Hjem Sjovt Aprilsnar-pranks, der gik grueligt galt

Aprilsnar-pranks, der gik grueligt galt

by Anthony Pernicka
565 visninger

Aprilsnar er en helligdag, der er klar til nogle episke fiaskoer. Jeg mener, på en dag, hvor alle opfatter sig selv som en snedig komisk hjerne... hvad kan gå galt?

Mens de fleste af os nøjes med simple pranks, tager andre det for langt. De fleste vil være enige om, at de 10 engagerede spøgefugle i denne video gik lidt for langt på dagen. Jeg grinede dog af nummer 9, men det siger vel mere om mig og min syge humor. Susan Hudson udtænkte en plan for at overbevise sin søster om, at hun dræbte sin mand.


"Jeg sagde Helen, jeg skød min mand. Jeg rydder op i rodet. Lad os begrave ham i Blackwater."


Retshåndhævere dukkede op omgående med trukket våben. Susan Hudson fortsatte sin udtalelse til pressen: "Og det næste, jeg vidste, var loven overalt.  Deres respons var fremragende".

10 aprilsnar pranks, der gik for vidt

Jeg er enig i, at de fleste af dem gik for vidt. Jeg er ikke sikker på, hvorfor folk insisterer på aprilsnar-pranks, der involverer samfundets sikkerhed. Jeg mener, forsøger du at miste dit job med vilje? Hvis ja, er det en god måde at gøre det på.

Jeg elsker en stor skræmmepreg, men lad os holde den til små grupper af mennesker, der ikke vil forårsage massehysteri. Her er et par mere, der angiveligt er nogle af "verdens mest uhyggelige pranks". Tag et kig på nogle af de mest uhyggelige og mest interessante pranks, fra en elevatorfælde til den mest uhyggelige glasbro med et twist.

Verdens mest skræmmende pranks

Vi håber alle, du får en god dag... og husk at tage alt med en sund dosis skepsis.