Følg os

Nyheder

Gyserartist Sam Shearon har set og tegnet nogle ret skræmmende ting

Udgivet

on

Sam Shearon

Vi stødte først på rædselkunstner Sam Shearon da vi brugte et af hans kunstværker i en historie om en Mothman-observation. Han havde skabt et filmplakatbillede til en film om det legendariske væsen.

Efter at have set på flere af hans værker blev vi fascineret. Fra monstre til horrorlegender fanger Shearon ikke kun de mørkere sider af genren, men også dens finere detaljer. Disse nuancer har udviklet sig gennem de år, han fortæller os på grund af ægte oplevelser, nogle overnaturlige, der begyndte, da han var omkring 10 år gammel.

Vi vil lade ham fortælle det:

iHorror: Hvornår blev du først interesseret i kunst?

 Sam Shearon: Jeg tror ikke, jeg nogensinde har haft det virkelig 'ikke' har været interesseret i kunst. Helt ærligt tror jeg ikke, jeg virkelig kan præcisere, hvornår mit liv som kunstner begyndte ... Jeg har tegnet monstre siden den tidlige barndom. Men professionelt, karrieremæssigt har jeg gjort det i cirka femten år deromkring.

iHorror: Hvor er du fra?

Sam: Oprindeligt blev jeg født i Everton, Liverpool, i det nordvestlige England. Fra jeg var ti år voksede jeg op i Lytham St. Annes længere op ad kysten, en lille victoriansk by, som jeg gerne vil betragte som min hjemby, hvor mine forældre stadig bor.

Hvordan blev du fascineret af det overnaturlige, især kryptozoologien? Har du nogensinde haft en oplevelse med legendariske eller undvigende bymonstre?

Tidlige barndomsoplevelser med spøgelser i mit eget hjem og at vokse op på kanten af ​​et gammelt skovområde med sin egen samling af historier var min introduktion til det overnaturlige. Derefter tilbragte jeg min barndom og frem til i dag med at samle og læse bøger om alle slags uforklarlige. Jeg har siden illustreret omslagsværkerne til mere end ti dokumentarfilm fra Small Town Monsters og mere end tredive bøger, der er skrevet af paranormale efterforskere David Weatherly, Ken Gerhard og David Hatcher Childress blandt mange andre.

Hilsen Sam Shearon

Hilsen Sam Shearon

Jeg har været ude i skoven i Nordamerika ved flere lejligheder i løbet af det sidste årti og ledt efter Bigfoot på tværs af fem forskellige stater i USA ... Selvom jeg endnu ikke har set en, jeg kan accepterer absolut, at der endnu er noget derude, der endnu ikke er opdaget med hensyn til en ny art ... Jeg kan godt lide at tro, at jeg har 'hørt' en tæt på Shasta-bjerget ... men igen, jeg har endnu ikke set en.

Min fascination med kryptozoologi stammer især fra min barndoms interesse for naturhistorie og min rige opdragelse af at besøge forskellige museer og gallerier med min familie. Igen var det at vokse op nær skov og landskab generelt min førstehåndsoplevelse af dyrelivet.
Når det kombineres med undersøgelsen af ​​potentialet for monstre, der er 'ægte', blev kryptozoologi en enorm interesse for mig den dag i dag.

Hvad er dit yndlingsmedium at arbejde med?

Jeg må sige, at jeg elsker blyant og blæk ... skønt min hovedudgang er digital til det meste af mit klientarbejde og udgivet omslagskunst, er det svært at ikke elske den organiske rå frihed og næsten uoprettelige mærker af blæk på papir ... Det kræver en uforudsigelig til tider sit eget liv, som om det ikke engang mig, der tegner ... Næsten som en slags 'automatisk skrivning' fra en uset kraft. En slags instinkt og tarmfølelse bevæger blyanten og pennen så let, når man trækker fra sindet, det får mig til at undre mig!

Har du nogensinde mødt Rob Zombie? Hvordan er han?
Ja, jeg har faktisk mødt Rob et par gange gennem årene her n 'der. Jeg har lavet kunstværker til ham til en række udgivelser, merchandise, plakater osv. Jeg har mit kunstværk i hans 'Hellbilly Deluxe 2' albummuffe, jeg lavede hans portræt for rekorden, da han havde blondt, klodset uredt hår!

Hilsen Sam Shearon

Hilsen Sam Shearon

RZ er en super flink fyr, meget jordnær og niveauhovedet. Han er en af ​​de sande kunstnere i sig selv. Han har formået at hjælpe med at forme teenagesindet gennem både musik og film i flere årtier med en tung dosis nostalgi og hyldest til legender, der er kommet foran ham ... Mens han samtidig opfandt sin egen umiskendelige stil. Du ser en film eller hører et spor, og du VID, at det er hans! Skal elske fyren.

Er din kryptozoologiske kunst baseret på faktiske øjenvidneskildringer, eller tager du kunstneriske friheder?

Mit kryptozoologiske kunstværk har altid været baseret på vidnebeskrivelser, der er ingen anden måde at vide, hvordan disse ukatalogiserede skabninger, der endnu ikke er anerkendt af videnskaben, ser ud. Men også, den eneste kunstneriske licens, jeg nogensinde ville implementere, er at skildre disse ukendte dyr med henvisning til ægte, kendt biologi og naturhistoriske referencer og eksempler - Dette er for at skildre dem så præcist og '' troværdigt`` som muligt , levende, åndende dyr.

Hvad er den mest skræmmende, der nogensinde er sket med dig?

Jeg kan ærligt talt ikke svare på det ... det er svært at tænke på noget, som jeg ikke er kommet over eller har set tilbage på og tænkt, at det faktisk ikke var så skræmmende. Jeg antager, at det er ret skræmmende at få nogen til at kollapse i dine arme, uden at vide om de kommer til at være okay, eller om der lige er sket noget seriøst med dem ... Jeg frygter personligt ikke døden, jeg frygter at dø. Jeg ønsker at leve et langt, langt liv og opfylde alle mine mål og drømme. Jeg tror, ​​at erkendelsen af, hvor kort liv virkelig er, kun ramte mig, da jeg blev 40 ...

So måske kan jeg sige, at det er den uhyggeligste ting, der er sket med mig… at finde ud af, at HVIS jeg lever omkring firs år, at jeg i øjeblikket kun har omkring to tusind uger tilbage!

Hilsen Sam Shearon

Hilsen Sam Shearon

Q: Hvad er din yndlings skræmmende film?

Dette er muligvis det værste spørgsmål med hensyn til skræmmende film. Der er bare alt for mange at nævne og af alt for mange grunde ... Men SCARE-faktor, jeg bliver nødt til at sige de originale 'Grudge' og 'Ring' film fra Japan ... 'Ju-On', 'Dark Water' og 'Ringu '... de blandt mange andre asiatiske gyserfilm er blandt mine favoritter med hensyn til tone og levering. Partituren, behandlingen af ​​atmosfæren, stødet fra chokket i den nøjagtige redigering og den overordnede solide historiefortælling gør disse film til nogle af de største eksempler på skræmmende rædsel i verden. Andre vestlige titler, jeg elsker, inkluderer 'The Ritual', 'The Evil Dead Franchise', 'John Carpenter's The Thing', 'Re-Animator', 'From Beyond', 'ALLE de klassiske Hammer Horror-film' og 'Critters' er en kær favorit fra mine tidlige teenagere ... (jeg kunne nævne SÅ mange flere!).

Hilsen Sam Shearon

Hilsen Sam Shearon

Spørgsmål: Hvad arbejder du på for fremtiden?

A: Hvis jeg fortalte dig, ville jeg være nødt til at dræbe dig ...
Men ærligt talt er der i øjeblikket projekter bundet i NDA-kontrakter, der vil ændre verden ...
Hvad jeg kan sige er, at der i mellemtiden vil være mere i vejen for monstre og mytologi ... Måske et par egne bøger til at starte!

Du kan finde alle oplysninger om min butik, mailingliste og mere via min hjemmeside: MisterSamShearon.com

Du kan også følge Sam på hans YouTube-kanal, Hans Patreon, og hans Instagram side.

Følg ham på Facebook Twitter også!

* Alle fotos og illustrationer leveres med tilladelse fra Sam Shearon. 

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Nyheder

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Goes Big on Creature Feature

Udgivet

on

Mutant

Nå, det er godt at se, at efter Michael Bays mislykkede film om gigantiske grønne monstre, der kunne lide pizza, er fortid, og vi får en chance for en faktisk TMNT film. Seth Rogen slår sig sammen med Jeff Rowe for at bringe os de skildpadder, vi kendte, og de onde, som vi elskede. Alt sammen i en pakke, der har animation, der konkurrerer med tingene i Spider-Man: Spiderverse.

Alt i traileren er noget, jeg står helt bag. Jeg er helt klart super forelsket i Jackie Chan som Master Splinter. Også det faktum, at Donnie ikke har nået puberteten endnu, er ret genialt. Alt i alt får alt mig til at dø efter at se denne film!

Synopsis til Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem går sådan her:

Efter mange års læ fra den menneskelige verden, satte Turtle-brødrene sig for at vinde New Yorkers hjerter og blive accepteret som normale teenagere gennem heroiske handlinger. Deres nye ven April O'Neil hjælper dem med at angribe et mystisk forbrydelsessyndikat, men de kommer hurtigt over hovedet på dem, da en hær af mutanter bliver sluppet løs på dem.

TMNT: Mutant Mayhem har hovedrollerne Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (april), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Paul Rudd (Mondo Gecko), Rose Byrne (Leatherhead), Post Malone (Ray Fillet), Hannibal Buress (Genghis Frog), Natasia Demetriou (Wing Nut), Maya Rudolph (Cynthia) Utrom), og Giancarlo Esposito (Baxter Stockman)!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem ankommer 2. august.

Læs

Nyheder

'Terrifier 3' får et stort budget og kommer hurtigere end forventet

Udgivet

on

Fest

Godt, Terrifier 2 huggede kassen op. Filmen med et lille budget formåede at lægge sine konkurrenter til spilde og sætte en ny barre for voldelig punkrock, slashers. På grund af den succes får filmen alle slags store skub til en tredje film med et meget større budget.

Manuskriptforfatter-instruktør Damien Leone og producer Phil Falcone skubber til en tredje film, der vil fordoble budgettet for den anden film. Faktisk siges den tredje Terrifier at modtage et lav-midt syv-tal. En kæmpe stigning.

Desuden er optagelserne ved at blive sat i gang før end senere. Optagelserne forventes at gå i gang i november eller december i år for udgivelse i slutningen af ​​2024. Kunsten kommer før end senere!

"Skræmmer 3 vil være endnu en grænse, der skubber til gysergenren, fortsætter de forbudte, kompromisløse bedrifter, som fans af franchisen er kommet til at forvente og fejre. sagde Leone. "Hvis du troede, at Klovn Arts terrorregime i del 2 var ekstrem, har du ikke set noget endnu." 

Er du begejstret for Terrifier 3 går efter et større budget med mere blod og FX? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs

Nyheder

Robert Englund har en skræmmende idé til at bringe Freddy Kruger ind i den sociale medie-æra

Udgivet

on

Kruger

Rober Englund har muligvis officielt annonceret sin tid, da Freddy Kruger er forbi på grund af alder, vægt og dårlig ryg. Det ville dog ikke forhindre ham i muligvis at producere en fremtidig film og assistere i historien. Mens han talte med Variety om hans kommende dokumentar Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story, Englund talte om, hvordan man bringer Kruger ind i moderne tid.

I en tid styret af sociale medier ville det være vigtigt for Freddy at bruge disse kanaler. Så hvad nu hvis han fik en meget større rækkevidde ved at trykke på nogens følgere? Det ville være fuldt ud muligt for Kruger at få fat i en influencer på Elm Street og derefter straffe alle, der fulgte denne person.

"Du bliver nødt til at beskæftige dig med teknologi og kultur," sagde Englund. "For eksempel, hvis en af ​​pigerne var en influencer, ville det være interessant for Freddy på en eller anden måde at hjemsøge hendes underbevidsthed og manifestere sig, måske udnytte alle, der fulgte hende."

Robert Englund

Det kunne være en start. Kruger at deltage i sociale medier kunne være en kuldegysning Black Mirror slags måde at bringe drømmedæmonen ind i den moderne tidsalder. Hvad synes du? Kan du lide Englunds idé til Freddy? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs