgivelsens karakter. Nogle af disse blev muligvis først udgivet i 2013 eller endda i 2012, men fandt endelig bredere udgivelse i år. Så er der det faktum, at genre-labels ikke altid er så veldefinerede. Nogle af disse kan grænser op til genrer uden for som drama, thriller eller endda komedie, men jeg har det godt med niveauet af rædsel i nogen af ​​dem til at inkludere dem på listen. Hvis du er uenig, er det fint. Vi kan stadig være venner.

Under alle omstændigheder nok pludrende. Lad os komme til det. Her er mine valg til de bedste horrorfilm i 2014. 

10. Husbundet

bundet til hjemmet

Hver gang jeg ser en moderne hjemsøgt film, siger noget bagest i mit sind: ”Jeg kan ikke tro, at jeg gør det igen. Kan dette koncept virkelig gøres på en frisk måde på dette tidspunkt? ” Svaret er ofte "Nej", men bundet til hjemmet var det "ja", jeg har længtes efter.

Der er meget at kunne lide bundet til hjemmet, men det starter med hovedpersonen spillet fremragende af Morgana O'Reilly. Det har både skræmmer og griner, men frem for alt andet har det karakterer, som du nyder at bruge over 90 minutter med, og det er en original tilgang til undergenren.

9. 13 synder

13 synder

13 synder er en af ​​de sjældne genindspilninger, som jeg faktisk så før den originale film, så der er en god chance for, at min opfattelse af det kan have været anderledes, hvis jeg havde set originalen 13: Dødsspil først. Jeg har set begge nu, og jeg kan faktisk godt lide genindspilningen. Dette sker ikke ofte. Faktisk at se en genindspilning efter en original gav mig en mulighed for at nyde det som sin egen film og ikke behøver at opleve de uundgåelige sammenligninger under hele visningen. Så det er min første eksponering for historien, der måske har haft indflydelse på, hvor meget jeg kunne lide det, men i sidste ende betyder det slet ikke noget.

13 synder var en film fra 2014, og originalen var for otte år siden. Der fortælles ikke, hvornår jeg måske har set originalen, hvis jeg ikke havde set denne og haft det så godt. For mig er en af ​​de bedste ting, en genindspilning kan gøre, at åbne sit publikum for kildematerialet. Jeg spekulerer på, om jeg kunne have ønsket andre genindspilninger som Oldboy or Let Me I mere havde jeg set dem før originalerne, som jeg allerede elskede.

Jeg tror 13 synder var tæt nok på 13: Dødsspil at være en genindspilning, men det var også anderledes nok til at stå alene. Jeg vil sandsynligvis nyde begge film i de kommende år. Plus, Ron Perlman er fantastisk.

8. Store dårlige ulve

ulve

Dette er en af ​​de film, der trodser en slags genre. Det er meget karakterdrevet og måske mere af en spændende fortælling end noget andet, men enhver film med halshugget børn kvalificerer bestemt som rædsel i min bog. Og det er ikke at nævne torturscenerne.

Rædslen ved Big Bad Wolves ligger hovedsageligt med sit mørke emne, og skrivning og handling hæver det til at være et af årets bedste.

7. Stødtand

Tusk

Jeg har været fan af Kevin Smith siden jeg så det Clerks igen og igen med en af ​​mine bedste venner i ottende klasse. Da han kom ind i genren for et par år tilbage med Red State, Jeg kunne ikke have været mere begejstret, og jeg nød filmen meget. Da jeg fik at vide, at han lavede en gyserfilm, der hedder Tusk om en fyr, der forvandler en anden fyr til en hvalros, vidste jeg, at det ville være lige op ad min gyde, og efter endelig at have fået en chance for at se det, kan jeg sige, at jeg havde ret. Handlen blev stort set forseglet første gang jeg fik et glimt af skabelsen af ​​hvalros. Bare fantastisk.

6. Kun elskede tilbage

Only Lovers Left Alive

Ligesom den hjemsøgte huss undergenre finder jeg mig ofte udmattet af vampyrfilm. Men nu og da kommer der noget specielt med og minder mig om, at der stadig kan laves store vampyrfilm. Synes godt om Lad den rigtige være i før det, Only Lovers Left Alive er sådan en film. Igen taler vi om en karakterdrevet film, og hvis du leder efter bange eller vampyrhandlinger, kan du se andre steder.

Men hvis du leder efter en unik vampyrfilm, og en, der bare er smukt optaget og udført, med et fremragende lydspor, vil jeg opfordre dig til at tjekke denne ud.

5. Billige spændinger

Cheap Thrills

Cheap Thrills er bare sjovt. Enkel og enkel. Det falder bestemt ind under kategorien genrebøjning, men det er grovt sjovt, og hvilken anden genre er bedst kendt for det? Det hjælper også med at rollebesætningen består af genreveterinærer.

Der ser ud til at være noget af en tendens med "Hvor langt vil du gå for penge?" film med dette, 13 synder (og dens forgænger selvfølgelig) og sidste års Ville du hellere, men hvis du spørger mig, var denne den mest underholdende af flokken.

4. Fuldmagt

proxy

Jeg tror, ​​hvad jeg kunne lide mest om proxy er, at jeg aldrig var helt sikker på, hvilken retning det tog. Jeg følte altid, at jeg ikke vidste, hvad der kom næste gang, men jeg blev grebet og kunne ikke fjerne mine øjne. Jeg vil ikke rigtig sige meget mere om det, hvis du ikke har set det. En af de bedste af året, uden tvivl. Jeg har aldrig set noget lignende proxy, og det er specielle ting i disse dage.

3. Wolf Creek 2

Wolf Creek 2

Wolf Creek 2 vinder prisen efter min mening for årets største rædseloverraskelse. Det føltes som om det bare kom ud af ingenting, og jævla var det fantastisk. Jeg var ikke engang den største fan af den første. Jeg kunne altid lide det, men jeg sang aldrig dets ros lige så højt som mange mennesker.

Med Wolf Creek 2, Greg McLean skruede den op omkring ti hak på enhver tænkelig måde, og resultatet er (tør jeg sige) en spændende tur af episke proportioner. Så ja, ikke nøjagtigt hvad jeg forventede fra en efterfølger til det meget langsommere Wolf Creek. Da det var forbi, kunne jeg simpelthen ikke tro, hvor sjovt jeg så det. Det er et stykke tid siden, at en slasher-efterfølger blev leveret på det niveau. Jeg kan ikke engang tænke på den sidste, der endda kom tæt på, for at være ærlig.

2. Fundet

Fundet

Jeg kan virkelig ikke sige nok gode ting om Fundet, selvom jeg vil sige, at efter at have læst bogen først, fik jeg mig nok til at værdsætte filmen endnu mere. Den bedste del af Fundne historien er den nostalgi, den fremkalder. Det bringer minder om at være barn i 80'erne og 90'erne på jagt efter den næstbedste VHS gorefest og dele den oplevelse med dine venner.

Det er ikke ofte, at en tilpasning af en roman forbliver så tro mod sit kildemateriale, selvom den gør nogle få ændringer, og i betragtning af at den blev lavet på et budget på stort set nul uden betalte skuespillere, er det ret imponerende, hvad instruktør Scott Schirmer formået at udrette. Mens du er nødt til at acceptere, at det er en meget lav budgetproduktion, der er i gang, er der en grund til, at det vandt så mange festivalpriser. Det er film inden for en film, Hovedløse, (som er ansvarlig for at få filmen forbudt i Australien) får endda funktionsbehandlingen.

Jeg elsker absolut Fundet. Jeg elsker selve historien. Jeg elsker de bolde, den har, når det viser, hvad den viser. Jeg elsker den animerede titelsekvens, der fører os ind i den grafiske roman Roach Man & Bag Frokost. Jeg elsker filmene i filmen, som ikke kun inkluderer Hovedløse, men Dybe beboere. Jeg elsker lydsporet. Og bedst af alt, jeg elsker, at Scott Schirmer passede så meget på at være tro mod romanens ånd for det meste. Jeg er sikker på at have forfatteren Todd Rigney co-script, det gjorde ikke ondt. Det har muligvis ikke produktionsværdien af ​​de andre titler på denne liste, men det kompenserer for det med hjerte, historie, sjove goreeffekter, foruroligende emne og god gammel nostalgi.

1. Sakramentet

Nadveren

Jeg var en ret stor Ti West-fan, før jeg så det Nadveren. I betragtning af at det faktisk kan være min favorit af hans film, ser jeg ikke nogen måde at give det førstepladsen.

Den mest skræmmende del af filmen er at vide, at denne lort faktisk skete. Sikker på, det er en fiktiv version af de virkelige begivenheder i Jonestown, men ånden i det, der skete, forbliver intakt, og helt ærligt, det er skidt skræmmende som helvede. Mens jeg er så træt som den næste fyr af fundet optagelser / mockumentary rædsel, er dette det bedste eksempel på det, jeg kan tænke på (og ja, det inkluderer Blair Witch, kannibal Holocaust, Optagelsen af ​​Deborah Logan). Virkeligheden er typisk mere foruroligende end fiktion, og denne film skubber den rigtige kendsgerning lige ind i vores ansigter på en meget effektiv og troværdig måde. Det bliver svært at nogensinde se på Vice på HBO igen uden at tænke over Nadveren.

Filmen kommer til mig på et meget personligt plan og på en måde, som jeg ikke rigtig ønsker at komme ind her, men det er tilstrækkeligt at sige, jeg er helt forbløffet over, hvad mennesket er i stand til at overbevise andre om at gøre.

Som nævnt ville jeg ønske, at jeg kunne have klemt et par andre visninger inden jeg udarbejdede denne liste, men uret afvikles, så jeg vil fortsætte med at få dette derude. Af resten af ​​2014's tilbud, som jeg har haft den lykke at se, vil jeg give hæderlige omtaler til følgende: Starry Eyes, Pieces of Talent, ABCs of Death 2, Afflicted, Under the Skin, Horn, Septic Man, Hekse & tæve. Jeg ville også have elsket at medtage Batteri på listen, fordi jeg lige fik muligheden for at se det, da det blev tilgængeligt fra Netflix (DVD), men det ramte VOD sidste år, så jeg måtte betragte det som en film fra 2013. Ellers ville jeg sandsynligvis have sat det i top 3. Hvilken fantastisk film.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Nyheder

David Cronenbergs næste film 'The Shrouds' giver familier mulighed for at se deres afdøde slægtninge nedbrydes i graven

Udgivet

on

Cronenberg

David Cronenberg er bekendt med både kropsrædsel og med kontroverser. Hans næste film, Ligklæderne fokuserer på en ny forretning i den nærmeste fremtid, der giver familier mulighed for at se den nyligt afdøde familie og venner gå i opløsning i realtid. De sidste par Cronenberg-projekter er alle udforskninger af livets afslutning. Jeg ved, at det altid er noget, han berører, men dette er i særdeleshed et dybt dyk ned i udforskningen og nærbilledet af død og døende.

Faktisk, hvis du husker en af ​​Cronenbergs seneste kortfilm, viste instruktøren at stå ansigt til ansigt med sit eget lig i en nærbillede udforskning af hans døde jeg.

Synopsis udlagt af Deadline for Ligklæderne går sådan her:

"Det franske ikon Cassel skal spille Karsh, en innovativ forretningsmand og sørgende enkemand, som bygger et nyt apparat til at forbinde med de døde inde i et gravklæde. Dette gravværktøj installeret på hans egen topmoderne - selvom kontroversielle kirkegård giver ham og hans klienter mulighed for at se deres specifikke afdøde elskede nedbrydes i realtid. Karshs revolutionære forretning er på nippet til at bryde ind i den internationale mainstream, da flere grave på hans kirkegård bliver vandaliseret og næsten ødelagt, inklusive hans kones. Mens han kæmper for at afsløre et klart motiv for angrebet, får mysteriet om, hvem der skabte denne kaos, og hvorfor, ham til at revurdere sin forretning, ægteskab og troskab mod sin afdøde kones hukommelse, samt skubbe ham til en ny begyndelse."

Ligklæderne medvirkende Vincent Cassel, Diane Kruger og Guy Pearce. Filmen begynder produktionen i Toronto den 8. maj.

Vi kan ikke vente med at se dette. Faktisk er det ikke en hemmelighed, at her på iHorror er jeg den hårde Cronenberg-fan. I hans sidste film Fremtidens forbrydelser, kom instruktøren efter den rådnende jord og manglen på ressourcer og et ægte overordnet blik på bio-gyser, kombineret med hans almindelige kropsgys. Sammenstillingen blev udført pænt mellem, at jorden blev forgiftet af plastik, mens mennesker begyndte at mutere for at bruge plastikken til ernæring.

Vi kan ikke vente med at rapportere mere om Ligklæderne. Sørg for at følge med her for flere detaljer.

Læs

Film

Bill Skarsgard taler om den nye serie 'Welcome To Derry'

Udgivet

on

HBO Max'Velkommen til Derry'Prequel til'It' Fremskridt, men Bill Skarsgårds tilbagevenden som Pennywise Usikker

HBO Max' prequel-serie til Warner Bros' todelte tilpasning af Stephen Kings It har fået grønt lys og er i øjeblikket i produktionsstadiet. Med titlen Velkommen til Derry, showrunners for serien er Brad Caleb Kane og Jason Fuchs. Skarsgårds deltagelse er stadig usikker. På trods af at den blev annonceret i marts 2020, var det først i sidste måned, at serien officielt fik grønt lys af HBO Max.

Skarsgård blev spurgt om Velkommen til Derry under en Jake's Takes interview, hvis der er nogen chance for, at han ville spille Pennywise igen – og hvis ikke, hvilket råd ville han give til den næste Pennywise. Skarsgård sagde:Vi får se, hvad de finder på, og hvad de gør med det. Lige nu er jeg ikke involveret i det i øjeblikket. Hvis en anden får det, er mit råd at gøre det til dit eget. God fornøjelse med det. Det, jeg syntes var så behageligt ved den karakter, var, hvor utrolig abstrakt han var. Hvis du begynder at læse Stephen Kings kokainfyldte bog, tænker du bare: 'Hvad fanden?' Der er så mange mærkelige raserianfald og abstraktioner, som du kan sidde og tyde. Det var, hvad jeg gjorde med karakteren, og jeg nød virkelig det aspekt, det informerede karakteren. Bogen er virkelig en gave på den måde. Så hvis nogen ville tage det på sig, er det bare at gå gennem bogen og finde sporene, og de er så derude, at du kan drage dine egne konklusioner til dem."

Velkommen til Derry Prequel til It Hverver Muschiettis, Fuchs og HBO Max som Executive Producers

Andy Muschietti og Barbara Muschietti, søskendeinstruktør/producer-teamet bag de to It film, vil udøvende producere Velkommen til Derry gennem deres produktionsselskab Dobbelt drøm. Showets showrunners, Brad Caleb Kane og Jason Fuchs, vil også fungere som executive producers. Serien bliver produceret af både HBO Max og Warner Bros. Television.

Jason Fuchs har skrevet manuskriptet til seriens premiereafsnit, baseret på en historie udviklet med the Muschiettis. Derudover vil Andy Muschietti styre flere afsnit af serien, inklusive den første del.

Læs

Nyheder

'Evil Dead Rise'-instruktør går til vandgyser med næste film 'Thaw'

Udgivet

on

Rise

Instruktør Lee Cronin er lige gået fra sit arbejde med Evil Dead Rise. Han er allerede i gang med sit næste skridt ind i en verden af ​​akvatisk horror. Ifølge THR arbejder Cronin allerede på udvikling af filmen produceret af Van Toffler og David Gale på Gunpowder Sky.

Enhver instruktør, der kommer ind i akvatisk horror, er spændende. Vi kan ikke vente med at se, hvad Cronin gør med det efter hans fremragende arbejde Evil Dead Rise.

Synopsis til går sådan her:

Udspillet år efter polariskapperne er smeltet og havniveauet er steget, historien om centreret om en gruppe overlevende på havet, der leder efter et nyt hjem. Deres bønner bliver besvaret med opdagelsen af ​​en beboelig by, det vil sige indtil de møder et nyt mareridt, der bor lige under vandoverfladen.

Vi vil sørge for at holde dig opdateret om alle akvatiske horror-nyheder med .

Læs