Følg os

Nyheder

Filmmonstrene, der ødelagde din barndom

Udgivet

on

Jeg blev aldrig undervist i 'Stranger Danger', da jeg var barn. Efter de første par år, der blev brugt på at opdrage et alt for modbydeligt barn, syntes mine forældre at have en meget “que sera, sera” holdning med hensyn til mit helbred og sikkerhed. Jeg var selv så travlt med at være en gående kugle af irritation, at jeg ikke tror, ​​jeg nogensinde har indset, hvad sand terror var, før jeg blev introduceret til filmmonstre, der bestemt var anderledes end de kooks Scooby-Doo rutinemæssigt sammenflettet med.

Jeg ved, jeg ved det. Folk er skræmmende, fordi de er ægte. Men for mig, og jeg er sikker på, at mange andre horror-fans derude, vil de mest skræmmende stjerner altid være det ukendte, ikke-navngivne ting. De ting, der aldrig var og aldrig vil være menneskelige. Denne liste er for dem, der både glæder og fortvivler vores skabningsegenskaber, og som ved præcis, hvad jeg mener, når jeg siger, at jeg tjekker under min seng hver aften og beder om den støj, jeg hørte, var simpelthen en øksemorder, og der vil kun være to øjne, der stirrer tilbage på mig.

Lad os se på nogle af de ting, der dræber barndommen.

It

Pennywise

 

Pennywise er et indlysende valg, når vi taler om ødelæggelsen af ​​barndommen, hvad med hans vigtigste valg af offer som børn og alt. Klovne er ganske forbandede skræmmende alene, men Pennywise er ingen almindelig klovn. Det ved, hvad du frygter mest, og det drager glædeligt fordel af det på de mest skræmmende måder. Når filmen eller bogen (vælg dit medium) udvikler sig til skræmmende vanvid, tror jeg ikke nogen var overraskede over, at Stan tog sit eget liv i stedet for igen at møde Pennywise Clown / Bob Gray / Eater of Worlds – It.

The Thing

tingen

 

Absolut en der får dig til at spærre dig selv i dit hus i et årti eller to. Tingets evne til at replikere er mildt sagt nervøs, og ideen om ikke at kunne stole på nogen, der ikke aktivt har en ørering eller åbenlyst viser deres fyld, får mig til at svede. Plus, det er ikke som drabene i denne film er hurtige og effektive! Der er en god mængde blod og smerte og ild og mørke, for de er i Antarktis og taler bare om The Thing får min puls op så højt, at jeg er klar til at komme videre lige nu.

Gremlins

deargodsaveus

 

"Men det er ikke engang en gyserfilm!" Jeg kan allerede høre de indignerede tryk på dine fingre, der skriver den mest åbenlyse klage over dette valg. Nå, IMDB klassificerer dette som en rædsel, og det er godt nok for mig, fordi til denne dag, Gremlins er den ENESTE film, jeg ikke kan se. Bare det at tænke på at skulle føje et billede til denne får mig til at føle mig fysisk syg. Der er noget så usigeligt galt ved disse freakin 'væsner, at jeg bare ikke forstår, hvordan den dumme billy kiggede et øjeblik på Gizmo og ikke kastede ham i pejsen. Yeah, det er rigtigt. Jeg finder ikke noget ved Gizmo sødt og fluffy, og ærligt talt kan hver persones manglende evne til at se, hvilket åbenlyse helvede der skabte disse ting lige fra starten, får mig til at ønske, at hele rollebesætningen blev dræbt. Fordi sådan lærer folk.

Pazuzu

reganexorcist

Der mangler ikke dæmoner at vælge imellem, men jeg følte, at dæmonen, der (uden tvivl) startede det hele, var det bedste valg. Af en eller anden grund har jeg mødt mere end en håndfuld horror-fans, der citerede 'The Exorcist' som deres allerførste horrorfilm. Slap forældre, siger jeg dig. Udover at være en så betydelig filmgenre- og studiemæssigt, er dæmonen fra 'The Exorcist' en af ​​de mere intense dæmoner, jeg nogensinde har set portrætteret. Trappescenen fra 'Annabelle' havde mange af os på kanten af ​​vores sæde, og det spring skræmmer i 'Insidious' med dæmonansigtet fremkaldt gisp fra rundt om teatret, men i hvilken anden film har du set et besat barn gøre de ting, Regan gjorde? Onanere med krucifiks og derefter skubbe sin mors ansigt ud i blodet ... det er hardcore, især til en film fra 1973.

Cujo

Cujo

Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle føle, da jeg endelig satte mig ned og så denne film. Jeg elsker hunde! Elsk hunde, had folk, dette skulle have været lige i min gyde. Men wow ... Cujo var måske en derefter skræmmende? Jeg mener, sæt dig selv i Donnas sko, og pludselig står du over for, at menneskets bedste ven er helt uvenlig, og det er forvirrende ting. Det er som at spise så meget is, du kaster op, og du er som, “hej mand, vent et øjeblik. Is skulle det ikke gøre. ”

Dødens gab

kæber

Uanset om du har en naturlig (og helt sund, meget tak) frygt for hajer eller ej, er Jaws en skræmmende søn! Du kan ikke benægte, at denne film havde en stærk effekt på publikum. Da over 67 millioner amerikanere så 'Jaws' sommeren, hvor den blev frigivet, påvirkede den første kæmpestyrke op til 43 % af seere med en langvarig frygt for havet. Hvis du kan svømme uden at høre den ikoniske, ildevarslende score, der spiller i dit hoved, tillykke; du er en freak, der aldrig har set filmen.

The Blob

klatten

Jeg er bare nødt til at smide den ene derude - jeg havde problemer med bubblegum i lang tid efter at have set dette. Jeg ved, at The Blob ikke var bubblegum, jeg ved, at bubblegum ikke kan vende sig om og tygge mig ... men jeg var barn, ok?

Alien

fremmede ansigtskrabber

Altid en sjov og altid en titel, der uundgåeligt kommer op, når folk diskuterer deres mest traumatiske barndomsfilm. Jeg siger ikke, at det ikke var godt, jeg sagde det var so godt, at de langvarige effekter af denne brystbursterscene er grunden til, at jeg ikke har nogen børn. En parasit, der vokser inde i mig, indtil den bliver for stor og tvinger sig ud? Nej tak; Jeg så, hvad der skete med Kane.

Denne liste er på ingen måde altomfattende (jeg havde et skamfuldt forslag til 'Leprechaun', men jeg antager, at efter at 'Gremlins' lavede listen, min troværdighed allerede er faldende hurtigt), men dette er bestemt de monstre, der indpodede mig den praksis at kontrollerer mit skab hver aften inden jeg går i seng. Jeg håber, for din skyld gør du det samme i aften.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Film

X-Files genstart kan være på vej vores vej

Udgivet

on

Ryan Coogler, direktør for Black Panther: Wakanda Forever, overvejer angiveligt en genstart af The X-Files, som udtalt af showets skaber, Chris Carter.

Ryan Coogler skal udvikle X-Files genstart

Under et interview med "On The Coast med Gloria Macarenko", Chris Carter, skaberen af ​​den originale serie, afslørede oplysningerne, mens han fejrede 30-årsdagen for The X-Files. Under interviewet sagde Carter:

"Jeg har lige talt med en ung mand, Ryan Coogler, som skal genoptage 'The X-Files' med en mangfoldig rollebesætning. Så han har arbejdet for ham, fordi vi dækkede så meget territorium."

På tidspunktet for skrivning, iHorror har ikke modtaget svar fra Ryan Cooglers repræsentanter vedrørende sagen. Desuden har 20th Television, studiet ansvarlig for den originale serie, afvist at kommentere.

Mitch Pileggi, David Duchovnay, Gillian Anderson og William B. Davis

Oprindeligt sendt på Fox fra 1993 til 2001, The X-Files blev hurtigt et popkulturelt fænomen, der fængslede publikum med sin blanding af science fiction, horror og konspirationsteorier. Showet fulgte eventyrene fra FBI-agenterne Fox Mulder og Dana Scully, mens de undersøgte uforklarlige fænomener og regeringskonspirationer. Showet blev senere genoplivet for yderligere to sæsoner i 2016 og 2018 på samme netværk, hvilket cementerede dets status som en elsket klassiker.

Scene fra X-Files

Ryan Coogler er bedst kendt for sit arbejde som forfatter og instruktør af de to "Black Panther"-film for Marvel, som slog billetrekorder og opnåede kritikerros for deres banebrydende repræsentation og historiefortælling. Han samarbejdede også med Michael B. Jordan om "Creed"-franchisen.

Hvis Cooller tager på The X-Files, ville han udvikle projektet under hans femårig samlet aftale med Walt Disney Television, som inkluderer 20. TV, studiet ansvarlig for den originale serie. Selvom der endnu ikke er noget bud på, hvornår genstarten kan finde sted, eller hvem der kan medvirke i den, venter fans af showet ivrigt på eventuelle opdateringer om denne spændende udvikling.

Læs

Nyheder

'Scream VI' har bestået imponerende verdensomspændende billetkontorrekord

Udgivet

on

Skrig VI skærer store dollars på det verdensomspændende billetkontor i øjeblikket. Faktisk, Skrig VI har tjent 139.2 millioner dollars ved kassen. Det lykkedes lige at slå billetkontoret for 2022'erne Scream frigøre. Den forrige film indtjente 137.7 millioner dollars.

Den eneste film, der har en højere kasseplads, er den allerførste Scream. Wes Cravens original holder stadig rekorden med $173 millioner. Det er ret mange, hvis man tager inflationen i betragtning. Find ud, Craven's Scream er stadig den bedste og vil sandsynligvis forblive sådan.

Scream Synopsis fra 2022 lød sådan her:

Femogtyve år efter at en stribe brutale mord chokerede den stille by Woodsboro, Californien, tager en ny morder på sig Ghostface-masken og begynder at angribe en gruppe teenagere for at genoplive hemmeligheder fra byens dødelige fortid.

Skrig VII har allerede fået grønt lys. I øjeblikket ser det dog ud til, at studiet kan tage et års fri.

Har du kunnet se Skrig VI endnu? Hvad troede du? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs

Nyheder

'Joker: Folie à Deux' giver det første utrolige kig på Lady Gaga som Harley Quinn

Udgivet

on

Joker

Lady Gaga har dukket op og givet os alle en bedre idé om, hvordan hendes version af Harley Quinn kommer til at se ud i den nye Joker-film. Todd Phillips' opfølgning på hans hitfilm er titlen Joker: Folie a Deux.

Billederne afslører Quinn, der går ned ad nogle trapper uden for, hvad der ligner enten Gothams retsbygning eller Gothams politistation. Det vigtigste er, at et af billederne afslører Quinn i fuldt kostume. Kostumet minder meget om hendes tegneseriekostume.

Filmen fortsætter Arthur Flecks nedstigning til sin identitet som forbrydelsens klovneprins. Selvom det stadig er forvirrende at se hvordan dette Joker vil passe ind i Batmans verden i betragtning af, at dette er så langt væk fra det tidspunkt, hvor Bruce Wayne er aktiv som Batman. Man troede engang, at dette Joker var gnisten, der ville antænde Joker som Batman berømt står over for, men det kan ikke være tilfældet nu. Harley Quinn eksisterer også på denne tidslinje nu. Det giver ikke mening.

Synopsis til Joker gik sådan:

For evigt alene i en menneskemængde søger den mislykkede komiker Arthur Fleck forbindelse, mens han går på gaden i Gotham City. Arthur bærer to masker - den, han maler til sit daglige job som klovn, og den skikkelse, han fremviser i et forgæves forsøg på at føle, at han er en del af verden omkring ham. Isoleret, mobbet og tilsidesat af samfundet begynder Fleck en langsom nedstigning til vanvid, mens han forvandler sig til den kriminelle hjerne, kendt som Jokeren.

Joker vender tilbage til biografen fra den 4. oktober 2024.

Læs