Hjem Gyserunderholdningsnyheder "Mothman" Spottet i Chicago O'Hare af USPS Airport Worker

"Mothman" Spottet i Chicago O'Hare af USPS Airport Worker

by Timothy Rawles
12,004 visninger
Sam Shearon

Singular Fortean Society, en paranormal nyhedspublikation, der "bygger bro over kløften mellem skepsis og tro," rapporterer, at en 15-årig amerikansk postvæsen veteran stødte på en høj, rødøjet, bevinget væsen efter arbejde i Chicagos O'Hare International Airport sidst i sidste måned.

Arbejdstageren kontaktede Manuel Navarette fra UFO Clearinghouse at fortælle hendes historie.

I en nøddeskal siger vidnet, at hun gik til sin bil sent på aftenen efter et langt skift og så en stor mand i en overdimensioneret frakke, der startede tilbage mod hende fra skyggen. Kun det var slet ikke en mand - og det var ingen frakke.

Lad os høre hende fortælle det:

”Jeg havde lige forladt arbejdet ved USPS sorteringsfacilitet i O'Hare lufthavn omkring kl. 11 torsdag den 00. september og gik ud til min bil, da jeg så noget stå i den yderste ende af parkeringen [plads] hvor jeg normalt parkerer. Først troede jeg, det var en meget høj person med en lang frakke. Da jeg kom tættere på min bil, låste jeg min bil op, hvilket fik mine forlygter til at tænde. Mine forlygter ramte den person, der stod omkring 24 til 20 fod fra min bil, og fik den til at dreje og se lige på mig.

Jeg så, at dette ikke var en person, men noget rødøjet [væsen], og hvad der syntes at være en frakke, var faktisk vinger, som det spredte sig ud, da det vendte sig om at se på mig. Først troede jeg, det var en slags meget, meget stor fugl, men jeg har aldrig set nogen fugl, der stod næsten syv meter høj. Jeg er 5'4 ″, og denne ting så mindst to fod højere ud end mig. Denne ting begyndte derefter at lave en eller anden form for kvidrende lyd, næsten et halvt kvidrende og halvt klik, som om nogen klikkede på tungen, men meget meget hurtigere. Derefter afgav den en eller anden form for skrigende lyd og løb løbende mod mig, den kom inden for 10 meter fra mig og tog afsted i luften og fløj over mig.

Jeg skreg hysterisk, da jeg krøb ned bag bilens åbne dør, og jeg dykkede først ind i mit bilhoved. Jeg var i næsten panik, da jeg forsøgte at starte bilen, lukke og låse dørene og tænde indvendige lys. Jeg startede min bil og tog af sted fra parkeringspladsen og fløj ned ad vejen, indtil jeg ramte hovedvejen. Jeg kom hjem og fortalte min mand, der også arbejder på det samme anlæg, og det var ham, der fortalte mig om observationen af ​​denne ting. Jeg var bange lort og håber, at jeg aldrig kan se denne ting igen. Denne ting strejfer rundt i området og skræmmer folk halvt ihjel. Jeg håber, at lufthavnens folk beslutter at gøre noget ved denne ting en dag. ”

Shutterstock

Shutterstock

Selvom det er svært at fortælle, hvad USPS-medarbejderen så den aften, lyder det bestemt meget som Mothman.

For de af jer, der ikke er bekendt med Mothman-legenden, begyndte det i slutningen af ​​60'erne i Point Pleasant West Virginia næsten 500 miles væk fra Chicago. Flere vidner så noget stort og menneskelignende flyve gennem himlen. Den ene beskrev det som en "stor fugl med røde øjne" og en anden sagde, at det lignede en "stor flyvende mand med ti fods vinger."

Mothman -profetierne (pilen anbefaler)

Richard Gere: "The Mothman Prophecies"

Lidt over et år efter den oprindelige observation af skabningen, i december 1967, kollapsede den lokale Silver Bridge og dræbte 46 mennesker i løbet af aftenhastigheden. Siden da er Mothman blevet en kryptozoologisk legende, en der har inspireret romaner, dokumentarfilm og endda en blockbuster Hollywood-film med Richard Gere i hovedrollen.

Sølvbroens sammenbrudsskilt

Richie Diesterheft fra Santa Barbara, CA, USA

USPS-medarbejderen i Chicago O'Hare blev spurgt af Navarette, om den ting, hun så, lignede det, der i vid udstrækning er rapporteret af medierne, og hvor det gik, når det tog fly. Navarette siger, at hun: "Det var ligeglad med, hvor det fløj hen til, og hun ville ikke holde fast ved det."

Der har været en genopblussen af ​​"Mothman" -observationer i de sidste par år i og omkring Lake Michigan. Faktisk ifølge Singular Fortean Society, der har været rapporter fra alle stater, der grænser op til Great Lake.

Du kan læse hele historien om USPS-medarbejderen HER.

Mennesket fotograferer væsen, der ligner legendariske '' Mothman '' fra Point Pleasant | WCHS

WCHS: Kanal 8

HOVEDFOTO / KUNSTVERK KREDIT: Sam Shearon