Følg os

Nyheder

Piss Jar og Licks: Twisted Ma & Pa of Pitchfork Speak Out

Udgivet

on

I den moderne æra med digital distribution og seerskab er det svært for en ny uafhængig gyserfilm at finde et publikum uden at gå tabt i det enorme hav af valg. Men Pitchfork er ikke kun fejet op på festivalkredsen for at blive en skat blandt horror-fans, den snoede film har også fundet en plads i de digitale skuespil OnDemand i mere end 40 til 60 millioner hjem og bliver en bestseller over hele linjen! En stor del af filmens succes kommer fra tegnene fra Ma og Pa Holister, det snoede par, der stjæler showet. Så for at fejre filmens succes, før den kommer i butikkerne Maj 5th vi satte os ned med Rachel Carter og Andrew Dawe-Collins, der spiller The Holisters for at vælge deres hjerner på at blive den nye snoede familie af rædsel:

Ma og Pa var så intense figurer, at mange skuespillere ville have forbehold med at spille, hvad der tiltrak dig til at spille dem?

Men: Jeg har altid været tiltrukket af karakterer, der er mere komplekse. I tyverne blev jeg ofte støbt som pigen ved siden af ​​/ Julia Roberts-typen, men over tid og især i teatret var jeg i stand til at dykke ned i roller, der var mere tredimensionelle. Jeg har også været fascineret af psykologi siden gymnasiet og endte med en kandidatgrad i psyk / minoring i teater. Jeg finder argumentet om natur versus næring overbevisende. Så da rollen som "Ma" blev tilbudt mig, gav det muligheden for at dykke ned i denne ældgamle debat. Derudover har jeg en fungerende "bucket list", og en var at spille en skurk.

Far: Da jeg besvarede castingannoncen backstage.com Jeg vidste slet ikke meget om Pa. Først efter at have haft en kort e-mail og telefonchat med instruktøren Glenn Douglas Packard, begyndte jeg at få et indblik i, hvor rodet Pa var. Jo mere jeg hørte om Pa, jo mere ville jeg spille ham. Jeg kan virkelig ikke forestille mig at have NOE forbehold om at spille en karakter som Pa. Jeg elsker bare det faktum, at han er så forbandet langt derude. Da Glenn ringede til mig for at tilbyde mig den rolle, spurgte han mig, om jeg var okay med at gøre de ting, han hidtil havde beskrevet Pa's karakter at gøre. Jeg var som "Åh helvede ja!" Jeg mener som skuespiller, hvis du ikke kan have det sjovt med Pa eller blive begejstret for, hvad han er i stand til? Det får jeg slet ikke. Jeg kan stadig ikke forstå nogen, der ville afvise Ma- eller Pa-rollerne?

Jeg er sikker på, at alle har spurgt om huset og kælderscenen, var der nogen tøven med at udføre nogle af de handlinger, som tegnene begik?

Men: Jeg havde nul tøven. Jeg glæder mig over udfordringen med at blive ført uden for min følelsesmæssige komfortzone. Jeg vil sige, at en stor del af min trøst med at udføre disse scener var at kende instruktørens integritet (Glenn Douglas Packard). På trods af at dette var hans første film, vidste jeg som skuespiller, at jeg ville blive taget hånd om på scenen. Når du har det sådan med en instruktør, giver det dig mulighed for at træde uden for dig selv ved at vide, at de er der for at bringe dig tilbage. En god instruktør er som en klippe, et fundament, og det giver dig mulighed for at give slip på hæmninger og tage risici.

Far:   Ha, ha, ha, det bliver jeg meget spurgt om! Mand, hvordan var det at lave de ting i kælderen? Jeg havde nul tøven eller forbehold ved at gøre noget, som Pa gjorde i den kælder ... eller vil gøre i fremtiden? Jeg nød ærligt talt virkelig udfordringen med at være Pa.

Disse tegn er snoet er flere måder, end jeg kan tælle. Hvad var processen med at komme i karakter?

Men: Jeg starter med at analysere teksten og oprette en historie for karakteren. Derefter opbygger jeg det følelsesmæssige liv, der kræves af teksten og manuskriptforfatter (e) idéer, som krævede samtaler med både Glenn og Darryl. Jeg blev uddannet i Meisner-metoden (William Esper Studio, NYC), så jeg trives, når jeg interagerer og spiller ud med andre skuespillere i øjeblikket, men jeg dukker op på scenen med nogle meget klare valg om karakteren. For “Ma” ville jeg også skabe nogle fysiske egenskaber, såsom hvordan hun holder munden, bruger øjnene, griner, det at ramme siden af ​​hendes hoved og skære. Dette tager praksis, og jeg brugte timer på at arbejde på disse manerer og indarbejde dem i scenerne.

AP: Jeg begyndte at udvikle en ryghistorie for Pa næsten da jeg læste manuskriptet for første gang. Men hvad der virkelig hjalp mig med at sømme Pa ned, var at møde resten af ​​Holister-klanen for første gang ved den fulde rollebesætning, der blev gennemlæst. Daniel og Rachel og jeg tilbragte størstedelen af ​​dagen sammen, vi holdt os væk fra resten af ​​rollebesætningen, vi ville have en samtale med Glenn eller nogle besætningsmedlemmer, men ikke rollebesætningen. Daniel havde fortalt os, hvad han lavede for at forblive i karakter, så vi gik bare med det. Daniel og Rachel er strålende skuespillere, og det var fantastisk at tale om Holister-klanen med dem, hoppende ideer og historie om vores familie fra hinanden. At tilbringe dagen sammen, væk fra, men ikke uden for synet af resten af ​​rollebesætningen, hjalp os virkelig med at føle os som udenforstående sammen, godt for mig gjorde det alligevel. Og da vi endelig alle bosatte os og læste, tænkte jeg ved mig selv ”Damn Andy, dette har potentiale til at være noget specielt.”

Så du på andre berømte rædselsfamilier for inspiration?

Men: Jeg ser ikke mange horrorfilm, selvom jeg er en stor fan af 80'ernes slashers. Glenn leverede en liste over film, der kunne ses for inspiration. Jeg ville skabe min egen vision for ”Ma”, så jeg var forsigtig med ikke at se for mange, men det hjalp mig med at forstå de forskellige horrorgenrer og i hvilket omfang jeg kunne skabe en horror-skurk.

Far: Faktisk, nej, det gjorde jeg ikke. Jeg elsker horrorfilm, og jeg er meget fortrolig med nogle af de ikoniske rædselsfamilier som dem i Texas Chainsaw Massacre eller The Devils Rejects. Jeg ville have, at Pa skulle være anderledes. Jeg ville have ham til at være interessant, men lidt irriterende i sin stemme og måde at virke på. En karakter, der generede dig så meget, at du ikke kunne glemme ham. Jeg tror, ​​det fungerede.

Der var aldrig en lille scene med dine figurer. Hvordan var det på scenen for at opretholde energien i scenerne? Var der nogensinde virkelig en pause fra disse figurer under filmen?

Men: Kælderscenerne var hårde, fordi så meget foregik, og vi var nødt til at skyde så mange scener med forskellige vinkler og med kun et kamera ... så der var pauser, men korte på grund af en stram 21-dages optagelsesplan. For mig har jeg en tendens til at gå indad og ikke interagere med andre, så jeg kan bevare fokus. Karakteren af ​​"Ma" er rullet ind, endda kontrolleret når hun er "offentlig", men i kælderen er hun sit rigtige selv. I pauser holdt jeg afstand og opretholdt "kontrol" og derefter på sæt kunne jeg slippe det ud. Nogle gange valgte jeg at blive i kælderen. For eksempel var der en pause inden min monologscene ... Jeg blev, tempoet og mumlede min monolog gentagne gange i næsten en time (fik jeg at vide). Pitch forblev lænket ved siden af ​​mig, og Clare blev bundet til stolen ... det er ideelle øjeblikke, hvor du kan udforske miljøet og virkelig gøre det til dit eget.

Far: Vores første dag i kælderen var meget intens mand. Ingen kendte virkelig Ma eller Pa, eller hvad man kunne forvente af os, så der var en meget reel spænding på sættet Alle os der nye, at kælderscener var mørke og meget vigtige for filmen. Den første dag var udmattende mand! Jeg tror, ​​at det er blevet nævnt, at denne film var færdig i 21 dage med et kamera? Så ja, besætningen var temmelig slået, selv før vi kom ind i kælderen. Men jeg må sige lige her, at hele besætningen var forbløffende, og Rey er en forbandet geni med det freaking kamera, filmen kom smukt ud ... tilbage til kælderen ... den første dag, hvor vi var nødt til at beholde vores følelsesmæssige energi og niveauer op, mens de flyttede lysene og kameraet for forskellige vinkler og nærbilleder? Det var groft, jeg holdt bare Pa lige der foran mig og stirrede på ham internt. Jeg forlod aldrig kælderen, mens vi skyder på dag én eller dag 2. Så for mig, nej, der var aldrig rigtig en pause fra Pa eller fra den kælder. Pa elsker den forbandede kælder.

Jeg ved, at Glenn havde besætningen og andre skuespillere tilbage fra at tale med Daniel, havde han de samme retningslinjer for jer to, og var du i stand til at interagere med Daniel uden for scenerne?

Men: Daniel, Andrew og jeg havde nogle lange samtaler, før vi filmet om vores familiedynamik og de egenskaber, som Pitch havde arvet fra os, såsom at tisse på folk på grund af MA og slikke på grund af PA. Vi havde kun 3 dage til at filme vores scener, så da vi ankom til PA og jeg afstod fra at tale med Lindsey Nicole (Clare) eller Brian Raetz (Hunter) ... vi havde begrænset samtale under filmen for at bestemme blokering, brug af rekvisitter osv. Vi talte med Daniel under filmen, selvom det var minimalt.

Far: Som jeg sagde tidligere tilbragte Rachel (Ma) dagen med Daniel, da vi læste den fulde rollebesætning. Så vi var i stand til at interagere med Daniel, mens vi skød scenerne i kælderen. Men disse scener var så intense som de var, og fordi vi aldrig rigtig forlod kælderen, ja det meste af vores interaktion med Daniel var stadig som Holisters og Pitch, overhovedet ikke som Daniel, Rachel og Andy ... det var lidt..STOR, hvis det giver overhovedet mening. Fantastisk på en kreativ måde at være så fortabt i en sådan karakter. Men selv efter at vi havde pakket ind for dagen (godt, NAT som det var tilfældet for disse kælderscener.) Vi ville tage lidt for at glide ud af karakteren og derefter gå ud til lejrbålet, der var den blandede sted efter dagen. Vi ville have noget sent chow eller et par drinks, selv da ville vi som Holister-klanen interagere lidt med besætningen, men holde os væk fra rollebesætningen. Det var meget sejt.

Hvordan var det at gå væk fra scenen efter nogle af de mere intense scener?

Men: En af grundene til at jeg studerede Meisner var at være i stand til at gå væk fra en intens rolle og ikke føle mig brugt op. Når det er sagt, er der efter optagelsen af ​​nogle af mine scener en øget tilstand af følelser, der kræver lidt tid at dekomprimere, så en følelse af at være følelsesmæssigt udmattet. Der var også mange blå mærker, udskæringer og skraber ... Brian Raetz (Hunter) var utrolig at interagere med ... han var frygtløs og hjalp mig virkelig med at udfylde rollen som MA ved at lade mig være så aggressiv over for ham under filmen.

Far: Som jeg sagde, blev det meste af tiden brugt på sæt i karakter. Jeg kan ikke tale for resten af ​​kælderen (Brian og Lindsey var sådanne proffer, de tog et helvede meget misbrug i kælderen!) Men for mig, så begejstret som jeg var at filme dag 2 i kælderen , Jeg fandt det lidt krævet en indsats for at nå tilbage og trække Pa ud for at spille igen så snart. På dag 2 var vi alle lidt mere fortrolige med hinanden, og vi startede dagen uden den spænding, vi havde på dag et. Jeg tror, ​​at spændingen virkelig hjalp til med at fodre kreativiteten på første dag, og jeg ville have det tilbage. Vi kom alle tilbage til de steder, vi havde brug for for vores karakterer, dog ganske hurtigt og godt, for dag to i kælderen var brutalt lang. Da vi pakket ind, synes jeg det var som ved 3 eller 4am, måske 5am? Vi havde skudt et maraton på noget som 14 eller 15 timer med minimale pauser. Vi ønskede at få dette gjort, så resten af ​​rollebesætningen og besætningen kunne komme tilbage til det andet sted og skudt der. Da vi var færdige, og jeg gik ud af kælderen for sidste gang, vidste jeg bare, at det var tid til at lade Pa være alene et stykke tid. Jeg pakkede mine ting, sagde jeg, at vi faktisk boede i huset over kælderen ?, kastede min lort i min bil, sagde farvel og kørte lige hjem fra sættet omkring en 4 timers kørsel. Jeg tog radioen op i fuld spræng, jeg mener højt, sprængte min yndlings Detroit-rock, band Dead in 5, hele vejen hjem. Jeg var ked af, at det var forbi. Men jeg var også begejstret, fordi jeg ved det, jeg vidste, at det ville blive en meget sej film. Og det er det forbandet sikkert. Men ja, det var følelsesladet at forlade den sidste gang.

Sider: 1 2

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Editorial

Fantastisk russisk dukkemager opretter Mogwai som rædselsikoner

Udgivet

on

Oili Varpy er en russisk dukkemager, der har en kærlighed til Mogwai-væsner fra Gremlins. Men hun elsker også gyserfilm (og alt andet popkultur). Hun forener sin kærlighed til disse to ting ved at håndlave nogle af de sødeste, mest utrolige figurer på denne side af NECA. Hendes opmærksomhed på detaljer er helt utrolig, og hun formår at bevare Mogwai'ens sødme, mens hun stadig gør dem truende og genkendelige. Husk, at hun skaber disse ikoner i deres pre-gremlin-form.

Dukkemager Oili Varpy

Før du går videre, skal vi udstede en ADVARSEL: Der er mange svindelnumre på sociale medier, der udnytter Varpys håndværk og tilbyder at sælge disse dukker for næsten øre. Disse virksomheder er svindlere, der dukker op i dine sociale medier-feeds og tilbyder at sælge dig varer, som du aldrig får, når først din betaling er gået igennem. Du vil også vide, at det er svindel, fordi Varpys kreationer spænder fra $200 – $450. Faktisk kan det tage op til næsten et år for hende at færdiggøre et stykke.

Bare rolig, vi kan se hendes arbejde fra vores desktops, mens vi gennemser hendes samling gratis. Alligevel fortjener hun lidt ros. Så hvis du har råd til en af ​​hendes stykker, så tag hende op, eller gå bare over til hendes Instagram og giv hende en følg eller et opmuntrende ord.

Vi vil give hende alt legitim information i links i slutningen af ​​denne artikel.

Pennywise/Georgie Mogwai
Mogwai som Chucky

Mogwai som Art the Clown
Mogwai som Jigsaw
Mogwai som Tiffany
Mogwai som Freddy Krueger

Mogwai som Michael Myers

Her er Oili Varpy's Støvle side hende Instagram side og hende Facebook side. Hun plejede at have en Etsy-butik, men det firma driver ikke længere forretning i Rusland.

Læs

Film

Paramount+ Peak Screaming Collection: Fuld liste over film, serier, særlige begivenheder

Udgivet

on

Paramount + deltager i Halloween-streamingkrigene, der finder sted denne måned. Med skuespillere og forfattere i strejke er studierne nødt til at promovere deres eget indhold. Plus de ser ud til at have udnyttet noget, vi allerede kender, Halloween og gyserfilm går hånd i hånd.

At konkurrere med populære apps som f.eks Gyse Screambox, som har deres eget producerede indhold, kuraterer de store studier deres egne lister for abonnenter. Vi har en liste fra max. Vi har en liste fra Hulu/Disney. Vi har en liste over biografudgivelser. For pokker, det har vi endda vores egne lister.

Alt dette er naturligvis baseret på din tegnebog og budget for abonnementer. Alligevel, hvis du shopper rundt, er der tilbud såsom gratis stier eller kabelpakker, der kan hjælpe dig med at beslutte.

I dag udgav Paramount+ deres Halloween-skema, som de kalder “Peak Screaming Collection” og er propfyldt med deres succesfulde brands samt et par nye ting som tv-premieren på Pet Sematary: Blodlinjer i oktober 6.

De har også den nye serie Godt køb Monster High 2, begge falder på oktober 5.

Disse tre titler vil slutte sig til et massivt bibliotek med mere end 400 film, serier og episoder med Halloween-tema af elskede shows.

Her er en liste over, hvad du ellers kan opdage på Paramount+ (og Showtime) gennem måneden oktober:

 • Big Screens store skrig: Blockbuster-hits, som f.eks Skrig VI, Smil, Paranormal aktivitet, Mor! Forældreløs: Første drab
 • Slash Hits: Rygsøjleslående slashere, som f.eks Perle*, Halloween VI: The Curse of Michael Myers*, X* Scream (1995)
 • Horror heltinder: Ikoniske film og serier, med scream queens, som f.eks Et stille sted, Et stille sted del II, GULLE JAKKER* 10 Cloverfield Lane
 • Overnaturlige skræmmer: Overjordiske særheder med Ringen (2002) The Grudge (2004) Blair Witch-projektet Pet Sematary (2019)
 • Familieskræk nat: Familiefavoritter og børnetitler, som f.eks The Addams Family (1991 og 2019), Monster High: The Movie, Lemony Snicket er en række uheldige begivenheder Et virkelig hjemsøgt højt hus, som debuterer på gudstjenesten inden for samling torsdag den 28. september
 • Coming of Rage: High-school rædsler som TEEN WOLF: THE MOVIE, WOLF PACK, SCHOOL SPIRITS, Teeth*, Firestarter Min døde eks
 • Kritikerrost: Roste skræmmer, som f.eks Ankomst, Distrikt 9, Rosemarys Baby*, Udslettelse Suspiria (1977) *
 • Væsen egenskaber: Monstre er i centrum i ikoniske film, som f.eks King Kong (1976) Cloverfield*, Crawl Congo*
 • A24 Horror: Peak A24 thrillere, som f.eks Midsommar*, Bodies Bodies Bodies*, drabet på en hellig hjort* Mænd*
 • Kostume mål: Cosplay-udfordrer, som f.eks Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Transformers: Rise of the Beasts, Top Gun: Maverick, Sonic 2, STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM Babylon 
 • Halloween Nickstalgi: Nostalgiske episoder fra Nickelodeon-favoritter, bl.a SvampeBob Firkant, Hey Arnold!, Rugrats (1991), iCarly (2007) og Aaahh !!! Rigtige Monsters
 • Spændende serie: Mørkt fængslende sæsoner af EVIL, Criminal Minds, The Twilight Zone, DEXTER* TWIN PEAKS: TILBAGEVENDELSEN*
 • International horror: Terror fra hele kloden med Tog til Busan*, Værten*, Death's Roulette curandero

Paramount+ vil også være streaming-hjemmet til CBS' sæsonbetonede indhold, inklusive det første nogensinde Big Brother primetime Halloween episode den 31. oktober**; et Halloween-afsnit med wrestling-tema på Prisen er rigtig den 31. Oktober**; og en uhyggelig fest på Lad os lave en aftale den 31. oktober**. 

Andre Paramount+ Peak Screaming Season-begivenheder:

I denne sæson vil Peak Screaming-tilbuddet komme til live med den første Paramount+ Peak Screaming-tema-fejring nogensinde i Javits Center lørdag den 14. oktober fra kl. 8 til 11, eksklusivt for indehavere af New York Comic Con-badge.

Derudover vil Paramount+ præsentere The Haunted Lodge, en fordybende, pop-up Halloween-oplevelse, fyldt med nogle af de mest uhyggelige film og serier fra Paramount+. Besøgende kan træde ind i deres yndlingsserier og film, fra Svampebob Firkant til YELLOWJACKETS til PET SEMATARY: BLOODLINES på The Haunted Lodge inde i Westfield Century City Mall i Los Angeles fra den 27.-29. oktober.

Peak Screaming-kollektionen er tilgængelig til stream nu. For at se Peak Screaming-traileren, klik her.

* Titel er tilgængelig for Paramount+ med SHOWTIME plan abonnenter.


**Alle Paramount+ med SHOWTIME-abonnenter kan livestreame CBS-titler via live-feedet på Paramount+. Disse titler vil være tilgængelige på efterspørgsel for alle abonnenter dagen efter, at de er sendt live.

Læs

Lister

5 Friday Fright Night-film: Horror-komedie [fredag ​​den 22. september]

Udgivet

on

Horror kan give os det bedste fra begge verdener og det værste, afhængigt af filmen. Til din seerfornøjelse i denne uge har vi gravet igennem gyserkomediers snavs for at give dig kun det bedste, som undergenren har at byde på. Forhåbentlig kan de få et par grin ud af dig, eller i det mindste et skrig eller to.

Trick 'r Treat

Trick 'r Treat streamingmuligheder fra 09/22/2023
Trick 'r Treat Poster

Antologier er en skilling et dusin i gysergenren. Det er en del af det, der gør genren så vidunderlig, at forskellige forfattere kan gå sammen om at lave en Frankensteins monster af en film. Trick 'r Treat giver fans en masterclass i, hvad subgenren kan.

Ikke alene er dette en af ​​de bedste gyserkomedier derude, men den er også centreret omkring hele vores yndlingsferie, Halloween. Hvis du virkelig vil mærke, at oktober-vibes strømme gennem dig, så gå og se Trick 'r Treat.


Skræmmepakke

Skræmmepakke streamingmuligheder fra 09/22/2023
Skræmmepakke Poster

Lad os nu gå videre til en film, der passer ind i mere meta-gyser end hele Scream franchise sat sammen. Scare Package tager enhver gysertrope, der nogensinde er tænkt på, og skubber den ind i et gyserfilm med rimelig tid.

Denne gyserkomedie er så god, at gyserfans krævede en efterfølger, så de kan fortsætte med at sole sig i den herlighed, der er Rad Chad. Hvis du vil have noget med en hel masse ost denne weekend, så gå og se Skræmmepakke.


Hytte i skoven

Hytte i skoven streamingmuligheder fra 09/22/2023
Hytte i skoven Poster

Apropos gyser klichéer, hvor kommer de alle fra? Nå, ifølge Hytte i Træ, det hele er ordineret af en slags Lovecraftian guddomshelvede opsat på at ødelægge planeten. Af en eller anden grund vil den virkelig gerne se nogle døde teenagere.

Og helt ærligt, hvem ønsker ikke at se nogle liderlige universitetsbørn blive ofret til en elendig gud? Hvis du vil have lidt mere plot med din gyserkomedie, så tjek ud Hytte i skoven.

Naturfreaks

Naturfreaks streamingmuligheder fra 09/22/2023
Naturfreaks Poster

Her er en film, der viser vampyrer, zombier og aliens, og som stadig på en eller anden måde formår at være fantastisk. De fleste film, der prøver noget så ambitiøst, ville falde pladask, men ikke Naturfreaks. Denne film er langt bedre, end den har ret til at være.

Hvad der virker som en normal teenage-gyserfilm går hurtigt af sporet og kommer aldrig tilbage. Denne film føles som om, at manuskriptet blev skrevet som et ad lib, men på en eller anden måde blev det perfekt. Hvis du vil se en gyserkomedie, der virkelig springer over hajen, så gå og se den Naturfreaks.

Frihedsberøvelse

Frihedsberøvelse streamingmuligheder fra 09/22/2023
Frihedsberøvelse Poster

Jeg har brugt de sidste par år på at finde ud af, om Frihedsberøvelse er en god film. Jeg anbefaler den til enhver person, jeg møder, men denne film går ud over min evne til at kategorisere som god eller dårlig. Jeg vil sige dette, enhver horror-fan burde se denne film.

Frihedsberøvelse tager seeren til steder, de aldrig har villet hen. Steder, de ikke engang vidste var mulige. Hvis det lyder som, hvordan du vil bruge din fredag ​​aften, så gå og se Frihedsberøvelse.

Læs