Følg os

Film

'Torn Hearts'-direktør Brea Grant om nævekampe og Southern Hospitality

Udgivet

on

Irevne hjerter

Brea Grants entusiasme er smittende. Hun har sådan en kærlighed til genren og en passion for filmskabelse, alt sammen delt med en lys og opmuntrende positivitet. Om hun er involveret som en skuespillerinde, forfatter, eller direktør, er det altid spændende at se hendes navn knyttet til et projekt. Hun har et skarpt øje for en fantastisk film, så du ved, at du er i gode hænder. 

Følgende 12 timers skift – streamer nu på Shudder – hun er gået sammen med Blumhouse og EPIX for at fortælle en anden sydstatshistorie. Hendes seneste instruktørindslag, Irevne hjerter, følger en countrymusikduo, der opsøger deres idols private palæ og ender i en forskruet række af rædsler, der tvinger dem til at konfrontere de grænser, de ville gå for deres drømme.

Jeg kunne sætte mig ned med Brea for at diskutere Irevne hjerter, Katey Sagal, sydlig gæstfrihed og fejlene ved et konkurrencedygtigt system. 

Kelly McNeely: Så, Irevne hjerter. Hvad tiltrak dig til manuskriptet? Og hvordan blev du involveret i projektet?

Brea Grant: Blumhouse sendte mig manuskriptet, og jeg syntes, det var fantastisk. Jeg syntes præmissen var så interessant, jeg havde ikke set noget lignende før. For det kombinerer nogle ting, der bare ikke fik meget skærmtid, ikke? Countrymusik sangere og gyser, ingen har nogensinde set den film før! Så det var min umiddelbare tiltrækning til det. Og jeg er fra Texas, så det var den anden lodtrækning. Jeg ville gerne lave noget i den sydlige countrymusikverden, jeg troede, det ville være rigtig sjovt. Jeg tænkte bare, at det kunne være en rigtig god tid, og det er sådan en fantastisk platform for tre fantastiske skuespillerinder. Og så gik vi sådan set bare derfra, og de kunne lide mine ideer og lod mig lave manuskriptet. 

Som du sagde, har du nogle fantastiske skuespillerinder i denne film. Katey Sagal er sådan et kraftcenter, og har også en fantastisk musikalsk baggrund, hvilket er utroligt. Kan du snakke lidt om at få hende involveret Irevne hjerter og arbejde med hende? Jeg kan huske, vi havde talt sammen før - med 12 timers skift – lidt om at arbejde med mere modne skuespillerinder, som man var rigtig begejstret for. De kommer bare med så stor viden og kraft, og de er så imponerende!

Ja, præcis! Hvilket er en af ​​de andre ting, der tiltrak mig til manuskriptet, er, at det havde denne del for en skuespillerinde, der kunne bringe en masse gravitas til rollen. Fra begyndelsen vidste jeg, at jeg ville have sangere til alle tre roller, jeg ville have dem til at kunne synge. Der er en scene – som du har set, ingen spoilere – hvor de alle synger live sammen og faktisk har optaget det live. Det er optagelsen fra den dag, vi optog den, og det ville jeg gerne kunne. Og at vide, at Katey havde den musikbaggrund, var meget interessant for mig. Og jeg var en stor fan. Vi er alle store fans af Katey! Jeg tror, ​​enhver på vores alder er fan, fordi hun har gjort så meget, ikke? Hun har lavet komedie, hun har lavet drama, men hun har aldrig lavet horror. Så det føltes for mig som den perfekte mulighed for at se, om hun ville gøre det. 

Hun læste manuskriptet, og hun syntes, ja, jeg vil gerne komme og lave denne film. Og hun havde et par spørgsmål, men det var bare så dejligt at have hende der. Hun er sådan en professionel, hun elsker skuespil, og så for mig er det ligesom drømmen, for jeg elsker at arbejde med skuespillere. Jeg elsker at få deres input. Jeg elsker at lege med scenen og lave noget helt andet, og det handler hun om. Så det endte bare med at blive en rigtig dejlig oplevelse.

Og jeg elsker den kombination af countrymusik og gyser, for som du sagde, det ser vi virkelig slet ikke så tit, vel?

Af en eller anden grund bliver vi ved med at sætte gyserfilm ind som, hvilken lejr kan det være på? Hvilket college kan det være på? Og jeg elsker de film, misforstå mig ikke, og jeg er sikker på, at jeg ender med at lave en på et tidspunkt. Men jeg tænkte bare, at det var så interessant at tage countrymusikkens verden, sagt en lille smule Elendighed ind i det, men lav også en udtalelse om underholdningsindustrien, mens jeg går.

Og jeg elsker det store twist på sydlig gæstfrihed –

Ja! Ja, kom ind, tag en drink, du ved, men så er der den manglende evne til at sige nej – det var faktisk noget, jeg talte en del om med Alexxis [Lemire] og Abby [Quinn], hvor det bare er svært at sige nej Sommetider. Og når du først kommer i den situation, hvor nogen er søde, og de virker som om de hjælper dig, og du bare ikke ved, hvornår du skal trække grænsen. Det er en frø i kogende vand situation. De var ikke klar over, hvad de gik efter, før det er for sent.

Absolut. Jeg elsker det, for som canadier, der ser det, tænker jeg, åh, jeg ville være i samme situation. Hun er så sød!

Jeg ved! Canadiere og sydstatsfolk, vi er alle dømt til gyserfilm [griner]. 

Der er en virkelig fantastisk – igen, ingen spoilers – kampscene, som jeg elsker, fordi den er ru og upoleret. Kan du tale lidt om at filme det og koreografere det?

Ja, absolut! Det var noget, jeg virkelig glædede mig til. Som du ved, elsker jeg at sætte en sjov sang over en sekvens, det er min yndlingsting at lave [griner]. Og jeg vidste, at jeg havde denne sjove countrysang, som vi indspillede, og jeg vidste, at vi ville have denne sekvens, der kunne eskalere på denne måde. Så jeg arbejdede med stuntkoordinatoren, og han var fantastisk til at hjælpe mig med at finde ud af hele scenen. For det er ikke professionelle kæmpere, de er musikere, og hvis jeg kom i kamp, ​​ville jeg se rodet og sjusket ud, og jeg ville bare ikke slå rigtig godt. Og så ville vi sikre os, at vi fangede det. Og det er sjovt, for de er begge atleter, og så så de rigtig godt ud, når de kæmpede. Men jeg føler, at vi på en måde fangede den rodet karakter af deres forhold, men også af, hvordan de faktisk ville kæmpe. 

Jeg er glad for, at du fangede det, for min stuntkoordinator og jeg arbejdede længe på den og forsøgte at sikre, at den føltes realistisk. Og ofte kæmper kvinder anderledes end mænd, de svinger vildere, og de er mindre tilbøjelige til at slå – for faktisk at få kontakt. Så vi prøvede at fange noget af det. 

En lille smule mere skrabet, når vi kæmper, helt sikkert. 

Ja, og disse to er skrammel. De er skrabet, og de ville komme ind i det på den måde. Og jeg havde aldrig set en kamp som denne mellem to ledere. Jeg har det ofte med mænd, vi vil se to mænd slås i en film, men vi kommer ikke ofte til at se to kvinder slås, og jeg ville gerne have det med i filmen. 

Og der er også så mange følelser bag det, jeg elsker virkelig det ved det, det var fantastisk. Kan du fortælle lidt om arbejdet med Blumhouse?

Det var godt. Det er stadig fantastisk! Vi arbejder stadig sammen. Jeg havde mødt dem bagefter 12 timers skift kom ud, og de vidste, at jeg kunne lide sydlandske ting, og jeg kunne godt lide ting, der var sjove og meget underholdende, men som også havde noget at sige. Og de vidste også, at jeg var interesseret i at arbejde med kvinder. Og de tænkte på mig, da de læste manuskriptet, hvilket var rigtig fint. Og de havde 100% ret. Og de har bare været vidunderlige. De stolede på mig med alt, og de har givet mig alle de ressourcer, jeg har brug for. Det var bare en kæmpe ære at være en del af den Blumhouse-familie.

Og med Irevne hjerter, som du nævnte, har det noget at sige, det berører underholdningsindustrien og især den form for giftige konkurrence mellem kvinder, der er anstiftet af mænd. 

Et hundrede procent.

Kunne du fortælle lidt om det og det tema i filmen?

Det var den største ting, jeg ville tale om i filmen, at jeg ikke ønskede at dømme nogen af ​​disse kvinder, jeg ville komme til det fra et sted, hvor de alle lavede ting, som de var blevet lært at gøre, eller de forsøgte at gå imod systemet, de prøvede alle at vinde over dette umulige system på deres egen måde. Og hvis der er en moral – som jeg ikke kan lide moral i mine film – men hvis der var en, så er det, når kvinder kæmper, de taber. Hvilket på et tidspunkt, siger Kateys karakter, og jeg tror, ​​at vi er i denne branche, hvor vi bliver stillet op mod hinanden. Der vil være et projekt, og fem af mine kvindelige instruktørvenner, vi er alle i gang med det samme projekt. Men alle mine mandlige venner pitcherer forskellige projekter, og det virker bare så mærkeligt, at vi alle bliver hentet ind til det samme igen og igen. 

Ligesom her er en tavle, her er den ene kvinde, der instruerer filmen, eller den ene kvinde i rollebesætningen, eller den ene kvindelige DP, det føles som om, vi alle bliver stillet op mod hinanden for én rolle. Ét job. Og jeg ville bare gerne få det igennem, at vi er det et system, der er bygget til at få os til at tabe.

Absolut. Jeg synes, du gjorde et fantastisk stykke arbejde med at kommunikere det, for det er så sandt. Jeg elsker, at dine film er så kvindelige frem, fordi jeg føler, at kvinder og gysergenren er på en måde i perfekt harmoni. Jeg tror, ​​vi forstår det på dette anderledes niveau. Så som en, der har været foran og bag kameraet, hvilken rolle – uanset om det er skuespil, skrivning, instruktion – giver dig mulighed for bedre at fortælle disse historier? Og også, når vi taler om drømmeduetter i denne film, hvis du – som enten skuespillerinde eller forfatter eller instruktør – kunne arbejde sammen med en anden person som et drømmeduetprojekt, hvem ville du så gerne arbejde sammen med?

Oh yeah! Jeg kan godt lide at skrive og instruere. Jeg føler, at jeg har fundet min plads nu. Jeg mener, jeg tror på dette tidspunkt i mit liv, at det er der, jeg hører mere til, snarere end foran kameraet. Og jeg tror, ​​at begge dele virkelig gav mig mulighed for at fortælle historier, som jeg finder interessante, og jeg kan godt lide dem begge af forskellige årsager. Jeg kan godt lide at være omkring mennesker, så nogle gange har jeg det sådan, at jeg bare skal være på et sæt! Men jeg elsker også mit hus og jeg elsker min hund og jeg sidder på min sofa og bare læser og læser og skriver hele dagen, det er heller ikke et dårligt liv. Så jeg tror, ​​jeg har været meget velsignet over at få lov til begge dele. 

Og øh, wow, jeg kan nævne så mange kvinder, som jeg ville elske at arbejde med. Jeg føler mig meget heldig, at jeg fik arbejdet med disse kvinder på denne film. Men jeg har også været heldig i mine tidligere oplevelser, fordi jeg kom til at arbejde med så seje kvinder. Jeg arbejder stadig med Natasha Kermani, der instruerede Lucky. Vi har et par projekter, som vi arbejder på sammen lige nu. Hun er ligesom den ene person, som jeg kan lide at skrive for regelmæssigt, så hun er en slags drømmepartner for mig. 


Du kan finde Irevne hjerter som annonceigital udgivelse på Paramount Home Entertainment, der starter den 20. maj. Hold øje med vores anmeldelse.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Film

Halloween 3D: Efterfølgeren til Rob Zombie Remakes That Almost Happened

Udgivet

on

En af de mest populære gyserfilm-franchises nogensinde er ingen ringere end Halloween. Horror slasheren Michael Myers er et ikon blandt gyserfans og popkultur. Mens franchisen har en stor fanskare og har produceret mange film, betyder det også, at der er kontroverser blandt visse film. Rob Zombie genindspilninger er blandt nogle af de mest kontroversielle i franchisen. Mens begge film klarede sig godt på billetkontoret, er fans splittet om, hvorvidt de kan lide det eller ej. Det er primært på grund af den ekstreme vold og lemlæstelse, der giver Michael Myers en baggrund om hans barndom, og den grungy Rob Zombie-filmstil. Hvad mange fans ikke ved er, at en tredje film var planlagt og næsten skete. Vi vil dykke ned i, hvad filmen ville have handlet om, og hvorfor den aldrig skete.

Filmscene fra Halloween (2007)

Rob Zombies første Halloween-genindspilning blev udgivet tilbage i 2007. Der var begejstring blandt både fans og kritikere for en frisk start på Halloween franchise efter endeløse efterfølgere. Det var et billetsucces med 80.4 millioner dollars på et budget på 15 millioner dollars. Den klarede sig dårligt med kritikere og var delt blandt fans. Så i 2009 udgav Rob Zombie Halloween II. Filmen klarede sig ikke så godt på billetkontoret som den første film, men tjente stadig 39.4 millioner dollars på et budget på 15 millioner dollars. Denne film er endnu mere kontroversiel blandt både kritikere og fans.

Selvom den anden film ikke blev modtaget så godt, var den stadig mere end det dobbelte af filmens budget, så Dimension Films grøntgjorde en tredje film til serien. Rob Zombie sagde, at han ikke ville vende tilbage for at instruere den 3. film på grund af den forfærdelige tid, han havde med selskabet, mens han lavede den anden film. Dette ville få selskabet til at henvende sig til en ny forfatter og instruktør, mens den anden film stadig var i produktion, fordi de antog, at Rob Zombie ikke ville komme tilbage til en tredje film.

Filmscene fra Halloween (2007)

Den 3. film i Zombie-verset skulle få titlen Halloween 3D. Det ville kræve den samme tilgang at blive filmet i 3D, som mange andre franchises har gjort med dets 3. bidrag. Der blev skrevet 2 forskellige manuskripter til denne film på det tidspunkt. Desværre blev ingen af ​​manuskripterne forfulgt, og kun ét kom ind i 10 dages produktion, før det til sidst blev skrottet. Miramax mistede derefter rettighederne, da kontrakten udløb i 2015.

Script idé #1

Det første manuskript blev fremtryllet af filmskaberne Todd Farmer og Patrick Lussier. Det ville følge den teatralske afslutning på Halloween 2 da direktørens klip endnu ikke var frigivet. Historien ville følge tanken om, at Laurie dræbte Dr. Loomis og hallucinerede, da hun troede, det var Michael Myers. Michael ville forsvinde kun for at dukke op igen og tage af sted med Laurie ved sin side som et mordpar. De to ville gå for at finde deres mors lig og grave hende op af jorden. En gruppe teenagere falder over dem, og alle bliver dræbt bortset fra en, der hedder Amy. Der opstår en kamp, ​​hvor sherif Brackett bliver dræbt af Laurie, og Michael Myers bliver ført forhindret i en brændende ambulance ind i en dæmning. Michael Myers formodes død.

Filmscene fra Halloween II (2009)

Så springer hun videre i historien, og Laurie er indkvarteret sammen med Amy på det samme psykiatriske hospital. Michael vender tilbage efter Laurie, og et blodbad følger inde på J. Burton Psykiatriske Hospital. Dette ville i sidste ende føre til en endelig standoff på en kæmpe festival, hvor Michael planter en bombe i hans mave fra sin mors urne, og den eksploderer. Det sårer Laurie, og hun fortæller Michael, at hun ikke er som ham, hvilket fører til, at han stikker hende i et sidste forsøg før døden. Hun dør, og så dør Michael også, mens Amy ser med rædsel.

Script idé #2

Det andet manuskript blev skrevet af Stef Hutchinson kort efter, at det første manuskript faldt igennem og følger den teatralske afslutning på Halloween II. Det åbner i Nichols-hjemmet i Langdon, Illinois et par dage før Halloween. Sønnen er plaget af frygtindgydende mareridt om boogeyman og bliver angrebet af ham i hans soveværelse. Moderen vågner op til skrigene for at finde sin mand død ved siden af ​​sig, og hun løber ind i Michael, og han dræber hende. Historien springer så videre til Halloween-dag, hvor vi ser en pensioneret Brackett lægge blomster ved Lauries grav. Det er 3 år siden den frygtelige nat, hvor både Loomis og Laurie døde. Michael Myers' lig blev aldrig fundet. Den nye sherif Hall tjekker kun Brackett for at finde hans hus fyldt med sager relateret til Michael Myers. Bracketts niece Alice går ind for at finde de to i snak.

Filmscene fra Halloween II (2009)

Når vi springer videre i historien, opdager vi, at Michael Myers styrter hjemkomstspillet, hvor både hans niece Alice og hendes bedste ven Cassie er. De bliver jaget tilbage til skolen, hvor Brackett løber til, efter at Alice tipser ham om, hvad der foregår. Der opstår et opgør, hvor Brackett skal vælge mellem at redde Cassie eller dræbe Michael. Han vælger at redde hende, og Michael forsvinder ud i natten. En forvirret Brackett, der undrer sig over, hvorfor Michael ikke dræbte ham, går hjem kun for at finde et afskåret hoved på Nichols-verandaen, som ligger lige på den anden side af gaden fra hans hus. Han går derefter ind i hjemmet for at se navnet Alice skrevet med blod på væggen. Alice var Michael Myers sande besættelse og fik det kun til at virke som om han var ude efter Bracketts niece. Han forsøger derefter at ringe til Alices hjem uden at svare. Filmen viser derefter hendes slagtede forældre og Alice, der brænder på bålet. Michael Myers ser med hovedet titlen, mens hun brænder.

Filmscene fra Halloween II (2009)

Det er både unikke manuskriptideer og noget, der ville have været interessant at se udspille sig på det store lærred. Hvilken ville du gerne have set komme til live på det store lærred? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor. Se også trailerne til de 2 Rob Zombie-genindspilninger nedenfor.

Læs

Film

Se den nye 'Wizard of Oz'-gyserfilm 'Gale' på den nye streaming-app

Udgivet

on

Der er en ny app til streaming af gyserfilm tilgængelig på dine digitale enheder. Det hedder nedkøling og den streames lige nu Gale Hold dig væk fra Oz. Denne film fik noget buzz sidste år, da en trailer i fuld længde blev udgivet, siden da er den ikke rigtig blevet promoveret. Men for nylig er det blevet tilgængeligt at se. Nå, sådan en.

Filmen, der streames på Chilling, er faktisk en kort. Studiet siger, at det er en forløber for en kommende film i fuld længde.

Her er hvad de havde at sige om YouTube:

"Kortfilmen er nu live [på Chilling-appen], og fungerer som setup for spillefilmen, der snart skal i produktion.

For længst forbi er dagene med smaragdbyer og gule murstensveje, den fortryllende fortælling om Troldmanden fra Oz tager en spøgende drejning. Dorothy Gale (Karen Swan), nu i sine tusmørkeår, bærer sit livs ar viklet ind i de paranormale kræfter i et mystisk rige. Disse overjordiske møder har gjort hende knust, og ekkoet af hendes oplevelser genlyder nu gennem hendes eneste nulevende slægtning, Emily (Chloë Culligan Crump). Da Emily vinkes til at konfrontere de uløste sager i denne benhårde Oz, venter der hende en frygtindgydende rejse."

En af de mest utrolige ting, vi tog væk fra teaseren, bortset fra hvor humørfyldt og uhyggelig den er, var hvor meget hovedrolleindehaveren Chloë Culligan Crump ligner. Judy Garland, den originale Dorothy fra originalen fra 1939.

Det er på tide, at nogen fortsætter denne historie. Der er helt sikkert elementer af rædsel i Frank L. Baums Troldmanden fra Oz bogserie. Der har været forsøg på at genstarte den, men intet har nogensinde helt fanget dens uhyggelige, men joviale kvaliteter.

I 2013 fik vi Sam Raimi rettet Oz den store og magtfulde  men det gjorde ikke meget. Og så var der serien Tin Man som faktisk fik nogle gode anmeldelser. Selvfølgelig er der vores favorit, Return to Oz fra 1985 med en ung i hovedrollen Fairuza Balk som senere skulle blive en teen-heks i hitfilmen fra 1996 The Craft.

Hvis du vil se Gale bare gå til Chiller internet side og tilmeld dig (vi er ikke tilknyttet eller sponsoreret af dem). Det er så lavt som $3.99 om måneden, men de tilbyder en gratis syv-dages prøveperiode.

Seneste teaser:

Første almindelige trailer:

Læs

Film

Saw X tjener i alt $29.3 mio. på verdensplan i sin åbningsweekend

Udgivet

on

Sav X er en film, der har været en stor overraskelse i sin åbningsweekend. Ikke alene har filmen haft den største åbning i franchisen siden 2010. Filmen har tjent 18 mio. på hjemmemarkedet og 11.3 mio. i udlandet for i alt 29.3 mio. globalt. Dette er et meget imponerende træk for denne franchise, især i betragtning af, at gyserfilmen blev lavet på et budget på $15 mio. Se den officielle trailer herunder.

Sav X Officiel trailer

Sav X slår også flere franchiserekorder ved at være den højest vurderede film blandt kritikere i franchisen, med 85 % på Rotten Tomatoes og 92 % blandt fans. Dette er den første certificerede friske film i franchisen, mens den anden højest bedømte er den første film med 50 %. Den har også modtaget gode anmeldelser fra andre kritikere og fans.

Filmscene fra Saw X

Filmen bringer franchisefavoritter tilbage John Kramer og Amanda Young. Det etablerer mentorforholdet mellem de to, og vi ser mere af det udspille sig på skærmen. Det går også tilbage til rødderne af de grundlæggende savfælder og uhyggelige resultater. Det er ting, som fans har længes efter at se i et stykke tid nu. Sørg også for at blive ved, efter filmen er slut, til en scene i midten af ​​kredit, der har fået Saw-fans til at tale.

Filmscene fra Saw X

Filmsynopsisen siger "John Kramer er tilbage. Den mest afslappende del af Sav franchise udforsker endnu det ufortalte kapitel af Puslespil mest personlige spil. Indstillet mellem begivenhederne i Sav I og II, en syg og desperat John rejser til Mexico for en risikabel og eksperimentel medicinsk procedure i håb om en mirakelkur mod hans kræftsygdom - kun for at opdage, at hele operationen er en fidus for at bedrage de mest sårbare. Bevæbnet med et nyfundet formål vender John tilbage til sit arbejde, og vender svindlerne om på sin karakteristiske viscerale måde gennem en række geniale og skræmmende fælder."

Filmscene fra Saw X

Filmen udgives af Lionsgate og bliver produceret af Twisted Pictures. Det bliver instrueret af Kevin Gruetert (Saw VI, Saw 3D). Historien er skrevet af Josh Stolberg og Peter Goldfinger. Filmen er sat til at spille hovedrollen Tobin Bell (Så Franchise) som den berygtede John Kramer. Filmen vil også medvirke Micheal Beach (Aquaman, borgmester i Kingstown), Renata Vaca (Dale Gas, Rosario Tijeras), Steven Brand (Skorpionkongen, Teen Wolf) og Synnøve Macody Lund (Headhunters, The Girl in the Spider's Web) .

Denne film klarer sig godt både økonomisk og hos publikum. Lionsgate vil helt sikkert overveje at producere endnu en film i den nærmeste fremtid. Kunne du lide denne tilføjelse til franchisen? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor. Se også nogle klip fra filmen nedenfor.

Læs