Følg os

Musik

3Teeth Alexis Mincolla Interview [Eksklusiv]

Udgivet

on

Endelig satte jeg det SKYMAN i seng for nylig. Det var en film, jeg producerede med instruktøren Dan Myrick (The Blair Witch Project).

Som jeg gjorde, når jeg begyndte at forberede mig på en ny produktion, oprettede jeg en playliste med musik, der hjalp mig med at inspirere, da jeg planlagde de tidlige stadier af en ny gyserfilm (endnu ikke navngivet).

Mens jeg faldt ned i auditive tunneler med foreslået musik på Spotify, fandt jeg nøjagtigt, hvem der hurtigt blev et nyt yndlingsband af mig ... 3Tænder.

3Tænder Live. Fotokredit Ted Petrosky

Det var en cover sang af Døde eller levende "Du drejer mig rundt" der blev brugt i filmen Våben Akimbo der fungerede som indgangsmedicin til verden af 3Tænder.  

Jeg mener ... bare se denne sekvens af Vadim VS Nix:

 

Jeg indtog så meget 3Tænder som jeg kunne finde. Min appetit var endnu ikke mættet ... Jeg ville have mere.

Så, iHorror opsporet 3Tænder forsanger, Alexis Mincolla, til vores eget eksklusive interview.

Interview med Alexis Mincolla

Jeg er ikke i stand til at holde mine hænder stille under et interview i Stockholm Sverige tidligt i år, fordi ... italiensk. Fotos af Jens Atterstrand (svartpunkt)

iHorror: Hvad var din første oplevelse med rædsel? Hvilken rædsel har påvirket din musik specifikt?

Alexis Mincolla: Min første oplevelse var sandsynligvis den film Jacobs stige (1990), som faktisk var superintensiv. Jeg husker, at jeg var hjemme hos min bedsteforælder i kælderen, og det var på HBO, og jeg selv og min ældre bror så på det, og mit unge sind blev stort set sprængt i stykker. Med hensyn til hvad rædsel har påvirket os musikalsk, vil jeg sige, at den virkelige livs rædsler i den moderne verden sandsynligvis er den mest indflydelsesrige, da vi ofte tjener som en afspejling af det snarere end noget stykke fiktion. 

Jacobs stige

iHorror:  Kan du tale om dine bedste industrielle og metalindflydelser?

Alexis:  Jeg var meget interesseret i ministeriets opvækst, de var et af mine yndlingsbands og var faktisk meget indflydelsesrige i mit ønske om at starte et band. Det er sjovt, for nu er Al Jourgensen og jeg venner, og vi har turneret sammen, så tingene på en måde er kommet i fuld cirkel på dette tidspunkt. 

iHorror:  Hvad er en nylig gyserfilm, du så, som du faktisk elskede?

Alexis:  Jeg kunne virkelig godt lide den film Ritual (2017), noget ved den film virkelig genlyd med mig, fordi jeg virkelig elsker at tage på campingture og vandre i naturen med mine venner. Jeg elskede også monsterdesignet, og hvordan det faktisk var forankret i den nordiske okkulte mytologi. 

 

iHorror:  Har du arbejdet med noget nyt i denne underlige lockdown-fase? Hvis ja, tror du, at det lyder anderledes end tidligere materiale? Kunne du tale om, hvor du tror, ​​at forskellen kommer fra?

Alexis:  Ja, vi har faktisk arbejdet på en ny rekord i hele karantæneperioden, da vi alle flyttede ud til ørkenen i Joshua Tree. Hvad angår at give dig afsløringer om, hvad vi laver, skal du bare være tålmodig, da jeg ikke er meget for at forkæle, men ja det vil meget anderledes end noget andet, vi har gjort.  

iHorror:  Foretrækker du studietid og skriver nyt materiale, eller foretrækker du at være på turné?

Alexis: Jeg foretrækker meget at være på turné personligt, da en tur føles som at nyde frugterne af studiearbejdet. Jeg er også bare en stor fan af eventyr og rejser verden rundt i modsætning til at sidde i et studie og arbejde non-stop. Jeg er ikke en stor fan af rutiner, men jeg respekterer disciplinen for sådanne. 

iHorror:  Hvordan har du det med at interagere med fans via sociale medieplatforme? Tror du, det er gavnligt?

Alexis:  Jeg synes, det er lidt af et tveægget sværd, fordi det er absolut nødvendigt i dag og i dag, men det er også helt udmattende. Jeg kan godt lide at give mange af mine fans, da jeg ikke ville være i stand til at gøre, hvad jeg gør uden dem, når det er sagt, når du giver folk en tomme, har de en tendens til at tage en gård, så du bliver nødt til at have nogle grænser der. 

iHorror:  Hvis du kunne tilføje en 3EETH original score til enhver film, hvad ville du vælge?

Alexis:  Jeg vil meget gerne score en efterfølger til Event Horizon, da jeg er en stor fan af den film og kosmisk rædsel som en genre generelt. Jeg tror, ​​vi kunne gøre noget virkelig intenst for det. 

iHorror:  Du har fået nogle nye fans takket være "Spin Me Round" [Guns Akimbo Cut]. Er der nogen nyheder om, hvornår dit cover til sangen vil være tilgængeligt for fans at købe?

Alexis:  Jeg tror, ​​mod slutningen af ​​september laver vi en serie med begrænset udgave farvet 7 ”vinyl, som du skal holde øje med. 

Du kan lære mere om bandet 3Teeth her:

Hjemmeside

Facebook

Instagram

YouTube

 

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Musik

Netflix-traileren 'Encounters' tager et kig bag gardinet af rumvæsner

Udgivet

on

Encounters

Alt, der har med kryptider at gøre, er på nippet til at være fascinerende og lige så skræmmende. Den seneste Netflix-serie, Encounters giver os et kig bag forhænget af tavshedspligt vedrørende rumvæsner.

Serien udforsker mennesker fra hele kloden, der har haft et tilløb med enten UFO'er eller endda et sammenløb med små grå mænd med kæmpe øjne. Hvert vidnesbyrd fører os i forskellige retninger og stiller i sidste ende det store spørgsmål... "Er vi alene?"

Encounters

Synopsis for serien lyder således:

Som fortalt fra perspektivet af førstehåndsoplevelser - de steder, hvor observationerne fandt sted - og guidet af banebrydende videnskabsmænd og militært personel, går serien ud over videnskaben for at fremhæve den dybt menneskelige indvirkning af disse møder på liv, familier og samfund . En aktuel og tidløs kosmisk detektivhistorie, hvad der vil blive afsløret fra dette puslespil af tilsyneladende uafhængige møder på tværs af forskellige steder, tider og kulturer er et sæt uhyggelige ligheder og en forbløffende sandhed: udenjordiske møder er globale, ærefrygtindgydende og ulig. noget, vi nogensinde har forestillet os.

De 4-afsnit af Encounters kommer på Netflix fra den 27. september.

Læs

Musik

Duran Durans Halloween-inspirerede 'Danse Macabre' er først fra ny LP

Udgivet

on

Uanset om du var i 80'erne eller 90'erne eller ej, må du have hørt om Duran Duran, det britiske popband, der på et tidspunkt var lige så populært som Beatles.

Gruppen har netop annonceret deres 16. studiealbum, Danse Macabre, og har teaset det med titelnummeret, som du kan lytte til nedenfor. Det interessante ved denne LP er, at den er inspireret af Halloween og alle de mærkelige ting, der sker i den ferie.

"Sangen 'Danse Macabre' fejrer glæden og galskaben ved Halloween,” sagde Nick Rhodes, bandets keyboardist og vokalist. “Det er titelnummeret på vores kommende album, som samler en usædvanlig blanding af coverversioner, omarbejdede Duran Duran-sange og flere nye kompositioner. Ideen blev født ud af et show, vi spillede i Las Vegas den 31. oktober 2022. Vi havde besluttet at gribe øjeblikket til at skabe en unik, speciel begivenhed ... fristelsen ved at bruge glorværdige gotiske visuals sat til et mørkt soundtrack af rædsel og humor var simpelthen uimodståelig."

Han tilføjer: "Den aften inspirerede os til at gå på opdagelse og lave et album med Halloween som hovedtemaet. Pladen forvandlede sig gennem en ren, organisk proces, og ikke alene blev den lavet hurtigere end noget andet siden vores debutalbum, den har også resulteret i noget, ingen af ​​os nogensinde kunne have forudset. Følelser, humør, stil og attitude har altid været kernen i Duran Durans DNA, vi søger efter lys i mørket og mørke i lyset, og jeg føler, at vi på en eller anden måde har formået at fange essensen af ​​alt det i dette projekt. ”

Danse Macabre har ikke kun originalt materiale, men indeholder nogle omarbejder og omslag såvel: Billie Eilishs "Bury a Friend", Talking Heads' "Psycho Killer" (feat. Victoria De Angelis fra Måneskin), The Rolling Stones' "Paint It Black", Siouxsie and the Banshees' "Spellbound", Cerrones "Supernature." og The Specials' "Ghost Town" og en Rick James-inspireret bop "Super Lonely Freak".

Albummet udkommer den 27. oktober.

Trommeslager Roger Taylor håber, at fans vil lytte og få en ny påskønnelse af dem, "Jeg håber, du tager en rejse med os gennem den mørkere side af vores inspirationer til, hvor vi er i 2023. Måske vil du gå derfra med en dybere forståelse af hvordan Duran Duran nået til dette tidspunkt."

Duran Duran
Læs

Musik

Se 'Conjuring' Star Vera Farmiga Nail Slipknots Demon Voice i 'Duality' cover

Udgivet

on

Vera Farmiga, der har medvirket i tre trylle film, har en god idé om, hvordan en dæmon skal lyde. For nylig sang hun Slipknot's Duality ved et Rock Academy-show i Kingston, New York. Hun matchede imponerende Corey Taylor growl for growl.

Vera Farmiga i The Conjuring & Slipknot

Før sang DualityFarmiga fortalte publikum, "Jeg vil fortælle jer én ting: Dette musikprogram er en ting, vi ikke kan få nok af. Vi har virkelig tiden i vores liv."

Se coveret herunder - hun begynder at synge lidt efter 1 minuts markering.

Under udførelsen af Duality, Renn Hawkey (hendes mand) spillede keyboards. Senere i showet skiftede parret roller, hvor Farmiga spillede tangenterne, mens Hawkey sang Den dræbende måne af Echo & The Bunnymen.

Farmiga postede videoer af både Slipknot- og Echo & The Bunnymen-forsiden på sin Instagram-side. Hun roste også Rock Academy og sagde: "Bedst. Musik. Skole. På. Det. Planet. Tilmeld dine børn nu. Og hvorfor lade dem have alt det sjove?! Tilmeld dig! Kom og lær. Kom og vokse. Kom og spil. Kom og hav det så sjovt."

Læs