Følg os

Nyheder

Interview: 'Star Wars: The Last Jedi' instruktør Rian Johnson

Udgivet

on

Rian Johnson bragte en uafhængig filmskabende vision til fremstillingen af Star wars: Den sidste Jedi. "Det er den største uafhængige film, der nogensinde er lavet," siger Johnson of Den sidste Jedi, ottende afsnit i Star wars filmisk univers. ”Jeg var i stand til at tage en selvstændig tilgang med denne film, selvfølgelig ikke i forhold til projektets omfang, men i forhold til den frihed, jeg fik under skriveprocessen. Jeg fik ikke at vide, hvad historien skulle være, da jeg fik denne opgave. I stedet fik jeg manuskriptet til Kraften Vækker, og så kunne jeg se dagblade fra Kraften vækker før jeg begyndte at skrive, hvilket var meget nyttigt siden Den sidste Jedi følger direkte kraft Vækker. Jeg fik en masse frihed.”

Johnson opbyggede sit ry i den uafhængige filmverden og fik stærke kritiske anmeldelser for filmene Mursten The Brothers Bloom. Genrepublikummet kender Johnson bedst for 2012'erne Looper, en tankevækkende science-fiction-thriller, der repræsenterede et gennembrud for Johnson med hensyn til den opmærksomhed, han fik fra Hollywoods magtmæglere. En af disse magtmæglere er Kathleen Kennedy, en mangeårig produktionsmedarbejder til Steven Spielberg og den nuværende præsident for Lucasfilm, som mente, at Johnsons følsomhed var velegnet til Star wars univers. "Jeg troede virkelig ikke, jeg havde en chance," siger Johnson. ”Under et af vores møder spurgte hun mig, om jeg ville være interesseret i at instruere en af ​​de nye Star wars film. ”

DG: Du blev overrasket, da Kathleen Kennedy tilbød dig chancen for at instruere og skrive Sidste Jedi?

RJ: Ja. Jeg var chokeret. Jeg troede ikke, jeg var en seriøs kandidat. Jeg anede ikke, at jeg var på deres liste. Jeg havde haft flere møder med Kathleen i de senere år, og disse møder involverede andre projekter, og den dag, hun tilbød mig jobbet, troede jeg, at jeg skulle til et møde for at tale med hende om et andet projekt. Jeg vidste vist, at der var noget galt, da jeg gik ind på hendes kontor, og hun lukkede døren. Så spurgte hun mig, om jeg var interesseret i at gøre det Star wars, og det var jeg ikke forberedt på. Jeg var selvfølgelig rolig nok til straks at sige ja.

DG: Hvad tog du med til Den sidste Jedi det er unikt fra andre instruktører, der måske har fået denne opgave?

RJ: Selv efter Looper, jeg er blevet betragtet som en uafhængig filmskaber, og jeg har altid bragt en selvstændig mentalitet til alle mine projekter, bl.a. Den sidste Jedi. Jeg har altid lavet mine egne film, arbejdet selvstændigt, så jeg tror, ​​min største bekymring var, at The Last Jedi ville være et tilfælde af filmskabelse-af-udvalg, hvilket ville have været forståeligt i betragtning af produktionsomkostningerne for en film som denne, men ville ikke have været foreneligt med, hvordan jeg kan lide at lave film. Heldigvis var det ikke tilfældet. Min største bekymring var, at jeg ikke lavede en dårlig Star Wars-film, fordi jeg voksede op med at se originalen Star wars film, og jeg ville ikke være kendt som instruktøren, der lavede det dårlige Star wars film.

DG: Hvor meget kreativ frihed havde du under skriveprocessen?

RJ: Kraften Vækker filmede da jeg skrev under på Den sidste Jedi, og fordi Den sidste Jedi begynder umiddelbart efter afslutningen af Kraften Vækker, jeg skulle se på manuskriptet til Kraften vækker omhyggeligt, og jeg så dagblade af Kraften Vækker. Engang forstod jeg kraft Vækker, fik jeg en enorm frihed i forhold til at finde ud af hvordan Den sidste Jedi ville fortsætte historien. Jeg fik ikke en disposition og fik at vide, at jeg var nødt til at eksistere inden for enhver perimeter. Jeg flyttede til San Francisco, så jeg kunne være i nærheden af ​​Lucasfilm, som jeg besøgte flere gange om ugen. Da jeg mødtes med lederne på Lucasfilm, gav jeg dem mine ideer til, hvordan jeg ville fortsætte historien fra kl. Kraften Vækker, og så ville vi snakke om mine ideer. De var meget opmuntrende og støttende, og de havde masser af gode ideer, fordi de ved det Star wars bedre end nogen. Dette fortsatte i omkring to måneder, og så begyndte jeg at skrive manuskriptet, og efter et par måneder havde jeg et første manuskriptudkast.

DG: Hvordan nærmede du dig karaktererne fra Kraften Vækker?

RJ: Jeg ønskede, at hver karakter i denne film skulle have deres eget øjeblik, at gå på deres egen unikke rejse. Luke og Rey begiver sig ud på en utrolig rejse i denne film, og Reys rejse giver virkelig gennemgangen til denne film. Finn har også en stor rejse i denne film, en stor karakterbue.

DG: Så er der Luke og Leia. Hvordan påvirkede Carrie Fishers alt for tidlige bortgang i december 2016 den færdige film?

RJ: Det påvirkede overhovedet ikke filmen, fra et filmskabende synspunkt altså. Det er klart, at Carries bortgang vil tilføje en enorm mængde følelsesladet undertekst til filmen, hvilket er noget, som jeg og resten af ​​castet og crewet oplevede, da vi så et klip af filmen for første gang. Carries optræden i filmen, som er rørende og vidunderlig, blev fuldført, da hun døde, og vi var i gang med redigeringsprocessen, da vi hørte om hendes bortgang. Vi ændrede ikke noget ved hendes præstation.

DG: Hvordan var det at arbejde med hende på det, der viste sig at blive hendes sidste skærmpræstation?

RJ: For det første var hun en utrolig ressource, ikke kun på grund af sin historie med Leia og serien, men også fordi Carrie var en stor forfatter, en succesrig manuskriptforfatter, i sin egen ret. Vi talte meget om dialog, og hvordan hendes karakter ville opføre sig i denne film, og der var improvisation, og alle de ændringer, hun lavede i dialogen, gjorde disse scener bedre. Carrie og Mark [Hamill] havde før Carries død levet med disse karakterer i cirka fyrre år, og de var meget beskyttende over for disse karakterer og meget opmærksomme på den følelsesmæssige tilknytning, som publikum havde til dem. Carrie var for eksempel meget følsom over for, hvordan Leia skulle opføre sig, og hvad hun repræsenterede for unge kvinder.

DG: Efter at have været en Star wars fan først, var det svært at komme ud over en følelse af ærefrygt, da du lavede filmen?

RJ: Det var umuligt for mig ikke at overveje betydningen af ​​det, jeg var en del af. Der var tidspunkter, hvor jeg talte med Mark, og jeg stoppede op og tænkte: 'Dette er Luke Skywalker.' Men for det meste blev det til den samme kreative proces, som har eksisteret med alle mine tidligere film. Jeg føler, at vi lavede den største uafhængige film i biografens historie, og når jeg siger det, henviser jeg til, hvor intim denne oplevelse føltes for os alle.

 

 

 

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Lister

5 Friday Fright Night-film: Horror-komedie [fredag ​​den 22. september]

Udgivet

on

Horror kan give os det bedste fra begge verdener og det værste, afhængigt af filmen. Til din seerfornøjelse i denne uge har vi gravet igennem gyserkomediers snavs for at give dig kun det bedste, som undergenren har at byde på. Forhåbentlig kan de få et par grin ud af dig, eller i det mindste et skrig eller to.

Trick 'r Treat

Trick 'r Treat streamingmuligheder fra 09/22/2023
Trick 'r Treat Poster

Antologier er en skilling et dusin i gysergenren. Det er en del af det, der gør genren så vidunderlig, at forskellige forfattere kan gå sammen om at lave en Frankensteins monster af en film. Trick 'r Treat giver fans en masterclass i, hvad subgenren kan.

Ikke alene er dette en af ​​de bedste gyserkomedier derude, men den er også centreret omkring hele vores yndlingsferie, Halloween. Hvis du virkelig vil mærke, at oktober-vibes strømme gennem dig, så gå og se Trick 'r Treat.


Skræmmepakke

Skræmmepakke streamingmuligheder fra 09/22/2023
Skræmmepakke Poster

Lad os nu gå videre til en film, der passer ind i mere meta-gyser end hele Scream franchise sat sammen. Scare Package tager enhver gysertrope, der nogensinde er tænkt på, og skubber den ind i et gyserfilm med rimelig tid.

Denne gyserkomedie er så god, at gyserfans krævede en efterfølger, så de kan fortsætte med at sole sig i den herlighed, der er Rad Chad. Hvis du vil have noget med en hel masse ost denne weekend, så gå og se Skræmmepakke.


Hytte i skoven

Hytte i skoven streamingmuligheder fra 09/22/2023
Hytte i skoven Poster

Apropos gyser klichéer, hvor kommer de alle fra? Nå, ifølge Hytte i Træ, det hele er ordineret af en slags Lovecraftian guddomshelvede opsat på at ødelægge planeten. Af en eller anden grund vil den virkelig gerne se nogle døde teenagere.

Og helt ærligt, hvem ønsker ikke at se nogle liderlige universitetsbørn blive ofret til en elendig gud? Hvis du vil have lidt mere plot med din gyserkomedie, så tjek ud Hytte i skoven.

Naturfreaks

Naturfreaks streamingmuligheder fra 09/22/2023
Naturfreaks Poster

Her er en film, der viser vampyrer, zombier og aliens, og som stadig på en eller anden måde formår at være fantastisk. De fleste film, der prøver noget så ambitiøst, ville falde pladask, men ikke Naturfreaks. Denne film er langt bedre, end den har ret til at være.

Hvad der virker som en normal teenage-gyserfilm går hurtigt af sporet og kommer aldrig tilbage. Denne film føles som om, at manuskriptet blev skrevet som et ad lib, men på en eller anden måde blev det perfekt. Hvis du vil se en gyserkomedie, der virkelig springer over hajen, så gå og se den Naturfreaks.

Frihedsberøvelse

Frihedsberøvelse streamingmuligheder fra 09/22/2023
Frihedsberøvelse Poster

Jeg har brugt de sidste par år på at finde ud af, om Frihedsberøvelse er en god film. Jeg anbefaler den til enhver person, jeg møder, men denne film går ud over min evne til at kategorisere som god eller dårlig. Jeg vil sige dette, enhver horror-fan burde se denne film.

Frihedsberøvelse tager seeren til steder, de aldrig har villet hen. Steder, de ikke engang vidste var mulige. Hvis det lyder som, hvordan du vil bruge din fredag ​​aften, så gå og se Frihedsberøvelse.

Læs

Film

A24 & AMC Theatres samarbejder om "Oktober Thrills and Chills" line-up

Udgivet

on

Off-beat filmstudie A24 overtager onsdage kl AMC biografer i næste måned. "A24 Presents: October Thrills & Chills Film Series," vil være en begivenhed, der viser nogle af studiets bedste gyserfilm re-præsenteret på storskærm.

Billetkøbere får også en måneds gratis prøveperiode på A24 Fri adgang (AAA24), en app der giver abonnenter et gratis zine, eksklusivt indhold, merchandise, rabatter og meget mere.

Der er fire film at vælge imellem hver uge. Først op er Heksen den 4. oktober altså X den 11. oktober efterfulgt af Under huden den 18. oktober og endelig Director's Cut af midsommer i oktober 25.

Siden den blev grundlagt i 2012, er A24 blevet et fyrtårn for uafhængige film uden for nettet. Faktisk overstråler de ofte deres mainstream-kolleger med ikke-afledt indhold lavet af instruktører, der skaber visioner, der er unikke og utempererede af store Hollywood-studier.

Denne tilgang har fået mange hengivne fans til studiet, som for nylig vandt en Oscar for Alt overalt på én gang.

Om kort tid er finalen til Ti Vest tryptisk X. Mia Goth vender tilbage som Wests muse i MaXXXine, et slasher-mordmysterium, der foregår i 1980'erne.

Studiet satte også sin etiket på teen possession-filmen Tal til mig efter premieren på Sundance i år. Filmen var et hit med både kritikere og publikum, der tilskyndede instruktørerne Danny Philippou Michael Philippou at pitche en efterfølger, som de siger allerede er lavet.

"A24 Presents: October Thrills & Chills Film Series," kan være et godt tidspunkt for filmelskere, der ikke er bekendt med A24 for at se, hvad balladen handler om. Vi vil foreslå en hvilken som helst af filmene i rækken, især den næsten tre timer lange instruktørklip af Ari Asters midsommer.

Læs

Film

'V/H/S/85'-traileren er fuldstændig fyldt med nogle brutale nye historier

Udgivet

on

Gør dig klar til endnu en indtræden i det populære V / H / S antologiserie med V / H / S / 85 som får premiere d Gyse streamingtjeneste på oktober 6.

For godt et årti siden blev originalen, skabt af Brad Miska, blev en banebrydende kultfavorit og har affødt adskillige efterfølgere, en genstart og nogle spin-offs. I år rejste producenterne tilbage til 1985 for at finde deres videokassette af terror med fundne filmshorts skabt af nu berømte instruktører, herunder:

David Bruckner (Hellraiser, The Night House),

Scott Derrickson (The Black Phone, Sinister),

Gigi Saul Guerrero (Bingo Hell, Culture Shock),

Natasha Kermani (Lucky)

Mike Nelson (forkert sving)

Så juster din sporing, og se den helt nye trailer for denne nye samling af fundne optagelser mareridt.

Vi lader Shudder forklare konceptet: "Et ildevarslende mixtape blander aldrig før sete snus-optagelser med mareridtsagtige nyhedsudsendelser og foruroligende hjemmevideoer for at skabe en surrealistisk, analog mashup af de glemte 80'ere." 

Læs