Følg os

Nyheder

Eksklusivt: Indhentning med White Zombie's J. Yuenger

Udgivet

on

Sidste uge sendte jeg en dybtgående hyldest til det klassiske White Zombie album Astro-Creep: 2000 - Sange om kærlighed, ødelæggelse og andre syntetiske vrangforestillinger fra det elektriske hoved for at fejre sit 20-års jubilæum. Det lykkedes mig at få opmærksomhed fra guitaristen J. Yuenger, der i disse dage arbejder hos Waxwork Records, som har udgivet smukke vinylplader til klassiske horror-scores som f.eks. Re-animator, Rosemary's Baby, Day of the Dead, Creepshow, Chopping Mall, Trick 'R Treat, fredag ​​den 13. og fase IV. Senest har Yuenger arbejdet med en frigivelse af partituret fra sidste års Stjernede øjne.

Jeg havde lejlighed til at stille ham et par spørgsmål, så læs videre, hvis du vil lære mere om, hvad han har lavet, hans følelser med White Zombie og Astro-Creep efter alle disse år og hans yndlings horrorfilm.

iHorror: Giv os en kort gennemgang af din karriere mellem White Zombie og nu. Hvad har du nydt at gøre mest på den tid?

JY: Efter at bandet brød sammen, legede jeg med tanken om at være i en anden gruppe - i en meget kort periode. Jeg indså ret hurtigt, at jeg så at sige havde vundet lotteriet, og at jeg sandsynligvis skulle stoppe med at spille, mens jeg var foran.

Jeg klipte håret af, købte et hus, blev gift. Bandmedlemmer ser ud til at enten elske eller hader at være i studiet, og jeg virkelig virkelig elskede det, hvilket førte til, at jeg dykkede ned i optagelse og engineering, købte en masse udstyr og udstyrede en række rum som optagestudier. Jeg har (indtil de sidste par år, hvor mestring helt uventet har taget hele min tid) arbejdet med en række kunstnere og lavet en masse forskellige slags plader.

Et par år ud i 2000'erne indså jeg, at det normale liv, jeg troede, jeg ville, ikke kun var kedeligt, men faktisk lidt forvirrende for mig - så jeg solgte huset, blev skilt og flyttede til New Orleans lige i tide for orkanen Katrina.

iH: Fortæl os om, hvad du gør nøjagtigt på Waxwork. Giv de af os, der ikke er super fortrolige med optagebranchen, en grundlæggende oversigt over, hvordan du bidrager til en plade. 

JY: Den analogi, jeg normalt bruger, når jeg har brug for at beskrive for nogen, hvad jeg gør, er dette: ved du, hvordan en, der arbejder i kunstafdelingen i en avis, kan photoshop et billede for at få detaljerne frem? Bedre endnu, måske: ved du, hvordan en tekniker, der arbejder i post på en film, vil farvekorrigere optagelserne for at få de forskellige filmlagre til at flyde sammen og se ud som om de er i samme film? Det er hvad jeg gør, men med lyd. Det er 'mestring'.

De ting, Waxwork lægger ud, er ofte materiale, der aldrig er blevet frigivet før og kommer lige ud af bånd, der har været opbevaret 20-30-40 år. Mange gange forværres disse bånd, og lyden har brug for restaurering. Nogle gange er det materiale, der aldrig var beregnet til at blive hørt uden for filmen, og der skal være meget (smagfuld) redigering. En stor del af arbejdet hjælper med at finde ud af, hvordan man præsenterer materialet for offentligheden.

iH: Jeg forstår, at Waxwork forbereder en frigivelse af partituret fra Stjernede øjne. Hvordan har det gået? 

JY: Fantastisk. Komponisten Jonathan Snipes har underskrevet testpresningen og pladen er i produktion. Dette er også den første Waxwork-udgivelse, hvor købere af LP'en får et gratis downloadkort.

Personligt er jeg begejstret for denne, fordi jeg ligesom det. Hvad jeg mener er, at et soundtrackalbum nogle gange forbliver meget bundet til den film, det kommer fra - denne plade fungerer dog meget godt som et enkeltstående album. Hvis du ikke har set Stjernede øjne alligevel kan du stadig virkelig nyde musikken. Jeg kan godt lide lydene (han bruger analoge synths i stedet for computeremuleringer), og der er nogle rigtig gode melodier.

https://www.facebook.com/waxworkrecords/posts/2239864799486088

iH: Hvilke andre projekter arbejder du i øjeblikket med enten med Waxwork eller på anden måde?

JY: Det kommende White Zombie vinylkassesæt er et, men jeg kan ikke fortælle dig for meget om det, fordi der er meget arbejde tilbage at lave, produktion og andet. Det er tilstrækkeligt at sige, at Sean Yseult og jeg har lagt meget tid, energi og vores arkiver i dette, og forhåbentlig inkluderer det mange ting, som nogensinde nogen har hørt.

Hidtil i år har jeg udført arbejde for et par labels (Domino Sound, Last Hurray, St.Roch Recordings, Numero Group). Med Waxwork kommer der masser af seje udgivelser: Chud, som aldrig er frigivet i nogen form, Fredag Den 13. del 2, Popul Vuh's fremragende score for Werner Herzog's Nosferatu, Clive Barkers Nightbreedog The Warriors - ikke kun det originale album fra de originale bånd, men et smukt dobbelt pladesæt inklusive den komplette score, som aldrig er frigivet.

iH: Hvad er et horrorfilm soundtrack, som du virkelig gerne vil have fat i?

JY: Den afskyelige Dr. Phibes, den oprindelige pressning fra 1973. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget jeg elsker den film. Albummet er virkelig sjældent, og jeg ved, at jeg bare kunne gå online og betale den igangværende sats for at få det, men jeg bliver ved med at tænke, at jeg finder det i kødet et eller andet uventet. Det er det, der holder op med at samle sjov, ved du?

Jeg kan heller ikke forestille mig, at folk tænker på det som en gyserfilm, men det gør jeg: Ben Wheatleys 2013-film Et felt i England- der er en smuk vinyludgivelse af partituret, som de lavede 400 af, og jeg får sandsynligvis aldrig en.

iH: Så Astro-Creep er 20 år gammel. Er du stadig tilfreds med det? Noget du ville ændre eller ønske du havde gjort anderledes?

JY: Ikke rigtig. Jeg mener, nogle af sløjferne og prøvelydene er lidt daterede (for tiden, men disse ting har en måde at rotere ind og ud af mode), men ærligt talt arbejdede alle involverede på kanten af ​​deres evne til at gør det til den fedeste plade, og det viser sig fortsat. Jeg er langt nok fjernet fra processen nu, at jeg virkelig kan værdsætte ikke kun min del af det, men det samlede kunstværk.

iH: Hvad savner du mest ved dine dage i White Zombie?

JY: Jeg får dette spørgsmål hele tiden, og svaret er 'turné'. Rejser har altid været i mit blod, så jeg tog meget let på turné, som mange mennesker ikke gør. Jeg ser på mine venner i bands, og jeg savner sigøjnernes livsstil, selvom jeg rejser meget - på mine egne betingelser, og jeg går til nogle udfordrende steder, så det er okay.

iH: Hvad var din mest mindeværdige tur? 

JY: De to første: USA, sommeren 1989, lige efter jeg blev medlem af bandet, og derefter Europa, vinteren 1989-1990. Vi boede på omkring $ 5.00 om dagen og sov på gulve, og historierne er sindssyge. Når jeg begynder at tænke over det, tænker jeg, "vi kunne skrive en bog". Måske gør vi det. Livet bliver meget mere behageligt, når du bevæger dig op til en turbus, men historierne stopper.

iH: Hvad er nogle af dine yndlings horrorfilm?

Jeg har en stor forkærlighed for filmene fra min barndom - horror-klassikerne i 80'erne, italienerne og de lav-budget-slasher-flicks, jeg overvågede igen og igen i dollar-teatre, da jeg var teenager, men for at være ærlig tror jeg den mest skræmmende film nogensinde er stadig Den Exorcist. Jeg tror virkelig på det, og jeg får noget nyt ud af det hver gang jeg ser det. Mine forældre lod mig ikke se filmen, og det var jeg altid utilfreds med, og så formåede jeg at se et ridset tryk på et særligt tyndt teater på den nordvestlige side af Chicago, da jeg var 15, og jeg var som, "åh ..".

Min yndlingsfilm nogensinde er muligvis Nobuhiko Obayashi's hus, hvilket igen er strengt taget ikke en gyserfilm, men hvis du skulle sammenligne den med en anden film, ville den film sandsynligvis være Evil Dead.

...

Du kan følge J. på hans blog på JYuenger.com

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Nyheder

Robert Englund har en skræmmende idé til at bringe Freddy Kruger ind i den sociale medie-æra

Udgivet

on

Kruger

Rober Englund har muligvis officielt annonceret sin tid, da Freddy Kruger er forbi på grund af alder, vægt og dårlig ryg. Det ville dog ikke forhindre ham i muligvis at producere en fremtidig film og assistere i historien. Mens han talte med Variety om hans kommende dokumentar Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story, Englund talte om, hvordan man bringer Kruger ind i moderne tid.

I en tid styret af sociale medier ville det være vigtigt for Freddy at bruge disse kanaler. Så hvad nu hvis han fik en meget større rækkevidde ved at trykke på nogens følgere? Det ville være fuldt ud muligt for Kruger at få fat i en influencer på Elm Street og derefter straffe alle, der fulgte denne person.

"Du bliver nødt til at beskæftige dig med teknologi og kultur," sagde Englund. "For eksempel, hvis en af ​​pigerne var en influencer, ville det være interessant for Freddy på en eller anden måde at hjemsøge hendes underbevidsthed og manifestere sig, måske udnytte alle, der fulgte hende."

Robert Englund

Det kunne være en start. Kruger at deltage i sociale medier kunne være en kuldegysning Black Mirror slags måde at bringe drømmedæmonen ind i den moderne tidsalder. Hvad synes du? Kan du lide Englunds idé til Freddy? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs

Nyheder

Robert Englund siger, at han er officielt færdig med at spille Freddy Krueger

Udgivet

on

Mareridt

I et nyligt interview til hans dokumentar Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story Robert Englund talte Freddy Krugers fremtid. Desværre indrømmede han, at det er for sent for ham at spille Kruger igen. Han sagde, at vægt og fysisk smerte var begge faktorer.

"Jeg er for gammel og tyk til at spille Freddy nu," fortalte Englund til Variety. “Jeg kan bare ikke lave kampscener for mere end et tag længere, jeg har en dårlig nakke og dårlig ryg og gigt i mit højre håndled. Så jeg er nødt til at hænge det op, men jeg ville elske at komme med.”

Det er ærgerligt at høre Englund sige det. Men det er altid fantastisk for en skuespiller at gå ud på sine egne præmisser, og det er fedt for ham at træffe beslutningen i stedet for at en anden uddelegerer.

"Jeg ved, at han respekterer genren, og han er sådan en fin fysisk skuespiller," siger Englund om muligheden for, at Kevin Bacon spiller rollen som Kruger. "Jeg tror, ​​at i stilhederne og måden Kevin bevæger sig på - ville det være interessant."

Hvad synes du om, at Englund ikke længere spiller rollen som Kruger? Hvad synes du om, at Bacon træder ind i rollen? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story Robert Englund ankommer 6. juni.

Læs

Nyheder

Clive Barkers 'Nightbreed' kommer til 4K UHD på Scream Factory

Udgivet

on

Nightbreed

Velkommen til Midian. Stedet hvor monstrene bor. Det seneste tilbud fra Scream Factory er ingen anden end Clive Barkers Nightbreed. Den seneste spiffy-udgave kommer i 4K UHD. Denne 4k Collector's Edition kommer med plakater, et slipcover, emaljestifter og lobbykort.

Barker's Nightbreed er baseret på hans geniale roman Cabal. Filmen gjorde et fantastisk stykke arbejde med at tilpasse, hvad Barker bragte til bordet. Instruktørens klip gør et rigtig godt stykke arbejde med at grave i nogle af de dele af romanen, som teaterudgaven måske er sprunget over. Alt i alt er denne disk et must-own og en must-opgradering for Barker-fans.

De særlige funktioner på Nightbreed gå sådan her:

DISC ONE (4K UHD – THEATRICAL CUT):

 • NY 4K-scanning af de bedste overlevende filmelementer

DISC TO (BLU-RAY – THEATRICAL CUT):

 • NY 4K-scanning af de bedste overlevende filmelementer
 • Teatertrailer

DISC TRE (BLU-RAY – DIRECTOR'S CUT):

 • Lydkommentar med forfatter/instruktør Clive Barker og restaurationsproducer Mark Alan Miller
 • "Tribes Of The Moon: The Making Of Nightbreed" - 72-minutters dokumentar om produktionen
 • "Making Monsters" - Et kig på de særlige makeup-effekter
 • "Brand! Kampe! Stunts!" – Et kig på den anden enheds-optagelse

DISC FIRE (BLU-RAY – BONUSFUNKTIONER):

 • Slettede scener
 • “Monster Prosthetics Masterclass”
 • "Skærende kompromis"
 • "Det malede landskab"
 • Test af matmaling
 • Makeup test
 • Stop Motion mistede optagelser
 • Øveprøve
 • Stillgallerier – skitser, slettede scenebilleder, plakater og forproduktionsstills, billeder på settet og mere

Nightbreed ankommer på 4K UHD fra den 1. august. Head HER for at bestille dit eksemplar.

Nightbreed
Læs