Følg os

Film

Fantasia 2021 Interview: 'When I Consume You' Forfatter/instruktør Perry Blackshear

Udgivet

on

When I Consume You Perry Blackshear

Perry Blackshears Når jeg forbruger dig er hans tredje spillefilm, der markerer hans spektakulære tilbagevenden til Fantasia Fest. Filmen følger en bror og søster (spillet til perfektion af virkelige venner Evan Dumouchel og Libby Ewing), da de forbereder sig på at kæmpe mod en mystisk guløjet stalker.

Jeg har været fan af Blackshear siden hans indie -gyserperle i 2015, De ligner mennesker, som han lavede med sine venner efter at have udsendt en afslappet udfordring (som jeg lærte her). Så naturligvis var jeg meget begejstret for at tale med Blackshear om Når jeg forbruger digtemaerne i hans film og de personlige elementer, han væver ind i dem.

Du kan klik her for at læse min fulde anmeldelse of Når jeg forbruger dig. 


Kelly McNeely: When I Consume You har et virkelig kreativt koncept. Hvor kom denne film fra? Hvad inspirerede denne historie?

Perry Blackshear: Jeg tror, ​​der var en version af det, som jeg havde i hovedet i mange år. Og det var altid centreret omkring disse to karakterer, der havde forskellige måder at nærme sig livet, og denne skræmmende ting fra deres fortid kom tilbage for at angribe dem, og det ændrede sig faktisk som dig - det er underligt at sige vokse op - men vokse op . Du ved, i 20'erne til 30'erne ved du lidt mere om livet. Og den idé om, at du havde en karakter, der føles lidt som to sider af mig, hvor jeg nogle gange bare vil være rar og tingene skal fungere, og så har jeg en anden side - det er ligesom djævel og engel - og så den anden side er bare ligesom at komme i gang og klare det lort, ved du? Stop med at klynke. Og så er det ligesom disse to sider, og så denne virkelig skræmmende ting, og om de kunne overleve. 

Og jeg tror, ​​den anden motivation, der skete, var, du ved, at blive ældre og tale med dine venner - jeg ved ikke, om det er pandemien - men alle er i terapi nu, det føles som [griner]. Mange af de mennesker, som jeg kendte i mit liv, havde gået rundt med så mange smerter, at de ikke vidste, der var, eller hvad de skulle gøre med det, eller hvordan de virkelig kunne håndtere det. Og jeg tror, ​​at da jeg havde disse dybe samtaler med venner og familie i 30'erne, indså jeg, hvor mange mennesker der gik rundt med så mange smerter, og hvor meget mod det kræver at håndtere det. Og jeg tror, ​​at det også var en stor motivation for at lave filmen.

Kelly McNeely: Dit arbejde har en tendens til at udforske opfattelse og virkelighed, og angst og accept, og denne film - især - højt fungerende traumer. Kan du tale lidt om disse temaer, og hvordan de kommer ind i dit arbejde?

Perry Blackshear: Ja, jeg føler mig altid underlig at tale om traumer, for jeg er ikke ekspert [griner], og det er et virkelig kompliceret, virkelig personligt emne. Så jeg tror, ​​at når vi nærmer os dette, kom meget af motivationen fra familie og venner og kære, og ting, som rollebesætningen og jeg selv havde oplevet. Så vi forsøgte at vide alt, hvad vi kunne, og lære alt, hvad vi kunne om det, for at sikre, at vi gjorde det rigtigt. Og også trække på personlige oplevelser og slags oplevelser af mennesker, vi kendte, og derefter gøre det virkelig specifikt for karaktererne og deres historier, så de ikke blev ikoner eller noget, men var meget forankret i denne særlige familie, denne særlige bror og søster. 

Og jeg tror også, at jeg virkelig ville fokusere på følgerne af ting som dette. Jeg tror måske - bare mig personligt - havde set nok frygtelige ting ske for børn i film. Så det er en personlig ting. Men for at se, hvad der sker efter det, i bund og grund, og hvordan kampen ikke ender med at afskære monsterets hoved, yay, alt er lykkeligt for evigt. Ligesom hvordan det er denne igangværende kamp. Og som jeg sagde, den slags mod, det kræver at håndtere det. 

Og angstmæssigt, den sætning du sagde i begyndelsen af ​​dit spørgsmål, vil jeg bare indramme, for den var virkelig godt formuleret. Men jeg tror, ​​jeg kan lide at placere os i karakterernes sind og lade os opleve, hvordan det er at være disse karakterer gennem lyd og gennem filmografi. Og vi forsøgte virkelig hårdt at - da Wilson gennemgik det, han gik igennem - at være Wilson i sin egen hjerne og se verden, som han så den. Og der er et par øjeblikke med intens form for vold og overraskelse tidligt, og jeg forsøgte at spejle, hvad jeg oplevede under et bilulykke eller sådan noget. 

Efter min erfaring er det, der sker, ikke sådan, åh, alt får slowmotion. Jeg tror, ​​at det faktisk kan ske for nogen, men for mig bliver alt ekstremt realistisk. Og du ser det, og du kan høre alle de lyde, du pludselig lægger mærke til, det er meget mærkeligt. Du er hyperbevidst om alt. Eller i det mindste da jeg var i et bilulykke, det er hvad der skete. Og der er næsten også en slags ro, der opstår, og jeg ved ikke, om det er adrenalin eller hvad. 

Men jeg tror, ​​at det var noget, vi var interesseret i at prøve at gøre ved at være tro mod karakterens interne oplevelser hele vejen igennem. Du gør mig meget begejstret, jeg elsker at tale om det her. Det er sjovt at lave en film om en bror eller søster, der kæmper mod en dæmon, men du lægger alle disse personlige ting derinde. Og det er dejligt, når folk tager fat i de ting.

Når jeg forbruger dig

Kelly McNeely: Når vi taler om voksne med barndomstraumer, er det, jeg godt kan lide ved denne film, at den slags antyder begivenheder og udforsker deres følelsesmæssige resonans uden direkte at tage fat på begivenhederne selv. Hvilket jeg synes er en virkelig smart måde at lave historiefortællingen på, i modsætning til bare at sige, sådan er det, der skete, dette er efterspillet. Det efterlader sådan noget tvetydigt. Kan du tale lidt om det?

Perry Blackshear: Ja, jeg tror, ​​at det måske stammede fra bare ... det er aldrig godt at være negativ. Jeg tror, ​​at når jeg ser film, føles mange af de meget eksplicitte barndomsgrejer næsten for meget at kæmpe med, især i en genrefilm, hvor der er slagscener og andre ting. Og jeg tror, ​​at vi ville gøre det til en bestemt husstand i en bestemt familie. Og jeg tror, ​​at det nærmeste, man kommer, er scenen med skildpadden, når de taler om, hvordan moren fik Wilson til at dræbe en skildpadde med en hammer, og denne idé om den psykologiske grusomhed i den husstand. 

Jeg tænkte på dette, da jeg så Den usynlige mand, og jeg elsker, at filmen startede efter alt. Og sikke en fantastisk, - jeg mener, jeg elsker også den film - men jeg synes, at i sidste ende når du ser den måde, han taler til hende, og den måde, han forvirrer hende på, og hvordan han ser ud til at være offeret selv. Og du er ligesom… fordi du har været sammen med hendes karakter hele tiden, får vi at føle sig som hende. I det øjeblik får vi at opleve, hvordan det er at have været hende - uden at se det - men bare vide, hvad hun har været igennem, gennem sin oplevelse bagefter. Jeg er ikke særlig artikuleret med det, men jeg kan virkelig godt lide det. Jeg tror, ​​at det bringer os ind i deres verden på en måde, nærmer os dem, hvor de er lige nu og føler, hvordan det føles at være dem.

Kelly McNeely: Og jeg kan godt lide, at du har de to forskellige karakterer, Daphne og Wilson, der håndterer det traume på forskellige måder. Man er meget højfunktioneret, og man er på en eller anden måde gået tilbage, og hvordan det balancerer sig, hvilket jeg synes er fantastisk. Og når vi taler om kampscenerne, skal du lave lidt af en træningsmontage, som jeg forestiller mig er ligesom enhver instruktørs drøm [griner]. Så det må have været - og kampscenerne også - også lidt anderledes for dig.

Perry Blackshear: Ja, jeg tror, ​​vi ville strække os lidt. Og der er en sjov ting, der sker, hvor vi i begyndelsen var ligesom, åh, lad os lave kampscener. Det er fantastisk. Gutterne, jeg trænede med en MMA -fighter - jeg trænede ikke, de trænede - jeg mødte en MMA -fighter, der aldrig havde lavet film, men ville ind i det. Og set i bakspejlet er jeg glad for, at jeg overlevede det, for vi øvede med hinanden. Og han anede ikke, hvordan han skulle trække sine slag, eller hvad som helst, eller du ved, ikke kvæle mig eller hvad som helst [griner]. Så det var meget intenst. 

Men vi ville have det til at være en sjov film og have det øjeblik, hvor han kæmper, og du føler, at du kan heppe på, hvad der skete. Men volden i sådan noget Green Room vi kiggede på, hvilket føltes tilfældigt og ubehageligt og ægte. Og så ønskede vi at finde en balance mellem genreelementerne og virkeligheden af ​​vold, og hvordan du stadig kan kæmpe for denne fyr, der slags bekæmper denne dæmon. Men det er grimt, og det er virkelig smertefuldt. Der er den følelse i montagen, hvor du i første omgang kan lide, åh, ja, fantastisk. Han bliver en mand som i Mulan eller hvad som helst, fantastisk. Og så i slutningen, du er ligesom, nej, dette var ... dette var en frygtelig idé [griner]. 

Så det var det, vi skulle til med montagen. Måske er det bare en personlig ting, men jeg tror, ​​at vi alle - mine venner og jeg joker - det er sådan, jeg bare vil montere mig selv. Du ved? Men jeg tror, ​​at tanken i dette er som om, der er en vis følelse af, ja, alle vil ændre sig. Alle vil ændre sig, være en bedre end de er. Men hvad koster det? Hvor svært er det? Hvad sker der med dig, når du ændrer dig? Og den slags.

Når jeg forbruger dig

Kelly McNeely: Og når vi taler om at arbejde med dine venner, så ved jeg, at du har arbejdet med dem på flere af dine film - alle dine film - hvordan fik du sådan et hold til at hænge sammen? Hvordan mødte du alle, hvordan kolliderede det hele?

Perry Blackshear: Det var en sjov historie, som jeg aldrig bliver træt af at tale om. Så vi lavede en masse film på college sammen. Virkelig gode, gode venner, Evan [Dumouchel] og McLeod [Andrews] og I. Og så gik jeg på gymnasiet, og der er et stort pres på gymnasiet om at lide, komme ind på Sundance eller ikke engang gider. Så jeg tror, ​​vi blev meget fulde. Og vi var ved en skraldespand af en eller anden grund. Jeg tror, ​​vi var freestyle ved at gå fra skraldespanden, hvor du kan lide - du ved, du kan lide ... alligevel, det er meget latterligt. Vi var i 20'erne. Og de er ligesom, lad os bare lave en film! Så jeg indgik dem en aftale; Jeg købte dem flybilletter til New York, og jeg fik min værelseskammerat et andet sted at bo i en måned. Det var et par måneder ude, og jeg sagde, okay, du kommer til New York, vi laver en film. 

Jeg har ikke manuskriptet, jeg aner ikke, hvad der skal være, det er om tre måneder, det vil ske, ellers skammer jeg mig meget dybt over mig selv. Og du kan bare råbe af mig i en måned. Og det virkede. Jeg tror ham, der skriver XKCD taler om det og sætter din udsættelse op imod din offentlige skam. Det fungerede fantastisk. Jeg anbefaler det. 

Og så var Margaret [Ying Drake] en ven. Hun havde været i nogle læsninger og ting, som jeg havde lavet. Så vi samlede lidt et hold af mennesker, der virkelig var nede. Og de er også filmskabere i sig selv, så de var meget begejstrede for at være en del af processen. Og jeg skal også ringe til Libby Ewing. Det er skræmmende at få nye mennesker til familien, men hun er både en utrolig samarbejdspartner og en utrolig skuespillerinde. Så det var dejligt at have hende som en del af vores besætning. 

Jeg mener, for at give dig en idé om, hvordan det er, når vi filmer ude på gaderne klokken 4, er det eneste mandskab os. Så det er de to skuespillere, der kæmper, Libby laver lyd, så mig. Det er det. Der er ingen andre, undtagen den stakkels politimand, der er for enden af ​​gaden og beskytter os, fordi vi bruger en falsk pistol og alt muligt. Da fyren kom - de kan lide filmpligt, får du betalt for at sidde der, det er ikke så slemt - men vi dukkede bare op med vores små ting. Og han var ligesom, vent, er det en film? Vi er ligesom, ja, men da kampscenen begyndte at ske, var han ligesom åh, sej. Jeg forstår det nu. Så ja, det var virkelig en slags familie affære på nogle måder. Men det er fantastisk. Jeg arbejder lidt mere på tv nu og lidt større film. Men at arbejde med mennesker, du holder af, lave ting, du holder af, fortsætte med at arbejde på den måde, har været ... Jeg mener, det er virkelig svært at lave film som denne, men det er virkelig sjovt.

Når jeg forbruger dig

Når jeg forbruger dig

Kelly McNeely: Og jeg forstår, at De ligner mennesker, der virkelig blev skudt i gang på Fantasia, hvad angår genrefilmfestivaler. Hvordan har det været, tilbage på Fantasia med When I Consume You, og gjorde alt digitalt til forandring?

Perry Blackshear: Jeg mener, det er en af ​​de ting. Det er som at se din bedste ven i så mange år, men online, og det er ligesom, det er så fantastisk! Og jeg vil bare kramme dig, mand! Og jeg vil gerne, gå og se en film sammen, og så går du ud og spiser frokost med nye mennesker og nye filmskabere. Så det er bittersødt, fordi en del af det er hjerteskærende, at vi ikke alle er sammen. Men også det er vidunderligt at være tilbage, og jeg tror, ​​at disse en-til-en-samtaler med Zoom-faktisk har jeg haft forbindelse til mange mennesker, og folk fra hele Canada har fået at se filmen-jeg tror, ​​flere får at se dine film, fordi det er online. Så det er interessant, det er en modig ny verden. Men jeg beundrer virkelig Mitch. Jeg kan godt lide at sige, at alle filmfestivaler - når du går til så mange, og vi dukkede op på dem alle sammen, fordi vi elsker dem - har forskellige personligheder og forskellige sjæle, og Fantasia, bare et godt fællesskab! Så det er virkelig dejligt at være tilbage.

Kelly McNeely: Hvordan fodrer du din kreativitet? Hvad inspirerer dig? 

Perry Blackshear: Stort spørgsmål. Så mange mennesker, jeg har talt med, opdagede gyserfilm, da de var unge. Og jeg så faktisk bare stort set naturprogrammer, da jeg var ung. Så for mig kommer en masse film fra livserfaring og andre kilder som musik og kunst og myter, men meget af det er bare en slags liv og mareridt og mine venners mareridt og historier, jeg hører. Og jeg tror, ​​hvad angår det, der driver kreativitet, jeg har sådan set det modsatte problem, hvor jeg har det som en vandhane, der kører i baggrunden hele tiden, hvor jeg har det, skal du fokusere på dine skatter - åh jeg har en idé om en skattemand og en dæmon og! - nej, du skal fokusere ... det er sådan en konstant. Jeg ved ikke, om det er en god ting, for det forstyrrer nogle gange andre ting, jeg forsøger at arbejde med. Men nej, det er meget spændende. Især at have samarbejdspartnere, der har det på samme måde. 

Og meget af det kommer ned på - lad os se, hvordan siger jeg dette - du vil lave ting, der er personlige, men med vores kreative team talte vi om forskellen mellem en journalpost og et kærlighedsbrev. En journalpost er ligesom, den er lige til dig. Ligesom det kunne være fantastisk, men det er virkelig til dig, og du kan klare det, men du bør ikke virkelig vise det til andre mennesker [griner]. Jeg mener, du kan, men det er muligt, at ingen vil være tilfredse med resultatet. Og et kærlighedsbrev, det er meget personligt, men det er også til et publikum. På nogle måder er denne film dedikeret til mennesker i mit liv og venner og sådan noget. Så det er for andre mennesker. 

Igen får du mig til at tale så meget om det her, for det er spændende at tale om, du ved, hvor alle disse ting kommer fra. Og to af mine helte er JRR Tolkein - meget kedeligt - og også Brian Jacques, der lavede serien Mossflower og Redwall. Folk ved ikke noget om det, det var meget fedt i begyndelsen af ​​80'erne og 90'erne. Grunden til, at han skrev eventyrhistorierne, er, at han havde et liv som sømand og postbud og en masse andre ting. Og han meldte sig frivilligt til at læse for disse børn. Og han var ligesom, disse børns historier er ikke så gode. Så han havde bare lyst til, at jeg skriver en fantastisk historie, som jeg kan læse for disse børn. Og når der kommer historier derfra, har de bare meget sjæl og hjerte til sig. Og det er det, jeg bliver meget inspireret af, folk, der bringer det til de historier, de fortæller. Så det er min store inspirationskilde.

Når jeg forbruger dig

Når jeg forbruger dig

Kelly McNeely: Og kan du tale lidt om de praktiske effekter i filmen?

Perry Blackshear: Nå, det var sjovt. Jeg mener, du ved, vi har en ven, der laver nogle af øjnene. Men hvad vi fandt ud af, var da vi begyndte at tale om effekterne, vi begyndte at gå virkelig over bord, og vi var ligesom, okay, hvad der føles psykologisk sandt og ægte her? Hvad kan vi gøre, der føles jordet nok og føles taktil? Fordi jeg læste - du ved, hvordan du læser ting, ved jeg ikke, om det er sandt - men det talte om, hvordan ensomhed affyrer de samme neuroner i kroppen som fysiske smerter gør. Og jeg tror, ​​at det føles rigtigt? 

Kelly McNeely: Det lyder som om det kunne være sandt [griner].

Perry Blackshear: Det lyder som om det er sandt, det er, så vi går bare med det. Jeg mener, det er det, internettet handler om, er du finder ting, der føles sande, og du går bare med det [griner]. Men jeg troede, at der er en følelse, når du går igennem angst eller depression, eller ensomhed eller alle disse ting, at det føles meget i kroppen og ikke i dit hoved, du føler dig lidt bludged. Og så ville jeg have, at det skulle føles relativt forankret, relativt fysisk, snarere end slags alt i magiske effekter lander. 

Jeg har set en masse film fra 70'erne. Og jeg kan godt lide den slags noir-y, folklore-y ting, hvor man føler ting, og jeg tror, ​​det er mere et følelsesbaseret svar. Men jeg tror, ​​det var det, vi gik efter, med rollelisten og besætningen. Og jeg tror, ​​at mange af os også bare vil fokusere på historien, skuespillet og instruktionen. Og de andre ting er sjove, men vi vil ikke have, at det skal fjernes fra dig ved, forestillinger og hvad vi elsker ved film.

Kelly McNeely: Du nævnte, at du har arbejdet med nogle tv -ting. Hvad er det næste for dig? Hvad arbejder du på?

Perry Blackshear: Nå, det er meget spændende. Sidste år solgte jeg et show til Netflix, og så ramte pandemien, og det er i den zone, tingene kommer ind i lige nu. Men jeg har en anden film, der er af en anden forfatter. Det er meget spændende. Det har jeg ikke oplevet før, og det er virkelig sjovt. Og så endnu et tv -program om en dæmon, der lever af ensomhed, som jeg er virkelig begejstrede. Det er sådan en voksen alder, en halv time, rædsel, jeg elsker det så meget, så det er meget spændende. 

Og der er også en film, der hedder - og det her er helt skørt - kaldet Bingo helvede. Men jeg hjalp med at skrive det, og det kommer snart på Fantastic Fest, tror jeg næste måned eller om et par måneder. Den er instrueret af Gigi Saul Guerrero og skrevet af Shane McKenzie, og jeg hjalp med at skrive den. Og det er en total afgang. Det er en gyserkomedie, det ligner en film fra 70'erne. Men det handler om en flok ældre, der bliver gentrifieret ud af kvarteret. Og så kommer denne onde røvhul -gentrifier ind og begynder at kneppe med alt deres lort, og de slår sig sammen for at sparke hans røv. Og det er ret sjovt. Det er ret godt. 

Og jeg håber at blive ved med at lave film med det samme team på lignende måder. Så vi er galninger, vi er færdige med at redigere, og jeg afleverede, og så var vi på opkald sammen, som f.eks. Hvad vil vi så gøre? Så det er virkelig spændende. Det er spændende at arbejde på denne intime måde og derefter fortsætte med at finde folk i Hollywood, der også godt kan lide at arbejde på den måde. Så ja, nu hvis vi bare kunne få denne forbandede pandemi overstået. Jeg er sikker på, at en, der har ansvaret for det, kan håndtere den del af det. 

Kelly McNeely: De har sovet ved rattet. 

Perry Blackshear: Uanset hvilken guddom der er ansvarlig for pandemier, skal vi bare begynde at ofre til dem eller hvad som helst, for de får tydeligvis ikke nok kærlighed.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Film

DeMonaco afslutter hjerteskærende manuskript til New Purge-film

Udgivet

on

Udrensningen serie startede som noget nærmest komisk, men det har udviklet sig til noget meget dybere end det. Det er blevet en afspejling af den nuværende politiske diskurs i USA.

Denne serie kan ses som en linse på, hvor had og ekstremisme kan føre os hen. DeMonaco har brugt franchisen til at udforske begreber som gentrificering og racisme i landet i sine tidligere film.

Purge
Rensningsvalgåret

At bruge rædsel til at maskere de barske realiteter, som vi står over for fra dag til dag, er ikke en ny tilgang. Politisk rædsel har eksisteret omtrent lige så længe som rædselen selv, med Mary Shellys Frankenstein være en kritik af, hvad hun mente gik galt i verden.

Man troede det Den evige udrensning skulle være afslutningen på franchisen. Når først Amerika var blevet ødelagt af ekstremister, så der ikke ud til at være meget mere plot at udforske. Heldigvis for os, Demonaco lad Collider ind på hemmeligheden, at han ændrede mening om alt det.

via Universal Pictures

The Purge 6 vil tage et kig på livet i Amerika efter dets sammenbrud og vil se, hvordan borgerne tilpasser sig deres nye virkelighed. Bærestjerne Frank Grillo (Purge: valgår) vender tilbage for at trodse denne nye grænse.

Det er alle de nyheder, vi har om dette projekt på nuværende tidspunkt. Som altid, sørg for at vende tilbage her for opdateringer og alle dine rædselsnyheder.

Læs

Film

Lovecraftiansk gyserfilm 'Suitable Flesh' Drops New Throwback-plakat

Udgivet

on

Jeg er helt vild med den inspiration, der flyder fra værkerne af HP Lovecraft. Vi ville ikke have moderne rædsel uden ham. Selvom han har efterladt sig en mindre end ønskelig arv. Når det er sagt, havde han en fantasi, der stadig skræmmer både læsere og biografgængere.

Egnet kød tager inspiration fra Lovecraft's novelle Tinget uden for døren. Jeg vil ikke ødelægge historien for dig, men lad os bare sige, at der er kropssnapping og gamle troldmænd involveret. Egnet kød vil forsøge at bringe denne historie ind i den moderne tidsalder og gøre den en smule mere velsmagende for nyere publikum.

Egnet kød Filmplakat

Plakaten afgiver de klassiske 80'er slasher-vibes. Hvorfor er en Lovecraft tilpasning lavet i 80'ernes temaer spørger du? Fordi 80'erne var en mærkelig tid og Lovecraft skrev mærkelige historier, så enkelt er det.

Ok, det er kagen, lad os nu tale om glasuren. Egnet kød bliver instrueret af Joe Lynch (Mayhem). Mens manuskriptet er skrevet af medforfatteren til klassikeren Re-Animator Dennis Paoli (From Beyond).

Paoli er mester i Lovecraft tilpasninger, skrive manuskripter til begge Dagon Castle Freak. At yde endnu mere Lovecraft Alumni er producent Brian Yuzna (Re-Animator), Og Barbara Crampton (Fra Beyond).

Egnet kød præsenterer kl Tribeca Film Festival den 11. juni 2023. Efter denne turné forventes det, at filmen får biografpremiere via RLJE Film før den til sidst bliver streamet videre Gyse.

Læs

Film

'King On Screen' Trailer – En ny Stephen King-dokumentar, kommer snart

Udgivet

on

I dag er den officielle trailer blevet frigivet til en ny dokumentar, Konge på skærmen, at Dark Star Pictures har erhvervet de nordamerikanske rettigheder.

Gennem årene har Stephen King opnået anerkendelse som en uhyre populær og produktiv forfatter kendt for sin beherskelse af rædsel, overnaturlig og spænding. Hans skrivestil er ofte præget af levende beskrivelser og overbevisende karakterer, og han har bare en overordnet evne til at opbygge den spænding, som vi alle er kommet for at nyde.

King har evnen til at skabe en følelse af uro og rædsel i hverdagen; dette er blevet noget af et kendetegn for forfatteren. Den mørke side af den menneskelige natur, og hvordan mennesker behandler hinanden, er et andet varemærke, som King ofte leverer i sine karakterer.

Synopsis: 1976; Brian de Palma instruerer Carrie, den første roman af Stephen King. Siden da har mere end 50 instruktører bearbejdet gyserens mesterens bøger til mere end 80 film og serier, hvilket gør ham til den mest tilpassede forfatter i verden. Hvad er så fascinerende ved ham, at filmskabere ikke kan stoppe med at tilpasse hans værker? KONGE PÅ SKÆRM genforener filmskaberne, der har tilpasset Stephen Kings bøger til biograf og tv, inklusive Frank Darabont (Shawshank Redemption, The Green Mile, The Walking Dead), Tom Holland (Langolierne, Chucky), Mick Garris (Standen, søvngængere) og Taylor Hackford (Dolores Claiborne, Ray). Det er en film lavet til fans og med fans, ledet af en international ambition.

Interviews inkluderer også Tim Curry, James Can, Dee Wallace, Mark L. Lester, Mike Flanagan, Vincenzo Natali og Greg Nicotero. Instrueret af Daphné Baiwir

Dokumentaren vil være i udvalgte biografer den 11. august 2023 og On Demand og Blu-Ray den 8. september 2023.

Læs