Følg os

Nyheder

iHorror Exclusive: Interview med 'Proxy' direktør Zack Parker

Udgivet

on

Richmond, Indianas Zack Parker markerede et stort mærke i 2014 med det fremragende og uforudsigelige proxy. Jeg havde filmen (som i øjeblikket er tilgængelig til streaming på Netflix) som nummer 4 den min bedste liste over åretog for at fortælle dig sandheden kunne jeg let flytte det til et hvilket som helst sted over det på en given dag. Ud af alle de store film fra sidste år var der få, der holdt fast i mig så meget som proxy. Hvis du ikke har set det endnu, kan jeg virkelig ikke anbefale det nok.

proxy er også den slags film, der er svær at diskutere uden at give for meget væk, så pas på det. Du kan finde noget forkert sprog nedenfor, så hvis det er et problem, skal du først se filmen. Desuden er det en af ​​dem, der næsten helt sikkert er bedst, når du går ind i det ved at vide så lidt om det som muligt.

Vi havde chancen for at indhente Parker og diskutere filmen (blandt andet). Så uden videre:

iHorror: Fra hvad gjorde din interesse i mental tilstand at proxy er baseret på stilk? 

Zack Parker: Det er altid svært at finde ud af, hvor en idé kommer fra. Jeg vil sige, at jeg altid prøver at tackle et emne, jeg ikke har set før, når jeg starter en ny film. Det udviklede sig virkelig lige ud af flere samtaler, Kevin Donner (min skrivepartner på filmen), og jeg havde. Emne, der var relevant for begge vores liv på det tidspunkt.

iH: Nogle har klaget over, at filmen er for lang. Dette virker latterligt for mig, da det kun er to timer, og hvert minut bruges fremragende til enten at fremme historien eller udvikle tegnene, som begge er vigtige nøgler til hvad der gør proxy så godt. Tror du, at filmen kunne have fungeret, hvis den var kortere?

ZP: Hvis der er noget, jeg har lært i løbet af at lave fire funktioner (og mange shorts), er det, at du aldrig vil behage alle. Der er ingen mening i selv at prøve. Det eneste du kan gøre er at stole på dine egne instinkter som historiefortæller og prøve at lave den film, som du gerne vil se. For mig skal hvert stykke af filmen, der findes nu, til historien, jeg prøver at fortælle, være der.

iH: Du har tidligere sagt, at du var nødt til at skære mere fra denne film end noget andet projekt, du har arbejdet med. Var det en kamp for at få det ned til to timer til at begynde med? Er denne to-timers film den version, du virkelig ønskede, eller er der virkelig en længere version, du havde forestillet dig? 

ZP: Dette er den eneste version af filmen, der findes, og det er min cut. Jeg er aldrig rigtig bevidst eller bekymret for kørselstid, når jeg klipper en film. Jeg prøver at lade filmen diktere mig, hvad den vil være. Når jeg kommer ind i redigeringsrummet (min foretrukne fase af filmfremstilling, btw), prøver jeg at glemme alt forud for det: manuskriptet, optagelsen osv. De er nu irrelevante. Alt, hvad der betyder noget, er de stykker, du har samlet. Filmen findes et eller andet sted i disse stykker, og det er nu mit job at finde den.

iH: proxy beskæftiger sig med noget vanskeligt emne. Har du som familiemand haft svært ved at arbejde på til tider på et følelsesmæssigt niveau? 

ZP: Der vil altid være nogle paralleller til dit eget liv, når du skriver noget, og det faktum, at min egen søn er i filmen, giver mig en forbindelse til det, som jeg ikke har oplevet i tidligere arbejde. Men jeg prøver at være objektiv over for disse forbindelser for at undgå unødvendige påvirkninger, der kan udvande filmen.

iH: Jeg er oprindeligt fra Indiana og har stadig en masse familie der, men havde ingen idé om, at der var et så interessant filmsamfund indtil for nylig. To af de ti film på min Best eller 2014-listen blev filmet i Indiana - din og Scott Schirmer Fundet. Kan du bare tale lidt om Indiana-filmscenen? Fordele og ulemper ved at lave en film i staten? 

ZP: Det er et relativt lille samfund, men der er bestemt nogle talentfulde mennesker her. Jeg tror, ​​de fleste kæmper med at få deres arbejde til at bryde statens grænser, men det er svært for enhver indiefilm. At have ingen produktionsafgiftsincitamenter i Indiana hjælper heller ikke med at lokke eller beholde produktioner her.

iH: Musik er så integreret i filmens effektivitet, især i rædsel og ellers mørkt indhold, men alligevel virker det som en eftertanke i så mange genrefilm. Kan du diskutere din tilgang til brugen af ​​musik i proxy og måske give et par eksempler på dine yndlingsanvendelser af musik i andre film? 

ZP: Nå, Newton Brothers har scoret alle mine film indtil videre, og de fyre er bare strålende. Jeg kan ærligt talt ikke forestille mig at lave en film uden dem. Jeg kan godt lide, at musikken i mine film har ægte struktur, ikke bare er en kilde til atmosfære. Sjældent har jeg en scene med musik og dialog sammen, fordi jeg føler, at musik skal bruges som en form for dialog, næsten en anden karakter i filmen. Efter min mening er fyre som Kubrick, Hitchcock og for nylig von Trier sande mestre i, hvordan man løfter film gennem musik.

iH: Baseret på andre interviews får jeg en fornemmelse af, at du er en gyserfan, men betragter dig ikke nødvendigvis som en gyserfilmskaber. Som fan ud over klassikerne, hvad er nogle moderne horror-flicks, du har været særlig glad for? 

ZP: Jeg er selvfølgelig en fan af biograf generelt. Men jeg har tendens til at trække sig mod film, der er lidt mørkere, tage risici og vise mig noget, jeg ikke har set før, eller måske præsentere det på en måde, jeg ikke har set.

Jeg tænker ikke rigtig på genre, når jeg laver en film, jeg laver bare historien til den eneste måde, jeg ved hvordan, filtreret gennem de følelser, jeg måtte have. Jeg forstår, hvorfor folk kan mærke PROXY som rædsel, da det bestemt beskæftiger sig med temmelig forfærdelige omstændigheder, og der er meget værre ting end at lade dit arbejde omfavnes af et af de mest lidenskabelige og loyale biografsamfund, der findes. Som enhver filmskaber vil jeg bare have folk til at se mit arbejde.

iH: Jeg forstår, at din næste film skal optages i Chicago. Hvad kan du fortælle os om det? Enhver tidsramme for hvornår vi måske ser det? 

ZP: Ikke for meget jeg kan sige om det, bortset fra at det er noget, jeg har arbejdet på et stykke tid, og er bestemt den største film med hensyn til omfang, jeg nogensinde har forsøgt. I øjeblikket er vi planlagt til at begynde i Chicago sidst på foråret / forsommeren. Hvis tingene går efter planen, vil vi se på premiere i begyndelsen af ​​2016.
-
Der har du det. Vi vil helt sikkert være på udkig efter Parkers næste projekt, da han har etableret sig som en af ​​de mest interessante filmskabere at holde øje med, hvis du spørger mig.
Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Nyheder

Long Lost Kaiju Film 'The Whale God' er endelig på vej til Nordamerika

Udgivet

on

kaiju

For længst tabt film, Hvalguden er blevet gravet frem og deles endelig til Nordamerika. Sci-Fi Japan delte nyheden, og vi kan allerede ikke vente med at tjekke denne ud. For det første har den en gigantisk spækhugger, der fungerer som filmens kaiju.

Hvalguden blev først udgivet udelukkende i udlandet tilbage i 1962. Den originale film handlede om praktiske effekter. Mest bemærkelsesværdigt var det kendt for sine gigantiske specialeffekter.

The synopsis for the Tokuzo Tanaka directed, Hvalguden gik sådan:

En fiskerby bliver terroriseret af en kæmpe hval, og fiskerne er fast besluttet på at dræbe den.

SRS Cinema udkommer Hvalguden på Blu-ray og digital senere i år.

Vi vil være sikker på at give dig flere detaljer om udgivelsen for denne, når den ankommer.

Er du spændt på at se denne kaiju-film gravet frem? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs

Nyheder

'Jaws 2' får en stor 4K UHD-udgivelse denne sommer til 45 års jubilæum

Udgivet

on

Dødens gab

Jaws 2 kommer til 4K UHD den her sommer. En passende udgivelsesdato i betragtning af, at selve filmen foregår henover sommeren på Amityville Island. Selvfølgelig begynder vi i efterfølgeren at se en lille smule af franchisens nuttiness. For eksempel ser denne efterfølger en haj ude på udkig efter hævn. En interessant måde at tage ting, der stort set bryder ind i sci-fi-området.

Beskrivelsen af Jaws 2'er 4K UHD-disk bryder sammen som dette:

"Rædslen er langt fra forbi, da Roy Scheider, Lorraine Gary og Murray Hamilton gentager deres ikoniske roller i Jaws 2. Fire år efter den store hvide haj terroriserede det lille feriested Amity, begynder intetanende feriegæster at forsvinde på en alt for velkendt måde . Politichef Brody (Scheider) befinder sig i et kapløb med tiden, da en ny haj angriber ti sejlbåde bemandet af teenagere, inklusive hans egne to sønner. Den samme hjertestoppende spænding og gribende eventyr, som begejstrede filmpublikum over hele verden i Jaws, vender tilbage i denne værdige efterfølger til den originale filmklassiker."

De særlige funktioner på disken ser sådan ud:

  • Indeholder 4K UHD, Blu-ray og en digital kopi af Jaws 2
  • Har High Dynamic Range (HDR10) for lysere, dybere og mere naturtro farver
  • Slettede scener
  • Fremstillingen af ​​kæber 2
  • Jaws 2: A Portrait af skuespilleren Keith Gordon
  • John Williams: The Music of Jaws 2
  • Den "franske" vittighed
  • storyboards
  • Teatraliske trailere
  • Teatertrailer

Jaws 2 stjerner Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Joseph Mascolo, Jeffrey Kramer, Collin Wilcox, Ann Dusenberry, Mark Gruner, Susan French, Barry Coe, Gary Springer, Donna Wilkes, Gary Dubin, John Dukakis, G. Thomas Dunlop, David Elliott , Marc Gilpin, Keith Gordon, Cynthia Grover, Ben Marley og flere.

Jaws 2 ankommer i butikkerne fra den 4. juli. Du kan bestil dit eksemplar lige HER.

Dødens gab
Læs

Nyheder

Nine Inch Nails' Trent Reznor og Atticus Ross vil score 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem'

Udgivet

on

reznor

Nogle ting hænger så godt sammen, at de ikke giver nogen mening, og nogle gange giver ting så lidt mening, at det ikke burde være det. Vi er ikke helt sikre på, hvor denne nyhed står på måleren. Det viser sig, at Trent Reznor og Atticus Ross fra Nine Inch Nails er klar til at score den kommende Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

I et nyligt tweet fra instruktøren Jeff Rowe sagde han, at hans musikalske helte faktisk kommer til at score den kommende TMNT-film.

Reznor og Ross er fantastiske komponister. Fra The Social Network til Knogler og det hele de to har udfordret deres musikalske knowhow og giver os partiturer, der er betagende og uventede. For eksempel er jeg stadig blæst bagover over det chok, at de endte med at score for Pixars Soul.

Hvad synes du om, at Reznor og Ross scorede Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs