Følg os

Bøger

[ANMELDELSE] 'Terrifier Book One' - EN SKØN grafisk roman

Udgivet

on

Med efterfølgeren til 2016 -slasherfilmen Terrifier lige rundt om hjørnet, tænkte jeg, at det var den perfekte lejlighed til at tjekke den nye grafiske roman af Damien Leones dræberklovneslager! Da jeg først havde indset, at tegneseriekunstneren Steve McGinnis ville stå for illustrationer på denne limited edition, kunne jeg ikke indeholde mig selv; Jeg vidste, at vi ville modtage noget særligt! Jeg tvivlede ikke på, at han gennem McGinnis illustrationer ville bringe Kunst, klovnen til live. Og det gjorde han helt sikkert; den klovn sprang ud af siderne!

'Terrifier Book One' - Hilsen af ​​Steve McGinnis

af Steve McGinnis I den grafiske roman, ligesom i filmen, terroriserer en vanvittig klovn ved navn Art en gruppe kvinder og alle andre, der beslutter sig for at komme i vejen for ham på Halloween -aftenen. Jeg ved, at dette ord er svært at sluge på grund af al den kaos og blodige blodbad, som klovnen Art forårsager, men disse illustrationer er SKØN! De levende farver, opmærksomheden på detaljer, alt flyder sammen, knap nogen dialog er nødvendig, billederne fortæller historien. Skræmmende Bog Et har en klar begyndelse, midte og slutning, og jeg tror, ​​at bog én sammen med de to andre bøger vil tiltrække flere fan-baserede, når den udgives. Generelt tror jeg, at Terrifier er en undervurderet film; den første film var helt skræmmende og skør! Bog et er et dejligt ledsagerstykke uden problemer med at rydde os op, indtil den anden film udgives.

Jeg kan ikke gentage, hvor meget jeg nød McGinnis illustrationer; hans kunstværk har et særligt udseende. Jeg kan se det, når nogen deler det på sociale medier uden selv at vide, at det er hans på forhånd. Vi her på iHorror graver den og prøver at dele hans gave med gyserfans, når vi har mulighed for det.

Sandt sagt, jeg havde aldrig givet grafiske romaner en chance; Jeg havde kigget på et par stykker i årenes løb, men denne har virkelig vakt min interesse, og at holde og håndgribelig kopi, og den oplevelse er noget, den digitale verden ikke kan erstatte, i hvert fald ikke endnu.

'Terrifier Book One' - Hilsen af ​​Steve McGinnis

'Terrifier Book One' - Hilsen af ​​Steve McGinnis

Skrevet af Damien Leone og illustreret af tegneseriekunstneren Steve McGinnis.

 

En chat med illustratøren Steve McGinnis

Jeg havde en fantastisk mulighed for at stille Illustrator Steve McGinnis et par spørgsmål; god fornøjelse!

iHorror: Hvor lang tid tog det for dig at fuldføre illustrationerne på dette projekt? Var der noget særligt udfordrende?

Steve McGinnis: Det tog cirka 5 måneder at illustrere, farve og bogstave hele bogen. Først fandt jeg det lidt af en udfordring, fordi jeg aldrig før har oversat en film til en grafisk romanform. Da jeg arbejdede med mine bøger Rise of Harvester, Jeg havde historien i hovedet og tegnede den bare. Med Terrifier, Jeg ville holde tro mod arbejdet Damien, og det gjorde hele rollelisten. Det var fantastisk, at Damien ville tilføje min egen flair til det. Så jeg var i stand til at ændre nogle Pov'er og tilføje nogle nye scener.

iH: Hvordan blev du involveret i dette projekt?

SM: Damien og jeg begyndte at kommunikere, efter at jeg tegnede Scooby-doo Terrifier cross-over. Jeg blev derefter bedt om at lave illustrationen til VHS Terrifier cover, og derfra har jeg illustreret til og fra for Damien. Jeg tror, ​​det var 14. augustth sidste år, da han ringede til mig og spurgte, om jeg ville illustrere Terrifier grafisk roman. Jeg blev gulvet; Jeg elskede Terrifier film, og for at få en chance for at illustrere det var et projekt, der var en gang i livet. Jeg sagde JA, og bogen startede.

iH: Vil du være involveret i problem nr. 2? Har du i så fald frihed til at diskutere noget?

SM: Ja, jeg er. Jeg er faktisk 50 sider inde i bog nr. 2. Alt jeg kan sige er, at hvis du fandt hacksavscenen vild i filmen, skal du vente, indtil du ser den i bogen. Hvis du kan lide hardcore guts og gore, er dette bogen for dig.

iH: Hvilke teknikker og ressourcer brugte du til at designe illustrationerne til Terrifier Grafisk roman?

SM: Jeg arbejder i mange medier, men jeg brugte mest digital tegning til tegneserierne. Mest for hastigheden, og den er klar til udskrivning, når den er afsluttet.

iH: Hvornår begyndte du først at lave illustrationer? & Har dine illustrationer altid været inden for gysergenren?

SM: Jeg har altid tegnet siden jeg var en lille fyr. Jeg var nonstop. Alt, hvad jeg kunne tegne på, havde tegninger på det. Bøger, notesblokke, aviser drev min familie amok. Jeg elskede rædsel fra en meget ung alder. jeg så Dødens gab på en af ​​de store laserdiscs, og det skræmte mig for helvede, men jeg kunne godt lide det adrenalinsus, du får fra skræmmerne. Snart så jeg og tegnede alt rædsomt.

iH: Hvordan bliver du inspireret til at producere et kunstværk?

SM: Typisk gennem musik. Jeg elsker musik. Jeg kan tage dig til et sted i tide eller til steder, du aldrig har været. Jeg lytter til mange forskellige genrer, så jeg kan vælge, hvad der passer bedst til kunsten.

iH: Hvad gør du for at overvinde en kreativ blok?

SM: Kreativ blok er det værste. Jeg plejede at prøve at presse det igennem og blev mere og mere frustreret. Nu tager jeg en lang mountainbike -tur, træner i fitnesscentret eller tager en lang køretur i landet med vinduerne nede.

iH: Tak, Steve! Vi glæder os til at tjekke bog nr. 2, når den kommer!

Sørg for at tjekke tilbage med iHorror.com for opdateringer om bog nr. 2 og mere Terrifier!

Hvis du kan lide McGinnis illustrationer, skal du følge ham videre Instagram.

Kopier af Skræmmende Bog Et kan bestilles nu fra Terrifier butik.

Tjek disse fantastiske billeder, som Steve McGinnis lavede til 7 dødssynder; Disse er nogle af hans yndlingsstykker.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Bøger

'Officielle fem nætter på Freddys kogebog' udkommer til efteråret

Udgivet

on

Five Night's at Freddy's film

Fem Nætter hos Freddy får en stor Blumhouse-udgivelse meget snart. Men det er ikke alt, spillet bliver tilpasset til. Hit-gyserspiloplevelsen bliver også lavet til en kogebog fyldt med lækre uhyggelige opskrifter.

Officielle fem nætter på Freddys kogebog er fyldt med genstande, som du ville finde på en officiel Freddys lokation.

Denne kogebog er noget, fans har længes efter siden de første spils originale udgivelse. Nu vil du være i stand til at tilberede signaturretter fra dit eget hjem.

Synopsis til Fem Nætter hos Freddy går sådan her:

"Som anonym nattevagt skal du overleve fem nætter, da du bliver jagtet af fem animatronikere, der er fast besluttet på at dræbe dig. Freddy Fazbears Pizzeria er et fantastisk sted for børn, og voksne kan more sig med alle robotdyrene; Freddy, Bonnie, Chica og Foxy."

Du kan finde Officielle fem nætter på Freddys kogebog i butikkerne fra den 5. september.

Fem
Læs

Bøger

Stephen Kings 'Billy Summers' bliver lavet af Warner Brothers

Udgivet

on

Breaking News: Warner Brothers køber Stephen King Bestseller "Billy Summers"

Nyheden faldt lige via en Eksklusiv deadline at Warner Brothers har erhvervet rettighederne til Stephen Kings bestseller, Billy summers. Og kraftcentrene bag filmatiseringen? Ingen ringere end JJ Abrams' Dårlig robot og Leonardo DiCaprios Appian måde.

Spekulationerne er allerede voldsomme, da fans ikke kan vente med at se, hvem der vil bringe den titulære karakter, Billy Summers, til live på det store lærred. Vil det være den eneste Leonardo DiCaprio? Og vil JJ Abrams sidde i direktørstolen?

Hovedmændene bag manuskriptet, Ed Zwick og Marshall Herskovitz, arbejder allerede på manuskriptet, og det lyder som om, det bliver en rigtig doozy!

Oprindeligt var dette projekt planlagt til at være en begrænset serie på ti afsnit, men magthaverne har besluttet at gå helt ud og gøre det til et fuldgyldigt indslag.

Stephen Kings bog Billy summers handler om en tidligere marine- og Irakkrigsveteran, der er blevet en lejemorder. Med et moralsk kodeks, der kun tillader ham at målrette sig mod dem, han anser for "slemme fyre", og et beskedent honorar på aldrig mere end $70,000 for hvert job, er Billy ulig enhver lejemorder, du har set før.

Men da Billy begynder at overveje at trække sig tilbage fra lejemordervirksomheden, bliver han indkaldt til en sidste mission. Denne gang skal han vente i en lille by i det amerikanske syd på den perfekte mulighed for at udslette en morder, der tidligere har dræbt en teenager. Fangsten? Målet bliver bragt tilbage fra Californien til byen for at stå tiltalt for mord, og slaget skal fuldføres, før han kan indgå en bødeaftale, der vil bringe hans dom fra dødsstraf til livstid i fængsel og potentielt afsløre andres forbrydelser .

Mens Billy venter på, at det rigtige øjeblik rammer, fordriver han tiden ved at skrive en slags selvbiografi om sit liv og ved at lære sine naboer at kende.

Læs

Bøger

Clive Barker siger, at denne bog er "skrækkende", og at den er ved at blive en tv-serie

Udgivet

on

Husk boostet The Evil Dead kom tilbage i 1982 da Stephen King kaldte filmen "Ferocuisly original?" Nu har vi endnu en rædsel litterært ikon, Clive barker, kalder et værk "Fuldstændig skræmmende."

Det værk er romanen The Deep. Nej, ikke Peter Benchley-thrilleren fra 1976 med samme navn. Dette er Nick Cutter's 2015 bestseller som foregår under vandet. Cutter er pennenavnet brugt af canadisk forfatter Craig Davidson.

Apropos King, han har også rost Cutters arbejde, siger romanen Troppen, "skræmte mig ad helvede til, og jeg kunne ikke lægge det fra mig ... old-school horror, når det er bedst."

Det er stor ros fordi Google Bøger beskriver The Deep som "The Abyss møder The Shining".

To litterære gyserlegender, der roser dit arbejde som "skrækkende" og "det bedste?" Intet pres der.

Blodig modbydelig nedbryder plottet for The Deep i deres historie:

"En mærkelig pest kaldet 'Gets' decimerer menneskeheden på globalt plan. Det får folk til at glemme – først små ting, som hvor de efterlod deres nøgler, så de knap så små ting, som hvordan man kører eller bogstaverne i alfabetet. Deres kroppe glemmer, hvordan de fungerer ufrivilligt. Der er ingen kur.

Men langt under Stillehavets overflade er en universel healer hyldet som "ambrosia" blevet opdaget. For at studere dette fænomen er der bygget et særligt forskningslaboratorium otte miles under havets overflade. Men når stationen bliver incommunicado, daler nogle få modige ned gennem de lysløse favne i håb om at opklare mysterierne, der lurer på de knusende dybder...og måske at støde på en ondskab, der er mere sort end noget, man overhovedet kunne forestille sig."

Forfatter C. Henry Chaisson, der skrev manuskripter til begge Antlers og Apple TV servering tilpasser bogen til Amazon Studios.

iHorror vil holde dig opdateret om seriens fremskridt, efterhånden som vi ved mere.

*Overskriftsbillede taget fra The Telegraph.

Læs