Følg os

Film

Fantasia 2022-interview: 'Skinamarink'-instruktør Kyle Edward Ball

Udgivet

on

skinamarink

skinamarink er som et vågent mareridt. En film, der føles, som om den er blevet transporteret ind i dit liv som et forbandet VHS-bånd, den driller publikum med sparsomme billeder, uhyggelige hvisken og vintage-visioner, der er dejligt nervøse.

Det er en eksperimenterende gyserfilm - ikke helt den ligefremme fortælling, de fleste seere vil være vant til - men med det rigtige miljø (hovedtelefoner i et mørkt rum), vil du blive transporteret til et drømmelandskab, der er gennemvædet af atmosfære.

I filmen vågner to børn op midt om natten for at opdage, at deres far er forsvundet, og alle vinduer og døre i deres hjem er forsvundet. Mens de beslutter sig for at vente på, at de voksne vender tilbage, indser de, at de ikke er alene, og en stemme, der lyder som et barn, lokker dem.

jeg talte med skinamarink's skribent/instruktør Kyle Edward Ball om filmen, lave mareridt, og hvordan han præcist lavede sin første film.


Kelly McNeely: Jeg forstår, at du har YouTube-kanalenselvfølgelig, og at du sådan set udviklede dig skinamarink fra din kortfilm, bagtil. Kan du fortælle lidt om beslutningen om at udvikle det til en spillefilm, og hvordan den proces var? Jeg kan forstå, at du også har lavet noget crowdfunding. 

Kyle Edward Ball: Ja, helt sikkert. Så dybest set ville jeg for et par år siden lave en spillefilm, men tænkte, at jeg nok skulle teste min stil, min idé, konceptet, mine følelser, på noget mindre ambitiøst som en kortfilm. Så det gjorde jeg bagtil, Jeg kunne godt lide den måde, det blev på. Jeg sendte det til et par festivaler, inklusive Fantasia, det kom ikke ind. Men uanset det lykkedes for mig, følte jeg, at eksperimentet virkede, og jeg kunne udskrive det til et indslag. 

Så tidligere i pandemien sagde jeg, okay, jeg vil prøve det her, måske begynde at skrive. Og jeg skrev et manuskript over et par måneder. Så kort tid efter begyndte at søge tilskud osv. Fik ingen af ​​tilskuddene, så overgik til crowdfunding. Jeg har en meget nær ven, der havde succesfuldt crowdfundet før, hans navn er Anthony, han lavede en ret respekteret dokumentar, der hedder Linjen for Telus Story Hive. Og så hjalp han mig igennem det.

Crowdfunded nok penge med succes, og når jeg siger crowdfund, som fra starten, vidste jeg, at det ville være et mikrobudget, ikke? Jeg skrev alt for at virke inden for et lillebitte, lillebitte budget, ét sted, bla, bla, bla. Crowdfunderet med succes, samlet en meget lille arbejdsgruppe, kun mig, min DOP og min assisterende direktør, og resten er historie.

Kelly McNeely: Og hvordan kom du ind i den specifikke filmstil? Det er den slags eksperimenterende stil, det er ikke noget, man ser ret tit. Hvad bragte dig til den stilistiske metode? 

Kyle Edward Ball: Det skete ved et uheld. Så før bagtil og alt, jeg startede en YouTube-kanal kaldet Bitesized Nightmares. Og konceptet var, at folk ville kommentere med mareridt, de har haft, og jeg ville genskabe dem. 

Jeg har altid været tiltrukket af en ældre stil af filmproduktion. Så 70'erne, 60'erne, 50'erne, helt tilbage til Universal Horror, og jeg har altid tænkt, jeg ville ønske, jeg kunne lave film, der så ud og føltes sådan. 

Også under udviklingen af ​​min YouTube-serie, fordi jeg ikke kan ansætte professionelle skuespillere, jeg kan ikke gøre dette, jeg kan ikke gøre det, jeg var nødt til at lave en masse tricks, så vidt som at antyde handling, antyde tilstedeværelse, POV, for at fortælle en historie uden rollebesætning. Eller endda nogle gange, ikke det passende sæt, ikke de passende rekvisitter osv. 

Og det ændrede sig lidt over tid, udviklede lidt af en kultfølge – og når jeg siger kultfølge, som bare et par fans, der har set videoerne gennem tiden – og opdagede, at jeg virkelig kunne lide det. Der er en vis uhygge ved ikke nødvendigvis at vise alt og omdanne det til ting som skinamarink.

Kelly McNeely: Det minder mig lidt om Leaves House den type stemning –

Kyle Edward Ball: Ja! Du er ikke den første til at tage det op. Og jeg har faktisk aldrig læst Leaves House. Jeg ved hvad det vagt handler om, huset er større inde end udenfor, bla bla bla. Ret. Men øh, ja, mange mennesker har taget det op. Jeg burde virkelig læse den på et tidspunkt [griner].

Kelly McNeely: Det er vild læsning. Det tager dig med på lidt af en rejse, for selv lige den måde, du læser den på, må du gerne vende bogen rundt og ligesom hoppe frem og tilbage. Det er ret pænt. Jeg tror, ​​du ville nyde det. Jeg kan godt lide, at du har nævnt barndommens mareridt og mareridt i særdeleshed, forsvindende døråbninger osv. Hvordan opnåede du det på et mikrobudget? Hvor blev det filmet, og hvordan fik du alt det til at ske?

Kyle Edward Ball: Jeg havde eksperimenteret med rudimentære specialeffekter, da jeg lavede min YouTube-serie. Og jeg havde også på en måde lært et trick, hvor hvis man lægger nok korn på ting, skjuler det en masse ufuldkommenhed. Det er derfor, at mange ældre specialeffekter – som matte malerier og sånt – de læser godt, fordi det er lidt grynet, ikke? 

Så jeg havde altid gerne villet filme i det hus, jeg voksede op i, mine forældre bor der stadig, så jeg kunne få dem til at gå med til at optage der. De var mere end støttende. Jeg hyrede castet til at gøre det på et ret lavt budget. Pigen, der spiller Kaylee, er faktisk, tror jeg, teknisk set min gudedatter. Hun er min veninde Emmas barn. 

Så en anden ting også, vi optog ikke nogen lyd i øjeblikket. Så al den dialog, man hører i filmen, var skuespillerne, der satte sig ned i mine forældres stue og snakkede ind i ADR. Så der var bare en masse små tricks, vi lavede for at gøre det på et super lavt budget. Og det hele betalte sig på en måde og hævede faktisk mediet. 

Vi skød det over syv dage, vi havde kun skuespillerne på settet i én dag. Så alt, hvad du ser, der involverer enten skuespillerne, der taler eller på skærmen, blev optaget på én dag, med undtagelse af skuespillerinden Jamie Hill, der spiller moderen. Hun blev skudt og optaget over, jeg tror, ​​en periode på tre fire timer på den fjerde dag. Hun interagerede ikke engang med de andre skuespillere. 

Kelly McNeely: Og jeg kan godt lide, at det er en historie, der på en måde fortælles gennem lyd, bare på grund af den måde, den er præsenteret på, og den måde, den er filmet på. Og lyddesignet er utroligt. Jeg så det med høretelefoner på, hvilket jeg tror nok er den bedste måde at værdsætte det på, med al hvisken. Kan du tale lidt om lyddesignprocessen og igen fortælle en historie udelukkende gennem lyd, i det væsentlige?

Kyle Edward Ball: Så lige fra starten ønskede jeg, at lyden skulle være vigtig. Gennem min YouTube-kanal er det at lege med lyd en af ​​mine mest yndlingsting. Jeg ønskede, at det helt specifikt ikke bare skulle ligne en film fra 70'erne, jeg ville have, at det rent faktisk skulle lyde som det. Filmen Djævelens hus af Ti West, det ligner en 70'er-film, ikke? Men jeg har altid tænkt åh, det her lyder for rent. 

Så al den lyd, vi har til dialog, blev optaget rent. Men så snavsede jeg det. Jeg talte med min ven Tom Brent om okay, hvordan får jeg det til at lyde som lyd fra 70'erne? Han viste mig et par tricks. Det er ret simpelt. Så, hvad angår mange af lydeffekterne, fandt jeg faktisk en skattekiste af lydeffekter i det offentlige domæne, som blev optaget i 50'erne og 60'erne, der er blevet brugt ad kvalme og har den lille følelse. 

Oven i det underlagde jeg stort set hele filmen med sus og brummen, og legede også med den, så når den klipper forskellige scener, er der en lille smule mindre hvæsen, en lille smule mindre brummen. Jeg tror faktisk, jeg brugte meget mere tid på lyden, end jeg gjorde på faktisk at klippe filmen. Så ja, i en nøddeskal, det er sådan jeg opnår lyden. 

En anden ting også, jeg har stort set blandet det i mono, det er ikke en surround. Det er dybest set dual mono, der er ingen stereo eller noget i den. Og jeg tror, ​​det tager dig lidt ind i æraen, ikke? For i 70'erne ved jeg ikke, om stereo virkelig startede i slutningen af ​​60'erne. Jeg må slå det op. 

Kelly McNeely: Jeg elsker tegnefilmene i det offentlige domæne, der også bruges, fordi de er så uhyggelige. De skaber atmosfære på sådan en fantastisk måde. Atmosfæren gør virkelig meget af det tunge løft i denne film, hvad er hemmeligheden bag at bygge den uhyggelige atmosfære? For det er sådan set det vigtigste afkøling af dengang film.

Kyle Edward Ball: Øh, så jeg har mange svagheder som filmskaber. Ligesom mange af dem. Jeg vil sige, at jeg på mange måder er ret inkompetent, men min store styrke, som jeg altid har haft, er atmosfæren. Og jeg ved det ikke, jeg ved, hvordan man svinger den. Jeg er rigtig god til, her er hvad du ser på, her er hvordan du bedømmer det, her er hvordan du laver en lyd. Sådan gør du det for at få nogen til at føle noget, ikke sandt. Så jeg ved ikke hvordan, det er bare en slags iboende for mig. 

Mine film er alle atmosfæreinducerede. Det kommer egentlig bare ned til korn, følelse, følelser og opmærksomhed. Den store ting er opmærksomhed på detaljer. Selv i skuespillernes stemmer er de fleste replikker optaget i hvisken; det var ikke et uheld. Det står i det originale manuskript. Og det var fordi jeg vidste, at det bare ville få det til at føles anderledes, hvis de hvisker hele tiden.

Kelly McNeely: Jeg kan også godt lide brugen af ​​undertekster til at følge med, og den selektive brug af undertekster. Du ved, de er ikke til stede gennem det hele. Det øger atmosfæren. Hvordan besluttede du, hvad der ville have undertekster, og hvad der ikke ville? Og der er også dele af den, der har undertekster, men ingen lyd.

Kyle Edward Ball: Så det med undertekster, det vises i det originale script, men hvilken lyd der var i undertekst, og hvad der ikke var, har udviklet sig over tid. Oprindeligt kunne jeg godt lide ideen om det af to grunde. Den ene er, at der er denne nye horrorbevægelse på internettet kaldet analog horror, som inkorporerer en masse tekst. Og jeg har altid fundet det uhyggeligt og nervepirrende og meget sagligt. 

Hvis du nogensinde ser, som denne dumme Discovery-dokumentar, hvor de fortæller om et 911-opkald, men der er tekst til det, og du kan ikke rigtig finde ud af, hvad de siger. Det er uhyggeligt, ikke? Jeg ville også have dele, hvor man kunne høre folk nok til at forstå, at nogen hviskede, men man kunne ikke forstå, hvad de sagde. Men jeg ville stadig have, at folk skulle forstå, hvad de sagde.

Og så endelig, den person, der optog lyden, er min gode ven, Joshua Bookhalter, han var min assisterende instruktør. Og desværre bestod han kort efter, at optagelserne var begyndt. Og der er et par stykker lyd, som jeg nok kunne have genskabt, som ikke helt passede. Så enten passede lyden ikke eller skulle sandsynligvis genindspilles. Men i stedet for at genindspille det, ville jeg virkelig bare bruge Joshs lyd som et minde til ham, så jeg satte bare undertekster. Så der er et par grunde. 

Kelly McNeely: Og for skabelsen af ​​dette Skinamarink-monster, først og fremmest, antager jeg, at det er en Sharon, Lois og Bram reference?

Kyle Edward Ball: Så det var sådan, jeg lærte det at kende, og jeg tror, ​​hvordan de fleste canadiere overalt fra Gen X og hele vejen til Gen Z vidste om dem. Så det er en henvisning til det. Men på samme måde er filmen ikke forbundet med det [griner]. 

Grunden til at jeg kom til det, er at jeg så på, jeg tror det var en Kat på et varmt bliktag. Og der er børn i filmen, der synger den, og jeg havde altid bare antaget, at de havde opfundet den. Og så slog jeg det op, og det viser sig, at det er ligesom en ældre sang fra århundredeskiftet fra en eller anden musical, som betyder offentlig ejendom, ikke? 

Så ordet hænger lidt fast i dit hoved som en øreorm. Og jeg er ligesom, okay, det er personligt for mig, sentimentalt for mange mennesker, det er et nonsensord, og det er også vagt uhyggeligt. Jeg er ligesom, [tjekker en masse usynlige felter] dette er min arbejdstitel. Og så blev arbejdstitlen bare titlen.

Kelly McNeely: Jeg elsker det. For ja, det lyder vagt uhyggeligt på sin egen muntre måde. Så hvad er det næste for dig?

Kyle Edward Ball: Så senere i år begynder jeg at skrive endnu et manuskript. Vi skal formentlig spille på et par andre filmfestivaler i Europa, som vi annoncerer på et tidspunkt, så forhåbentlig biografdistribution og streaming. Og så, mens det foregår, synes jeg altid, at jeg skriver bedst, når det er vinter eller efterår, så jeg begynder nok at skrive omkring september eller oktober, opfølgningen. 

Jeg er i tvivl om, hvilken film jeg skal lave. Jeg vil gerne blive ved med at filme en gammeldags film som et motiv. Så jeg har fået det ned til tre film. Den første er en 1930'er-gyserfilm i Universal Monster-stil om Pied Piper. Den anden ville være en science fiction-film fra 1950'erne, bortførelse af rumvæsener, men med en lille smule mere Douglas Sirk. Selvom jeg nu tænker, er vi måske for tidlige til det Nix kommer ud for det. Måske skulle jeg lægge det på hylden lidt, måske et par år senere. 
Og så ligner den tredje en anden slags mere skinamarink, men en lille smule mere ambitiøs, 1960'er technicolor horror film kaldet Det tilbagestående hus hvor tre personer besøger et hus i deres drøm. Og så opstår rædsel.


skinamarink er en del af Fantasy International Film Festival2022's lineup. Du kan se den super uhyggelige plakat herunder!

For mere om Fantasia 2022, tjek vores anmeldelse af Australsk social influencer-gyser SissyEller kosmisk horror slapstick komedie Glorious.

Klik for at kommentere
5 1 stemme
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Lister

Pride Nightmares: Fem uforglemmelige gyserfilm, der vil hjemsøge dig

Udgivet

on

Det er den vidunderlige tid på året igen. En tid til pride-parader, skabe en følelse af sammenhold og regnbueflag, der sælges til en høj fortjeneste. Uanset hvor du står med hensyn til varemærkningen af ​​stolthed, må du indrømme, at det skaber nogle fantastiske medier.

Det er her, denne liste kommer ind. Vi har set en eksplosion af LGTBQ+ rædselsrepræsentation i de sidste ti år. Ikke alle af dem var nødvendigvis ædelstene. Men du ved hvad de siger, der er ikke noget der hedder dårlig presse.

Det sidste, Mary så

Det sidste, Mary så Filmplakat

Det ville være svært at lave denne liste og ikke have en film med anmassende religiøse overtoner. Det sidste, Mary så er et brutalt periodestykke om forbudt kærlighed mellem to unge kvinder.

Denne er bestemt en langsom forbrænding, men når den kommer i gang, er gevinsten det værd. Forestillinger af Stefanie Scott (Mary), Og Isabelle Fuhrman (Forældreløs: Første drab) få denne foruroligende atmosfære til at sive ud af skærmen og ind i dit hjem.

Det sidste, Mary så er en af ​​mine yndlingsudgivelser i de sidste par år. Lige når du tror, ​​du har fundet ud af filmen, ændrer den retning på dig. Hvis du vil have noget med lidt mere polering på denne pride-måned, så se med Det sidste, Mary så.


Kan

Kan Filmplakat

I hvad der nok er den mest nøjagtige skildring af en manisk nisse drømmepige, Kan giver os et kig ind i en psykisk syg ung kvindes liv. Vi følger hende, mens hun forsøger at navigere i sin egen seksualitet og hvad hun vil have ud af en partner.

Maj er lidt på næsen med sin symbolik. Men den har én ting, de andre film på denne liste ikke har. Det er en frat bro stil lesbisk karakter spillet af Anna Faris (Scary Movie). Det er forfriskende at se hende bryde formen for, hvordan lesbiske forhold typisk afbildes i film.

Mens Kan optrådte ikke særlig godt i billetkontoret, den har fundet vej til et kultklassisk territorium. Hvis du leder efter lidt edginess fra begyndelsen af ​​2000'erne i denne pride-måned, så se med Kan.


Hvad der holder dig levende

Hvad der holder dig levende Filmplakat

Tidligere var det almindeligt, at lesbiske blev portrætteret som seriemordere på grund af deres seksuelle afvigelse. Hvad der holder dig levende giver os en lesbisk morder, der ikke dræber, fordi hun er homoseksuel, hun dræber, fordi hun er en frygtelig person.

Denne skjulte perle gik rundt i filmfestivalkredsløbet indtil dens on-demand-udgivelse i 2018. Hvad der holder dig levende gør sit bedste for at omarbejde kat og mus-formlen, som vi ofte ser i thrillere. Jeg vil overlade det til dig at beslutte, om det virkede eller ej.

Det, der virkelig sælger spændingen i denne film, er præstationerne af Brittany Allen (Drengene), Og Hannah Emily Anderson (Jigsaw). Hvis du planlægger at tage på camping i pride-måneden, så giv Hvad der holder dig levende et ur først.


Den Retreat

Den Retreat Filmplakat

Hævnfilm har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Fra klassikere som Det sidste hus til venstre til mere moderne film som Mandy, kan denne undergenre give uendelige muligheder for underholdning.

Den Retreat er ingen undtagelse fra dette, det giver rigelige mængder af raseri og tristhed for seerne at fordøje. Dette kan gå lidt for vidt for nogle seere. Så jeg vil give den en advarsel for det anvendte sprog og det had, der er afbildet under dens køretid.

Når det så er sagt, syntes jeg, det var en fornøjelig, hvis ikke en smule udnyttende film. Hvis du leder efter noget, der kan få dit blod til at løbe denne pride-måned, så giv Den Retreat en prøve.


Lyle

Jeg er en sucker for indiefilm, der forsøger at tage klassikere i en ny retning. Lyle er i bund og grund en moderne genfortælling af Rosemary's Baby med et par ekstra trin tilføjet for en god ordens skyld. Den formår at beholde hjertet af den originale film, mens den smeder sin egen vej undervejs.

Film, hvor publikum efterlades til at spekulere på, om de viste begivenheder er virkelige eller blot en vrangforestilling forårsaget af traumer, er nogle af mine favoritter. Lyle formår at overføre smerten og paranoiaen fra en sørgende mor ind i publikums sind på spektakulær vis.

Som med de fleste indiefilm, er det det subtile skuespil, der virkelig får filmen til at skille sig ud. Gaby hoffmann (Gennemsigtig) og Ingrid Jungermann (Queer som Folk) portrætterer et splittet par, der prøver at komme videre efter et tab. Hvis du leder efter noget familiedynamik i din gyser med stolthedstema, så se med Lyle.

Læs

Film

Slip din frygt løs med 'CreepyPasta', som nu eksklusivt streames på ScreamBox TV [Trailer]

Udgivet

on

Uhyggelig pasta

Er du klar til at rejse ind i de skræmmende hjørner af internettets kollektive fantasi? Gyserantologien "Uhyggelig pasta“, er nu tilgængelig til streaming, udelukkende på ScreamBox.

Mens vi udforsker denne afslappende fortælling, lad os først dykke ned i oprindelsen af ​​dets unikke navn. Begrebet 'creepypasta' opstod i internetkulturens mørke afkroge. Disse er korte, brugergenererede gyserhistorier delt og spredt viralt over nettet, ofte designet til at skræmme læsere eller fremkalde en foruroligende følelse.

Ligesom deres kulinariske navnebror bliver disse fortællinger hurtigt forbrugt, delt og tilpasset, og de får deres eget liv i den digitale verden. De spænder fra kortfattede, rystende anekdoter til indviklede, lagdelte fortællinger, alt sammen med den fælles hensigt at hæve gåsehud.

CreepyPasta Still Shot

Filmen følger dette online-fænomens uhyggelige arv Uhyggelig pasta fanger essensen af ​​disse internet-gyserhistorier. Fanget i et øde hus forsøger en ung mand febrilsk at finde ud af, hvordan han endte der. Hans eneste ledetråde ligger i en serie af rystende virale videoer, der hver især begynder at trænge igennem og forvrænge hans sind.

Filmen er et samarbejde, der byder på segmenter instrueret af en række talentfulde skabere, herunder Mikel Cravatta, Carlos Cobos Aroca, Daniel Garcia, Tony Morales, Buz Wallick, Paul Stamper, Berkley Brady og Carlos Omar De León.

Anthony T. Solano

Et overbevisende ensemble af skuespillere bringer disse skræmmende fortællinger til live. Rollelisten inkluderer Anthony T. Solano, Sarah Hanif, Lily Muller, Puri Palacios, Sean Mesler, Salvatore DelGreco, Eva Isanta, Debbi Jones, Angelic Zambrana, Jill Mateas Robinson og Eric Muñoz.

Uhyggelig pasta lover en rystende udforskning af rædsel, der gentager den nervøse stil hos dens internetnavnebror. Så hvis du er klar til at dykke ned i den mareridtsagtige verden af ​​internetlære, så husk, frygt venter kun et klik væk. Glem ikke at dele dine tanker om filmen i kommentarfeltet nedenfor.

Læs

Lister

De fem bedste gyserfilm til at gøre din mindedag mørkere

Udgivet

on

Memorial Day fejres på mange forskellige måder. Som mange andre husstande har jeg udviklet min egen tradition for højtiden. Det består hovedsageligt af at gemme sig for solen, mens man ser nazister blive slagtet.

Jeg har talt om nazisploitationsgenren i forbi. Men bare rolig, der er masser af disse film at gå rundt. Så hvis du har brug for en undskyldning for at sidde i ac i stedet for ved stranden, så prøv disse film.

Frankensteins hær

Frankensteins hær Filmplakat

Jeg er nødt til at give Frankensteins hær kredit for at tænke ud af boksen. Vi får nazistiske videnskabsmænd til at skabe zombier hele tiden. Hvad vi ikke ser repræsenteret, er nazistiske videnskabsmænd, der skaber robotzombier.

Nu kan det virke som en hat på en hat for nogle af jer. Det er fordi det er det. Men det gør ikke det færdige produkt mindre fantastisk. Anden halvdel af denne film er en over-the-top rod, selvfølgelig på bedste vis.

Beslutter at tage alle de mulige risici, Richard Raaphorst (Infinity Pool) besluttede at gøre dette til en fundne film oven på alt andet, der foregår. Hvis du leder efter noget popcorn-gyser til din fejring af mindedagen, så se med Frankensteins hær.


Djævelens klippe

Djævelens klippe Filmplakat

Hvis den sene nat udvalg af Historiekanalen skal man tro, var nazisterne op til alle former for okkult forskning. I stedet for at gå efter den lavthængende frugt af nazistiske eksperimenter, Djævelens klippe går efter den lidt højere frugt af nazister, der forsøger at tilkalde dæmoner. Og helt ærligt, godt for dem.

The Devil's Rock stiller et ret ligetil spørgsmål. Hvis du sætter en dæmon og en nazist i et rum, hvem roder du så efter? Svaret er det samme, som det altid er, skyd nazisten, og find ud af resten senere.

Det, der virkelig sælger denne film, er dens brug af praktiske effekter. Goren er lidt let i denne, men den er lavet meget godt. Hvis du nogensinde har ønsket at bruge Memorial Day på at rode efter en dæmon, så gå og se Djævelens klippe.


Grøft 11

Grøft 11 Filmplakat

Denne var svær for mig at sidde igennem, da den berørte en egentlig fobi for mig. Tanken om, at orme kravler inde i mig, giver mig lyst til at drikke noget blegemiddel, for en sikkerheds skyld. Jeg har ikke været så skræmt siden jeg læste Troppen by Nick Cutter.

Hvis du ikke kan fortælle, er jeg en suger på praktiske effekter. Det er noget der Grøft 11 klarer sig utrolig godt. Den måde, de får parasitterne til at se så realistiske ud, får mig stadig til at føle mig syg.

Plottet er ikke noget særligt, nazistiske eksperimenter løber over styr, og alle er dødsdømte. Det er en præmis, vi har set adskillige gange, men udførelsen gør det værd at prøve. Hvis du leder efter en grov film til at holde dig væk fra de efterladte hotdogs denne Memorial Day, så gå og se Grøft 11.


Blodkar

Blodkar Filmplakat

Ok indtil videre har vi dækket nazistiske robotzombier, dæmoner og orme. For en god ændring af tempo, Blodkar giver os nazistiske vampyrer. Ikke kun det, men soldater, der er fanget på en båd med nazistiske vampyrer.

Det er uklart, om vampyrerne i virkeligheden er nazister eller blot arbejder med nazisterne. Uanset hvad, ville det nok være klogt at sprænge skibet i luften. Hvis stedet ikke sælger dig, Blodkar kommer med noget stjernekraft bag sig.

Forestillinger af Nathan Philips (Wolf Creek), Alyssa Sutherland (Evil Dead Rise), Og Robert Taylor (Meg) sælger virkelig denne films paranoia. Hvis du er fan af den klassiske tabte nazistiske guldtrope, så giv Blodkar en prøve.


Overlord

Overlord Filmplakat

Ok, vi vidste begge, at det var her, listen ville ende. Du kan ikke have en Nazisploitation på Memorial Day uden at inkludere Overlord. Dette er cremen af ​​grøden, når det kommer til film om nazistiske eksperimenter.

Ikke alene har denne film fantastiske specialeffekter, men den byder også på et sæt med stjerner. Denne film har stjerner Jovan Adepo (The Stand), Wyatt Russel (Black Mirror), Og Mathilde Olivier (Fru Davis).

Overlord giver os et indblik i, hvor stor denne sub-genre virkelig kan være. Det er en perfekt blanding af spænding i aktion. Hvis du vil se, hvordan nazisploitering ser ud, når du får en blankocheck, så se Overlord.

Læs