Følg os

Film

Interview: 'Du er ikke min mor'-forfatter/instruktør Kate Dolan

Udgivet

on

Du er ikke min mor

Kate Dolans spillefilmsdebut Du er ikke min mor er et overbevisende bud på den skiftende folklore. Filmen flytter legendens typiske fokus fra en paranoid forælder til et bekymret barn, hvis frygt for hendes evigt skiftende mor vokser dag for dag. Drevet af stærke præstationer fra en talentfuld rollebesætning og skarpe billeder, der tegner et dystert og trist billede, skilte filmen sig ud som en af ​​mine personlige favoritter fra 2021's Toronto International Film Festival (Læs min fulde anmeldelse her).

Jeg havde mulighed for at sætte mig ned med Dolan for at diskutere hendes film og folkloren bag den.  

Kelly McNeely: Filmer som Hullet i jorden Hallow indeholder også den skiftende mytologi om irsk folklore, men har mere fokus på, at barnet er den skiftende. Det elsker jeg virkelig Du er ikke min mor har vinklen af ​​forælderen er faren, snarere end hovedpersonen. Kan du fortælle lidt om den beslutning, og hvor den idé kom fra? 

Kate Dolan: Ja, bestemt. Jeg tror, ​​som du ved, at den traditionelle skiftende mytologi i irsk folklore er, at de historier, du hører mere, er, at babyen bliver byttet til noget andet. Og det er sådan set altid sagen. Og det er også i skandinavisk mytologi, de har skiftende og det er normalt babyer. Men der er faktisk en masse historier i det virkelige liv – i Irlands historie – om folk, der hører disse historier om skiftninger og feer og tror, ​​at deres familiemedlemmer var noget andet. 

Så der var faktisk en masse beretninger om voksne mennesker, der troede, at deres mænd, koner, brødre, søstre, som var voksne, blev byttet ud med en dobbeltgænger – en skiftende eller noget andet, som en fe. Og især er der en historie om en kvinde ved navn Bridget Clary i 1895, som virkelig fangede min opmærksomhed, som handler om denne kvinde, der - åbenbart nu tror de, hun lige har haft influenza - men hendes mand troede, hun var en ændring, og han brændte hende ind. en brand i deres hus. Hun blev myrdet, og han blev anholdt. Men han sagde, at han troede på, at hun skiftede, hvilket bare virkelig fascinerede mig, fordi det bare var sådan en tvetydig idé om lignende, mente han virkelig det? Eller var hvad der ellers foregik der? 

Og bare sådan en tvetydighed om, hvad der er ægte og hvad der ikke er virkeligt, og det ukendte af det hele. Så det fascinerede mig bare på en måde. Så ja, det var noget, jeg ikke rigtig havde set før, og jeg ville fortælle en historie om psykisk sygdom og familie, og en, der er blevet myndig i en familie, hvor det sker. Og den slags mytologi føltes bare som den rigtige måde at fortælle den historie på. Og fordi der var disse paralleller med psykisk sygdom og folklore, og folk, der troede, at deres slægtninge, som sandsynligvis var psykisk syge, var udskiftninger, og den slags. Så det føltes bare som den rigtige måde at fortælle historien på.

Kelly McNeely: Jeg elsker virkelig igen, med Angelas depression, og der er en slags forhold mellem Char og Angela, den følelse af pligt og ansvar, der kommer i et forældre-barn-forhold. Og det er interessant, at det på en måde er vendt mellem Char og Angela, hvor pligten og ansvaret ligger. Kan du også snakke lidt om det? 

Kate Dolan: Ja, bestemt, jeg tror, ​​at det, vi ville gøre, var at fortælle en historie om traumer og familie, og hvordan den slags kommer tilbage på en familie. Begivenheder, der er sket i fortiden, kommer altid på en måde tilbage for at hjemsøge dig. Og især som en generation, der bliver myndig, er det en slags tid, hvor Char er i en alder, hvor hun begynder at finde ud af ting om sin familie. Og jeg tror, ​​at vi alle nåede den alder, hvor du er holdt op med at være barn, og du er ikke helt voksen, men du er, du får på en måde meget mere ansvar i forhold til følelsesmæssigt ansvar, og andre former for mere hjemligt ansvar, den slags ting. 

Så prøver bare på en måde at fange et øjeblik i det – især når nogen er ved at blive myndige – hvor du har en forælder, der er psykisk eller fysisk syg, og du på en måde er blevet vicevært, fordi der ikke er andre til at gøre det for dem. Og vægten af ​​den byrde og den slags ansvar, og hvor skræmmende det kan være og hvor isoleret. Så det var noget, vi bare rigtig gerne ville fange.

Og så ja, jeg formoder, at der er en slags overdragelse af stafetten – fra bedstemoren til Char – i løbet af filmen, så Char ved udgangen nærmest er en beskytter af familien. Hun har en forpligtelse til at være der til næste gang der sker noget skræmmende, ved du hvad jeg mener? Det handlede i høj grad om det og bare en slags forsøg på at fange det.

Kelly McNeely: Jeg har bemærket, at der er lidt af et vedvarende tema om heste i billederne, er der en særlig grund til det?

Kate Dolan: I irsk folklore har vi denne anden verden, der er befolket af Aos si, som dybest set er feerne – i mangel af et bedre ord – men det er ikke sådan, at de er ligesom Tinkerbell-feer. Det er svært at bruge ordet feer til at zoome ind og fange dem, for dybest set er der masser af forskellige klassifikationer af dem. Banshee er teknisk en del af Aos sí såvel. Så hun er en fe fra det fe-race, og så er der et væsen – en slags karakter i den folklore – kaldet en Puca, som dybest set manifesterer sig som en sort hest, der vil krydse din vej, når du rejser hjem, eller du Jeg prøver at komme hjem, og det er som et dårligt varsel, dybest set. Hvis du tillader det at hypnotisere dig og trække dig ind, vil det bringe dig til den anden verden og tage dig væk fra den verden du lever i nu. Det kan manifestere sig som en hest, eller en sort hare, eller sin egen form for manifestation, som ikke er særlig meget beskrevet, men det er ment som meget skræmmende. 

Så det ville vi have med, men filmen er selvfølgelig også en meget Dublin-film, ligesom North Dublin, hvor jeg kommer fra. Og selvom det er tæt på byen, er der mange boligområder, hvor folk vil have heste på en måde bundet op i greens. Og så var det også en del af Dublins landskab, men det føltes som om folkloren blødte ind i hverdagen. 

Kelly McNeely: Der er tydeligvis en interesse for folklore og fae, er det noget, der altid har været interessant for dig, eller kom det ud af at lave research til denne film? 

Kate Dolan: Åh, ja, jeg har altid været virkelig interesseret i det. Du ved, jeg tror – som irer – at man sådan set altid får fortalt historierne fra man var barn. Så du har en enorm viden om de forskellige myter og legender og den anden verden og alle den slags karakterer, der er befolket fra en ung alder. Så du ved det altid, og det bliver ofte fortalt til dig, som om det er sandt. Min bedstemor havde en elvering i sin baghave – som er svampe i en ring, hvilket på en måde sker naturligt – og jeg og min kusine plukkede dem en dag, og hun sagde: "Det kan du ikke! Det er en fe-ring, feerne vil komme efter dig, hvis du gør det." Og det er ligesom en gateway til deres verden, og det hele bliver fortalt til dig, som om det er ægte. Og efterhånden som jeg blev ældre, tænkte jeg, at jeg har undersøgt mere og læst om folklorens indvirkning på den virkelige verden og lært historier som, hvad folk troede, og hvorfor de troede det, og de mere hedenske - faktiske hedenske - ritualer og traditioner, der nærmest lignede en religion dengang, formoder jeg. Og det hele var virkelig fascinerende. Så filmen gav mig mulighed for at udforske den mere i dybden, end jeg havde, men jeg havde den bestemt altid lidt forrest i mit sind.

Kelly McNeely: Og er der andre folklorehistorier, som du gerne vil grave lidt i til en fremtidig film? 

Kate Dolan: Ja, jeg mener, der er så mange. Banshee er en meget ikonisk karakter. Men jeg tror, ​​hun ikke er rigtig ond, jeg tror, ​​at man ikke rigtig kan gøre hende til en antagonist, fordi hun bare er et varsel om død. Så du hører hende bare skrige, og det betyder, at nogen i din husstand skal dø den nat. Og så ja, jeg ville elske at tackle Banshee på et tidspunkt, men det er svært at knække. Men der er også en legende kaldet Børn af Lir, som i bund og grund handler om denne konge, der gifter sig med en ny dronning, og hun kan ikke lide hans børn. Og hun forvandler dem til svaner, og de er fanget som svaner på søen i hundreder af år. Kongen er knust og knust, og til sidst bliver de vendt tilbage, men det er en slags virkelig mærkelig og usædvanlig legende om Irland, og en, der også er meget visuelt ikonisk. Så der er så mange. Jeg bliver nødt til at lave en masse film.

Kelly McNeely: Hvad fik dig til at interessere dig for at blive filmskaber? Hvad inspirerede dig til at tage det skridt?

Kate Dolan: Øh, jeg ved det ikke. Det er bare noget, der altid har været i mit DNA. Jeg voksede op med min mor. Hun var enlig mor, og vi boede hos min bedstemor i et stykke tid, da jeg var barn, og de begge – min bedstemor og min mor – var meget til film, og de elskede at se film. Min bedstemor havde en encyklopædisk viden om alle slags gamle Hollywood-filmstjerner og sådan noget. 

Vi ville altid bare se film hele tiden. Og jeg tror, ​​det på en måde satte noget i gang i mig, at jeg bare elskede mediet og den måde at fortælle på. Og så så desværre – til min mors fortvivlelse – sådan set såede hun frøet, og så ville jeg ikke slippe det og ligesom holdt denne drøm i live. Og nu kan hun se, at det på en måde betaler sig, men i et stykke tid tænkte hun, hvorfor vil du ikke bare lave medicin eller jura eller noget? [griner]

Kelly McNeely: Er din mor også gyserfan? 

Kate Dolan: Nej ikke rigtigt. Men hun er ikke sart. Det er sjovt. Hun ville bare ikke opsøge at se det nu. Hun ville egentlig ikke kunne lide at se gyserfilm, hun er bange for dem. Men du ved, hun har en underlig smag. Jeg tror, ​​hendes yndlingsfilm er Bladerunner. Så hun er ikke sagtmodig og mild, hun kan godt lide de mere underlige ting, men gyserfilm, direkte gyser, hun elsker dem ikke rigtig, fordi hun bliver for bange. Men hun kunne lide Du er ikke min mor. Så jeg har mors godkendelse. Det er ligesom 50%, jeg er ligeglad med, hvad kritikerne siger efter det. [griner]

Kelly McNeely: Hvad fik dig til at interessere dig for gyser? 

Kate Dolan: Ja, jeg ved det ikke. Det er en af ​​de ting, jeg altid har spurgt mig selv om, og jeg prøvede at spore det tilbage til noget. Men jeg tror, ​​at jeg bare havde en medfødt kærlighed til noget mærkeligt og uhyggeligt. Ved du hvad jeg mener? Ligesom jeg elskede Halloween som barn, jeg ville tælle dagene til Halloween, mere end jul. Og jeg elskede alt skræmmende. Jeg læste alle gåsehud-bøgerne, og så tog jeg eksamen til Stephen King. Jeg ved ikke, hvor det kom fra, jeg elskede det bare. Og du ved, åbenbart stadig nu er jeg sådan en massiv gyserfan, og hvad som helst i gyserrummet, hvad enten det er romaner, film, tv, hvad end det er, så spiser jeg så meget, jeg kan. 

Kelly McNeely: Hvad er det næste for dig? Hvis der er noget du kan tale om? 

Kate Dolan: Ja, jeg har to projekter under udvikling i Irland, et af dem er, at manuskriptet er næsten færdigt. Så, øh, muligvis kunne en af ​​dem gå næste gang. De er også begge gyserprojekter, gyser spillefilm. Man ved aldrig, man skal have masser af gryder i kog som gyserfilmskaber generelt, men jeg har altid en masse ting, der bare laver mad, og man må se, hvad der dukker op næste gang, men jeg tænk gyserrummet helt sikkert i en overskuelig fremtid, så jeg begiver mig ikke ud i nogen form for rom-coms eller noget i den stil.

Kelly McNeely: Du nævnte, at du forbruger meget af genren. Har du noget, du har læst eller set på det seneste, som du bare er helt vild med? 

Kate Dolan: Ja, jeg elskede virkelig Midnight Mass. Jeg er af irsk katolsk opdragelse, så det hamrede lidt ind på en dybere slags PTSD-form. Jeg var ligesom, åh, at gå til messe, forfærdeligt! [Griner]

Men jeg læste Book of Accidents af Chuck Wendig på mit fly herover, og jeg syntes, det var rigtig fedt. Det er en virkelig interessant bog, virkelig surrealistisk og meget sjov. Jeg vil virkelig gerne gå og se X. Jeg går måske og ser det i biografen i aften. jeg elsker Texas kædesav massakre, og folk siger, at det er lidt ligesom en uofficiel Texas motorsav film.

Kelly McNeely: Og det er et meget kliché spørgsmål. Men hvad er din yndlings skræmmende film? 

Kate Dolan: Den Exorcist Det var nok den film, der skræmte mig mest, da jeg så den, sandsynligvis på grund af den irske katolske skyld, såvel som at være bange for, at du bliver besat af en djævel eller noget. Men jeg elsker en slags campy horror, f.eks Scream Scream 2. Jeg ville gense Scream igen og igen og igen, for det er lidt ligesom en komfortfilm. Nogle film elsker jeg, men du er ligesom, jeg kan ikke se det lige nu. Men jeg synes Scream film, jeg kan se når som helst, og jeg vil være i humør til det.

 

Du er ikke min mor er tilgængelig nu i biografer og VOD. Du kan se traileren herunder!

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Film

'Scream VII' grønt lys, men bør franchisen tage et årti langt hvile i stedet?

Udgivet

on

Bam! Bam! Bam! Nej, det er ikke et haglgevær inde i bodegaen Skrig VI, det er lyden af ​​producerens næver, der hurtigt rammer den grønne lysknap for at få flere franchisefavoritter (dvs. Skrig VII).

Med Skrig VI knap ud af porten, og en efterfølger efter sigende filme i år, ser det ud til, at horror-fans er den ultimative målgruppe til at få billetsalget tilbage ved billetkontoret og væk fra "press play"-streamingkulturen. Men måske er det for meget for tidligt.

Hvis vi ikke allerede har lært lektien, er det ikke ligefrem en idiotsikker strategi at få røv i biografsæderne at slå billige gyserfilm hurtigt efter hinanden. Lad os holde pause i et øjebliks stilhed for at huske det seneste Halloween genstart/retcon. Selvom nyheden om, at David Gordon Green blæste tøserne af sig og genoplivede franchisen i tre rater, var gode nyheder i 2018, gjorde hans sidste kapitel ikke andet end at anløbe gyserklassikeren.

Universal Pictures

Muligvis beruset af den moderate succes af hans to første film, avancerede Green til en tredje meget hurtigt, men formåede ikke at levere fanservice. Kritik af Halloween afslutter hovedsageligt afhængig af manglen på skærmtid givet til både Michael Myers og Laurie Strode og i stedet på en ny karakter, der ikke havde noget at gøre med de to første film.

"Helt ærligt har vi aldrig overvejet at lave en Laurie og Michael-film," fortalte instruktøren Film laver. "Idéen om, at det skulle være et sidste slagsmål af slagsmål af showdown-typen, faldt aldrig engang ind i vores sind."

Hvordan er det igen?

Selvom denne kritiker nød den sidste film, fandt mange den ud af kurs og måske en selvstændig, der aldrig burde have været forbundet med den ombyggede kanon. Husk Halloween udkom i 2018 med Kills udgivelse i 2021 (takket være COVID) og endelig Ender i 2022. Som vi ved, er den blumhouse motoren er drevet af korthed fra manuskript til skærm, og selvom det ikke kan bevises, kunne det have været en integreret del af dens kritiske fortrydelse at hamre de sidste to film ud så hurtigt.

Hvilket bringer os til Scream franchise. Vilje Skrig VII blive underbagt, udelukkende fordi Paramount ønsker at reducere sin tilberedningstid? Også for meget af det gode kan gøre dig syg. Husk, alt med måde. Den første film blev udgivet i 1996 med den næste næsten præcis et år senere, så den tredje tre år efter det. Sidstnævnte anses for at være den svageste af franchisen, men stadig solid.

Så går vi ind i årtiets udgivelsestidslinje. Scream 4 udgivet i 2011, Scream (2022) 10 år efter det. Nogle vil måske sige, "nå hey, forskellen i udgivelsestider mellem de første to Scream-film var nøjagtig den ved genstarten." Og det er korrekt, men overvej det Scream ('96) var en film, der ændrede gyserfilm for altid. Det var en original opskrift og moden til ryg-til-ryg kapitler, men vi er nu fem efterfølgere dybt. Heldigvis Wes Craven holdt tingene skarpe og underholdende selv gennem alle parodierne.

Omvendt overlevede den samme opskrift også, fordi den tog et årti lang pause, hvilket gav nye trends tid til at udvikle sig, før Craven angreb de nyere troper i en anden omgang. Husk i Scream 3, brugte de stadig faxmaskiner og flip-telefoner. Fanteori, sociale medier og online berømtheder udviklede fostre på det tidspunkt. Disse tendenser ville blive indarbejdet i Cravens fjerde film.

Spol yderligere elleve år frem, og vi får Radio Silences genstart (?), som gjorde grin med de nye udtryk "requel" og "legacy characters." Scream var tilbage og friskere end nogensinde. Hvilket fører os til Scream VI og et skift af spillested. Ingen spoilere her, men denne episode mindede underligt om fornyede tidligere historier, som kan have været en satire i sig selv.

Nu er det blevet meldt ud Skrig VII er et forsøg, men det lader os undre os over, hvordan sådan en kort pause kommer til at klare sig uden noget i rædselstidsånden at kanalisere. I hele dette kapløb om at få de store penge, siger nogle Skrig VII kunne kun toppe sin forgænger ved at bringe Stu tilbage? Virkelig? Det ville efter min mening være en billig indsats. Nogle siger også, at efterfølgere ofte bringer et overnaturligt element ind, men det ville være malplaceret for Scream.

Kunne denne franchise klare sig med en 5-7 års pause, før den i princippet ødelægger sig selv? Denne pause ville give tid og nye troper at udvikle sig - franchisens livsblod - og for det meste kraften bag dens succes. Eller er Scream på vej ind i "thriller"-kategorien, hvor karaktererne bare skal møde en anden morder(e) i en maske uden ironien?

Måske er det, hvad den nye generation af gyserfans ønsker. Det kunne selvfølgelig fungere, men kanonens ånd ville gå tabt. Ægte fans af serien vil få øje på et dårligt æble, hvis Radio Silence gør noget uinspireret med Skrig VII. Det er et stort pres. Green tog en chance ind Halloween afslutter og det gav ikke pote.

Alt hvad der er sagt, Scream, hvis noget, er en mesterklasse i at bygge hype. Men forhåbentlig bliver disse film ikke til de sarte gentagelser, de gør grin med i Dolke. Der er stadig noget liv tilbage i disse film, selvom Ghostface har ikke tid til at sove. Men som man siger, New York sover aldrig.

Læs

Film

Horror-instruktør kan ikke redde 'Shazam! 2,' Seneste superhelt til tank i billetkontoret

Udgivet

on

Hvad der plejede at være en sikker billet, er ved at blive blot endnu et upopulært stop ved billetkontoret. Vi taler selvfølgelig om MCU og DCEU. Især det seneste opfattede super-flop Shazam! Guds raseri.

Nogle af jer vil måske overveje Shazams åbningsweekend på 30.5 millioner dollars som noget at nyse af, men overvej Scream VI'er åbningsweekenden er i alt 44.5 millioner dollars. En Scream-film ude i boks med en tegneseriefilm? Hvilken verden lever vi i?! En rædsel.

I betragtning af de dystre afkast af Ant-Man and the Wasp: Quantummania og dens seneste forgængere, kappernes og supermagternes guldalder synes at være død med Spiderman: Ingen vej hjem (ingen vej hjem faktisk).

Der er mange faktorer, der kunne have bidraget til det lave billetforbrug. Kritikere var ikke rigtig imponerede over Shazam! og hans vens seneste eventyr og dets CinemaScore hviler på B+. Også stjernen Zachary Levi har fået nogle upopulære meninger på sociale medier, som kan have ført til, at han blev soft-cancelled.

Yderligere er hele DCEU midt i en meget offentlig og tumultarisk overhaling, og mange af disse franchise-karakterer er på vej mod hakkesten. Så seerne ser måske trailere og mumler: "Hvad er meningen?"

Alligevel er Shazams svage åbning muligvis ikke en indikation af, hvad den vil gøre digitalt. Hjemmeskærme ser ud til at være fangsten af ​​mislykkede franchises med abonnenter, der presser hver en krone af deres høje månedlige medlemspriser i stedet for at skulle betale mere for et "premium" teatersæde.

Men lad os tale om Shazams rædselsbånd. Både den første film og nu dens efterfølger blev instrueret af en person, der normalt får sine penge fra jump scares. David F. Sandberg (Light's Out, Annabell Creation). Han giver Shazam-filmene en let gyserfornemmelse med vægt på det overnaturlige, der er bestemt noget crossover.

Men det betyder ikke, at fans sandsynligvis følger efter (husk De nye mutanter?). Faktisk har den legendariske gyserinstruktør Sam Raimi noget box office skin i spillet i denne uge med det aftagende sci-fi eventyr 65, som han producerede, med Adam Driver i hovedrollen. Ikke engang en stjerne fra A-listen kunne trække denne film ud af det oprindelige møg, da den sidder og synker hurtigere end en Tyrannosaurus i La Breas tjæregrave. Raimis hånd er også plantet i MCU med sidste års meget succesrige Doctor Strange i Multiverse of Madness med en åbningsweekend på 185 millioner dollars.

Endnu en gyserinstruktør, James Wan, håber at rejse det synkende DCEU-skib med hans efterfølger til Aquaman kaldet Aquaman og det tabte rige skal udgives til jul (vi får se).

Den nederste linje er, at Shazam! Guds raseri er ikke rigtig en dårlig film. Faktisk kan det overstråle originalen så langt som VFX og historie. Men sæderne står tomme i biografen i dag for mænd og kvinder i super jakkesæt, som måske eller måske ikke skyldes drama bag kulisserne. Det kan også skyldes, at ivrige fans ikke finder noget friskt at spise og skubber produktet til bagsiden af ​​køleskabet i stedet for noget, som f.eks. Scream, som respekterer sin base og lever op til sine løfter, mens den stadig er klar over dens udløbsdato.

Læs

Film

Gys giver os noget at skrige over i april 2023

Udgivet

on

Gyser april 2023

Det første kvartal af 2023 er forbi, men Shudder er ved at komme i gang med en helt ny serie af film, der kommer til deres allerede imponerende katalog! Fra uklarheder til fanfavoritter, her er noget for enhver smag. Tjek den fulde udgivelseskalender nedenfor, og fortæl os, hvad du vil se, når april ruller rundt.

Gysekalender 2023

3. april:

Den Slumber Party Massacre: En kvindelig gymnasieelevs slumrefest bliver til et blodbad, da en nyligt undsluppet psykotisk seriemorder med en boremaskine søger rundt i hendes nabolag.

Magic: En bugtaler er prisgivet sin ondskabsfulde dummy, mens han forsøger at forny en romantik med sin high school-kæreste.

4. april:

Gå ikke i panik: På sin 17-års fødselsdag holder en dreng ved navn Michael en overraskelsesfest af sine venner, hvor en session med et Ouija-bræt ved et uheld udløser en dæmon ved navn Virgil, som besidder en af ​​dem til at gå på drabstogt. Michael, der nu er plaget af voldsomme mareridt og forudanelser, sætter sig for at forsøge at stoppe drabene.

6. april:

Slasher: Ripper: Den nye serie om Shudder tager franchisen tilbage i tiden til slutningen af ​​det 19. århundrede og følger Basil Garvey (McCormack), en karismatisk tycoon, hvis succes kun konkurreres med hans hensynsløshed, da han fører tilsyn med en by på tærsklen til et nyt århundrede, og en social omvæltning, der vil se gaderne løbe røde af blod. Der er en morder, der forfølger de slemme gader, men i stedet for at angribe de fattige og undertrykte som Jack the Ripper, udtaler The Widow retfærdighed mod de rige og magtfulde. Den eneste person, der står i vejen for denne morder, er den nyligt forfremmede detektiv, Kenneth Rijkers, hvis jernklædte tro på retfærdighed kan ende med at blive endnu et offer for Enken. 

10. april:

Bog: Dynamitfiskeri i en sump på landet genopliver et forhistorisk gællemonster, der skal have blod fra menneskelige hunner for at overleve.

14. april:

Børn vs. Aliens: Det eneste, Gary ønsker, er at lave fantastiske hjemmefilm med sine bedste venner. Det eneste, hans storesøster Samantha ønsker, er at hænge sammen med de seje børn. Da deres forældre tager ud af byen en halloween-weekend, bliver en raser fra en teenagefest i hjemmet til terror, da rumvæsener angriber, hvilket tvinger søskende til at slå sig sammen for at overleve natten.

17. april:

Afsluttende eksamen: På et lille college i North Carolina er der kun nogle få udvalgte studerende tilbage til at tage midtvejs. Men når en morder slår til, kan det være alles sidste eksamen.

Primal raseri: En bavian flygter fra et laboratorium på campus i Florida og begynder at sprede noget slemt med en bid.

Darklands: En reporter efterforsker rituelle vanhelligelser og finder sig selv involveret i en druidisk kult.

28. april:

Fra Black: En ung mor, der er knust af skyldfølelse efter sin lille søns forsvinden 5 år tidligere, bliver præsenteret for et bizart tilbud om at lære sandheden at kende og rette op på tingene. Men hvor langt er hun villig til at gå, og er hun villig til at betale den skræmmende pris for en chance for at holde sin dreng igen?

Rys fra sort
Læs