Følg os

Musik

'Gyserfilm Rap' Noteres ikke nok på Rap Genius

Udgivet

on

Rap Genius, som faktisk for nylig har omdøbt sig til "Genius", er et sted, hvor du kan finde tekster til rap-sange og forklaringer på, hvad visse tekster betyder takket være notationer, der er bidraget af brugere, der undertiden har større indsigt i, hvad rapperen taler om end de fleste.

Jeg ved ikke, om du er fortrolig med Ganksta NIP, men han arbejdede sammen med Geto Boys tilbage i højden af ​​deres popularitet i de tidlige 90'ere. Faktisk skrev han endda teksterne til deres Chuckie sang (som jeg lige har lært, men giver perfekt mening, hvis du nogensinde har lyttet til disse absurde tekster og dem af NIPs egne sange).

Under alle omstændigheder er NIPs tekster meget fjollede og over toppen, i det mindste ved hans debut South Park Psycho, der åbner med den legendariske Gyserfilm Rap. Jeg kiggede på tekster til denne sang på Genius, og det har meget lidt notation, da ingen tydeligt har nogen idé om, hvad fanden han taler om, når han siger ting som "Jeg vil, og jeg vil bytte hoveder med en elg."

Min fortolkning er som følger: Ganksta NIP skal afskære en elgs hoved og derefter afskære sit eget hoved og derefter på en eller anden måde vedhæfte hovedet på elgens hals og måske bruge hans hove til at sy den afskårne elgs hoved på sin egen . Hvis der er en mere rimelig forklaring her, skal du gå op til Rap Genius-pladen og bidrage.

Jeg kunne også godt tænke mig at vide mere om tekster som "Syg i hovedet, blodsudgydelse i en myreseng" og "Dem, der ikke levede, druknede i en skildpaddes hoved."

Jeg mener nogle tekster, såsom "Vågnede i morges med en død hund på mig, så jeg troede, he, bologna" er krystalklare, men hvad med linjer som "en fuglens ben vågnede død med hovedet i nogle fisk fedt?" Jeg er bange for, at jeg får brug for yderligere forklaring på det.

Damn, sangen har dog en dope beat.

Fuldtekst:

En tisket, en tasket, en blodig, blodig kurv
Skær hovedet og spis hans ben, nu er han i en kiste
En tisket, en tasket, NIP og dope han gjorde det
Han forsøgte at blive smart, så vi rev hans hjerte ud
Kogte det, og vi delte det

Syg i hovedet, blodsudgydelse i en myreseng
Vil du have et nyt ben? Giv mig en nål og tråd
Så jeg kan sy dig en - fordi jeg er med til at vinde den
Mit horoskop sagde, at jeg er død om 20 minutter
Ganksta NIP - Jeg er værre end Freddie
Du kan ikke dræbe mig, for jeg er allerede død
Egypten E er den skide skrumpe (forbandet rigtigt!)
Efter klokken 12 bliver mit blod varmt lyserødt
Nej, dine svage røvhakker kan ikke [???]
Tusind døde afskårne elefanter i min bagage
Fuck med en psyko, du ender med at være død
De, der ikke levede, druknede i en skildpaddes hoved
En tolv sporvidde er min eneste beskyttelse
Hvert kugleskud har en anden infektion
Vågnede i morges med en død hund på mig
Så jeg tænkte, "Huh - baloney!"
Hvis en nigga løber op, er jeg ligeglad med, om han skubber
Fuck rundt og find hans røv et sted død i nogle klisterbusk
Rod med NIP, du skal være træt af livin
Skær hovedet af - mmm, Thanksgiving
Hvis du vil leve, skal din røv hellere tigge
Folk siger, at jeg er skør, fordi jeg går med et ko's ben
Løb ikke op - fordi jeg sparker som Bruce
Jeg vil, og jeg bytter hoveder med en elg
Ganksta NIP med psykostemmen
Nogle siger, at jeg er sindssyg, fordi jeg blev gift med en død hest
Det er juletid - Godt nytår G
Et dødt grisehoved skaber et dejligt juletræ
Dræb en nigga for et mishandlet nikkel
Frossent blod på en pind svarer til jordbæris
Fuck op og se din sorte hals bøje
Døde mænd, der laver runder med at skære halsen med en violin
Jeg lyver ikke, jeg har lyst til at dræbe min niece
Et fugleben vågnede dødt med hovedet i noget fiskefedt
Ti døde i går, ti døde lige
Ti døde i dag - nu er denne fodbold på flugt
Du sagde, at jeg var svag, ja, point blank fortalte mig
Bundet en nål til min pik, så red min bedstemor mig
Det er ikke en anden nigga i denne verden, der kan matche dette
Jeg har lyst til at svømme i rottepis
Fuck with NIP - Jeg er ikke nogen skuespiller
Mine tolv døtre døde af at snakke lort til en traktor
Jeg bliver sur af det blod, jeg kastede op
Knap knap fingrene og Jupiter sprængte!
Hoes, de elsker mig, de siger, at jeg er behageligere
Jeg vågnede død i en kats ben og råbte "Cæsar!"
Hurtigt at bryde din skide rygsøjle
En død ged blev gravid og sagde, at den var min
Ganksta NIP - Jeg er nede med mobben
At afskære hoveder var mit sidste års sommerjob
Beklager det på tv - sæt det derefter på kortet
Dette er en gyserfilm rap

En tisket, en tasket, du vil ikke tro mig
Det er ikke NI-Ps skyld, at han fik vanvittige tanker
Beklager det på tv'et
En tisket, en tasket, du tror måske, jeg er syg
Hvis du ikke kan lide hvad jeg skriver, kan du suge min di-ick
Tæve!

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Musik

Netflix-traileren 'Encounters' tager et kig bag gardinet af rumvæsner

Udgivet

on

Encounters

Alt, der har med kryptider at gøre, er på nippet til at være fascinerende og lige så skræmmende. Den seneste Netflix-serie, Encounters giver os et kig bag forhænget af tavshedspligt vedrørende rumvæsner.

Serien udforsker mennesker fra hele kloden, der har haft et tilløb med enten UFO'er eller endda et sammenløb med små grå mænd med kæmpe øjne. Hvert vidnesbyrd fører os i forskellige retninger og stiller i sidste ende det store spørgsmål... "Er vi alene?"

Encounters

Synopsis for serien lyder således:

Som fortalt fra perspektivet af førstehåndsoplevelser - de steder, hvor observationerne fandt sted - og guidet af banebrydende videnskabsmænd og militært personel, går serien ud over videnskaben for at fremhæve den dybt menneskelige indvirkning af disse møder på liv, familier og samfund . En aktuel og tidløs kosmisk detektivhistorie, hvad der vil blive afsløret fra dette puslespil af tilsyneladende uafhængige møder på tværs af forskellige steder, tider og kulturer er et sæt uhyggelige ligheder og en forbløffende sandhed: udenjordiske møder er globale, ærefrygtindgydende og ulig. noget, vi nogensinde har forestillet os.

De 4-afsnit af Encounters kommer på Netflix fra den 27. september.

Læs

Musik

Duran Durans Halloween-inspirerede 'Danse Macabre' er først fra ny LP

Udgivet

on

Uanset om du var i 80'erne eller 90'erne eller ej, må du have hørt om Duran Duran, det britiske popband, der på et tidspunkt var lige så populært som Beatles.

Gruppen har netop annonceret deres 16. studiealbum, Danse Macabre, og har teaset det med titelnummeret, som du kan lytte til nedenfor. Det interessante ved denne LP er, at den er inspireret af Halloween og alle de mærkelige ting, der sker i den ferie.

"Sangen 'Danse Macabre' fejrer glæden og galskaben ved Halloween,” sagde Nick Rhodes, bandets keyboardist og vokalist. “Det er titelnummeret på vores kommende album, som samler en usædvanlig blanding af coverversioner, omarbejdede Duran Duran-sange og flere nye kompositioner. Ideen blev født ud af et show, vi spillede i Las Vegas den 31. oktober 2022. Vi havde besluttet at gribe øjeblikket til at skabe en unik, speciel begivenhed ... fristelsen ved at bruge glorværdige gotiske visuals sat til et mørkt soundtrack af rædsel og humor var simpelthen uimodståelig."

Han tilføjer: "Den aften inspirerede os til at gå på opdagelse og lave et album med Halloween som hovedtemaet. Pladen forvandlede sig gennem en ren, organisk proces, og ikke alene blev den lavet hurtigere end noget andet siden vores debutalbum, den har også resulteret i noget, ingen af ​​os nogensinde kunne have forudset. Følelser, humør, stil og attitude har altid været kernen i Duran Durans DNA, vi søger efter lys i mørket og mørke i lyset, og jeg føler, at vi på en eller anden måde har formået at fange essensen af ​​alt det i dette projekt. ”

Danse Macabre har ikke kun originalt materiale, men indeholder nogle omarbejder og omslag såvel: Billie Eilishs "Bury a Friend", Talking Heads' "Psycho Killer" (feat. Victoria De Angelis fra Måneskin), The Rolling Stones' "Paint It Black", Siouxsie and the Banshees' "Spellbound", Cerrones "Supernature." og The Specials' "Ghost Town" og en Rick James-inspireret bop "Super Lonely Freak".

Albummet udkommer den 27. oktober.

Trommeslager Roger Taylor håber, at fans vil lytte og få en ny påskønnelse af dem, "Jeg håber, du tager en rejse med os gennem den mørkere side af vores inspirationer til, hvor vi er i 2023. Måske vil du gå derfra med en dybere forståelse af hvordan Duran Duran nået til dette tidspunkt."

Duran Duran
Læs

Musik

Se 'Conjuring' Star Vera Farmiga Nail Slipknots Demon Voice i 'Duality' cover

Udgivet

on

Vera Farmiga, der har medvirket i tre trylle film, har en god idé om, hvordan en dæmon skal lyde. For nylig sang hun Slipknot's Duality ved et Rock Academy-show i Kingston, New York. Hun matchede imponerende Corey Taylor growl for growl.

Vera Farmiga i The Conjuring & Slipknot

Før sang DualityFarmiga fortalte publikum, "Jeg vil fortælle jer én ting: Dette musikprogram er en ting, vi ikke kan få nok af. Vi har virkelig tiden i vores liv."

Se coveret herunder - hun begynder at synge lidt efter 1 minuts markering.

Under udførelsen af Duality, Renn Hawkey (hendes mand) spillede keyboards. Senere i showet skiftede parret roller, hvor Farmiga spillede tangenterne, mens Hawkey sang Den dræbende måne af Echo & The Bunnymen.

Farmiga postede videoer af både Slipknot- og Echo & The Bunnymen-forsiden på sin Instagram-side. Hun roste også Rock Academy og sagde: "Bedst. Musik. Skole. På. Det. Planet. Tilmeld dine børn nu. Og hvorfor lade dem have alt det sjove?! Tilmeld dig! Kom og lær. Kom og vokse. Kom og spil. Kom og hav det så sjovt."

Læs