Følg os

Film

Interview: Adam Ethan Crow om 'Lair' og Teamwork Behind the Terror

Udgivet

on

Lair Adam Ethan Crow

Adam Ethan Crow's spillefilminstruktørdebut er et rigtigt passionsprojekt. Ikke kun for ham, men for kollektivet af skuespillere og besætning, der trak sig sammen for at lave Lair ske. Filmen ser ud og føles langt højere i kvalitet, end dens mikrobudget burde tillade, men det er fordi så mange talentfulde kunstnere gik sammen for at sætte deres hjerte og sjæl i projektet for at få det til at blive til virkelighed.

In Lair, en familie, der ubevidst booker en Airbnb, der bliver brugt til at teste forskellige 'forbandede' genstande, ender med at blive fanget i ferien fra helvede. Selvom det kan virke som en fornemt London-lejlighed, er det en overnaturlig fælde, der skal lokke ren ondskab og bevise dens eksistens, uanset kroppens antal.

Med åbningstekster, der annoncerer Lair som en "film af en familie af filmskabere", er det virkelig et samarbejde. Jeg havde en livlig samtale med Crow om Lair, teamworket bag terroren og hans erfaring med at få det hele til at ske.


Kelly McNeely: Jeg elsker forresten tanken om forbandede genstande som en fælde. 

Adam Ethan Crow: Mange tak! Det er en af ​​de ting, hvor jeg er gyserfan, og jeg ville gerne lave noget lidt anderledes. Og en af ​​de ting, der fik mig til at komme på ideen, var, at jeg altid kunne lide Den Conjuring, rummet hvor de holder Annabelle. Jeg tænkte, jeg spekulerer på, hvad der ville ske, hvis de satte folk i det rum for at se, hvad der skete, og forlod dem i et par dage. Og det var der, ideen kom fra. 

Det har været sjovt. Og vi er blevet blæst bagover af reaktionen. Jeg ved ikke, om du ved det, men det skulle oprindeligt være en studiefilm. Vi blev hentet af Fox, vi havde et par millioner dollars. Vi lavede en film, vi var omkring 10 dage til at vælge kamerapakker og designe set builds, og så gik Disney-aftalen igennem. Og lige pludselig var der otte film, der blev droppet, og en af ​​dem var vores. Så vi gik fra - hvis du kan forestille dig - fire års forsøg på at rejse penge til at lave en film, til "vi laver nu en film med millioner af dollars!", og så ingenting. Så det har været en rutsjebane. 

Det var en af ​​de ting, hvor man – jeg tror med mange filmskabere – bare prøver at tage sig sammen igen. Og min partner, Shelley, havde aldrig produceret noget før, og jeg havde kun lavet kortfilm. Vi var ligesom, vi fik et par bukke i besparelser, så vi satte det ind. Og vi havde faktisk 17 af vores venner, der slog til med 1000 bukke her og et par tusinde der. Og vi lavede en lille mikrobudgetfilm og satte den ud i verden. 

Selvom vi er i Storbritannien, og en ting jeg opdagede, var meget, meget forskellig mellem Storbritannien og Amerika; vi kom til Frightfest og en masse festivaler, og se, når andre end din bedstemor siger, at du gjorde det godt? Det er lidt fedt. Og for at komme ind på Macabre and Fright Fest og Popcorn Frights... vi syntes, det her er godt, ikke? Men jeg tog til filmskabernes middag på Frightfest og sad med denne virkelig seje amerikanske fyr, der var forbi for sin film. Det er en fantastisk film. Og vi talte om mikrobudgetfilmskabelse, som du gør. Og han mente, ja, vi havde kun 1.2 millioner dollars. Jeg går, virkelig?! Er det et mikrobudget for dig? Han steg ud af et fly, og jeg stod lige ud af bussen. Det var en helt anden idé om, hvad et mikrobudget var.

Så ja, jeg lærer stadig. Det er min første film. Og reaktionen, vi har haft, har været fantastisk, og folk synes at tro, at det har en reel produktionsværdi, så du ved, og de kan lide det, så det er godt. 

Kelly McNeely: Så igen går det tilbage til Den Conjuring som vi diskuterede tidligere, men jeg elsker den slags backflip på personligheden hos Warrens der, som du har med denne virkelig brave, slibende debunker.

Adam Ethan Crow: Det var lige præcis det! Ja! Vi har haft et par mennesker, der ikke har grebet det sådan, men det er sandt, de går ligesom ind og de tror på alt, hvad nu hvis vi havde en fyr, der virkelig var sådan, jeg tror ikke på det her, men lad os se hvad hvis. Og den anden ting for mig var også, i så mange gyserfilm har man altid de uhyggelige fyre, altid ligesom i skyggerne, som "Jeg er ond, fordi jeg er ond", og jeg var ligesom, hvad nu hvis vi kan have grund til at gøre det, men han gør det på en måde halvhjertet. Han er ikke denne onde karikatur. 

En af mine yndlingsgyserfilm - som du sikkert kan se på plakatens farvelægning - er Et mareridt på Elm Street. I partituret har vi denne dinging, som tydeligvis er et nik til ham, og Freddy Krueger fik altid disse one liners. Jeg tænkte, at hvis jeg kunne få fat i nogen, som du ville få en øl med, hvis du ikke vidste de var onde. Det var lidt sjovt. Og det var sådan set også det, vi fandt på. 

Lair Adam Ethan Crow

Kelly McNeely: Så når vi taler om karakteren, så er Corey Johnson så fantastisk Lair, hvor meget af det var det, han bragte det til skærmen, og hvor meget af det var der allerede på siden med manuskriptet?

Adam Ethan Crow:  Jeg var virkelig velsignet, fordi han lavede en kortfilm af mig, da han var i Storbritannien og filmede Kingsman, og han gav mig to dage, jeg kendte ham ikke. Og han dukkede op, og vi optog en film ved navn Warhol. Og han var fantastisk, og vi blev bare venner. Han er kommet hjem herovre såvel som i staterne. Så jeg skrev karakteren med ham i tankerne. Så nogle af replikkerne er mine, men der er også sådan, jeg tror, ​​han siger: "Dragenes mor!" eller noget på et tidspunkt, så der var nogle linjer han lige kom på i farten. 

Og det er også min første film. Så vi arbejder med nogen, de skuespillere, vi havde, og det var så heldigt. Du ved? For igen, du ved, alle der arbejdede på Lair blev betalt, alle fra løberne til HOD'erne. Men ingen fik, hvad de skulle have fået betalt. Jeg mener, det er en mikrobudgetfilm. Du ved, vi alle fik noget, alle blev mætte. Men det var på ingen måde - jeg mener, de mennesker, vi var heldige nok til at arbejde med som Corey, ærligt talt, han havde ingen grund til at være i det andet end han ville være en del af Lair og syntes det var en sjov karakter.

Men han ville finde på noget, der er også et punkt med Aislinn [De'Ath] og Elena [Wallace] – der spiller parret – der er et punkt, hvor jeg bogstaveligt talt læste siderne og gik, denne dialog er lort, det her siden er ikke rigtig. Og jeg gik hen til dem og sagde, gutter, red mig, det jeg har skrevet virker ikke. Og de gik, okay fedt. Og de jammede. Det var den del, hvor de skændes i korridoren, efter at Joey taler med drengene. Det kom bedre ud end noget andet, jeg havde på siden. Jeg tror, ​​på dette budgetniveau, hvis du er heldig nok til at få folk på den slags niveau, hvis de er villige til at komme op og hjælpe - og alle samarbejdede om dette - så løber du med det. 

Jeg mener, vi fik Oded [Fehr] fordi Det gjorde Corey The Mummy med Oded, og de har været venner i årevis, og Corey sagde, jeg har arbejdet på denne lille film, der er ingen penge, og Oded var ude og filme Star Trek Discovery. Og han mente, jeg har fem dage på vej. Vil du have, at jeg kommer til England? Ja! Og vi fløj ham ikke på første klasse eller noget. Han blev i Coreys hus og dukkede op og skød for os og gik tilbage for - jeg vil ikke fortælle dig, hvor lidt - men vi havde så mange mennesker af den slags. Hvem skulle, lad os bare fortælle en sjov historie, mand. 

For det var det, vi prøvede at gøre, fortælle sjove historier, der var anderledes, og kaste nogle gode forskrækkelser ind. Så ja, meget af det var Corey. Meget af det var Aislinn. Og Anya [Newall] var fantastisk, hun havde faktisk aldrig været i en film før, hun havde bare lavet lidt skuespil. Lara [Mount] - der spillede den lille pige - havde aldrig medvirket i noget, hun havde kun lavet et skolestykke. Det var vildt fedt. Meget af det var bare folk, der var fantastiske og hjalp til, hvilket jeg synes er lidt af budskabet lige her. 

Kelly McNeely: Selv i åbningsteksterne har du den som "en film af en familie af filmskabere", hvilket jeg syntes var virkelig dejligt, fordi det på en måde taler til den samarbejdsproces, du taler om. 

Adam Ethan Crow: Fordi disse mennesker ydmygede mig, lærte jeg så meget. Hvis du nogensinde ser på mine kortfilm, har jeg lavet et par, der var 20 minutter lange, og vi fik nogle anerkendelser, det gik rigtig godt. Og på dem gjorde jeg, hvad de fleste mennesker gør; Jeg skrev filmen, jeg instruerede filmen, dette var en Adam Ethan Crow-film. Men det er tre eller fire dage, vi optog det her på 21 dage med ét kamera og ingen penge. Og på det, gafferen var også stedet, min [fotografidirektør] var co-producer såvel som DP, jeg fik kaffe, og jeg er instruktøren, ikke? Så det er ligesom, jeg kom ud af det, og jeg indså, at jeg ikke tror på auteur-teorien. Medmindre du får kaffe, hvis du er i postproduktion, hvis du laver alt... Jeg tror, ​​du har brug for en enkelt vision. Men på hver film, jeg laver, og hvis jeg er så heldig at lave en anden film - det ser ud til, at jeg bliver det - vil det ikke have en film af mig, det bliver en film af alle de involverede. 

Jeg blev blæst bagover af alle. Og at have "en Adam Ethan Crow-film" på forsiden ville bare ikke føles rigtigt. Du ved, det var os alle sammen. Og til det punkt, hvor VFX-væsnets effekter og sådan noget blev udført af en af ​​mine venner, Tristan [Versluis]. Og Tristan var min DIT-operatør på min første kortfilm, han gik ud og lavede SFX, og han gjorde det rigtig godt, han gør det godt. Og han gav os syv dage. Han sagde, se, jeg leger lidt med dit monster, jeg vil genopbygge det for dig. Jeg har syv dage, og det er alt, hvad jeg kan gøre, og vi har det godt. Han bor i Barcelona og kom over, og vi satte ham i en risikable Airbnb. Og han dukkede op i syv dage, vi betalte stort set bare for hans sæt, og han byggede vores væsen og lavede vores proteser og vores mord og alt det der. Og så skulle han til Amerika. Og jeg tænkte, okay, sejt, starter du en anden film i USA? Og han sagde, nej, jeg er lige blevet nomineret til en Oscar, så det vil jeg gøre. Og jeg tænkte, hvad?! Til 1917, han var netop blevet nomineret til en Oscar for VFX. Han sagde, se, jeg kan passe det ind omkring det, jeg laver. Og for hvad du betaler, dude, du skylder mig også en flaske vin.

Og det var ærligt talt, du aner ikke. Jeg er ydmyg over de mennesker, der hjalp. Og heldigvis ser det ud til med hjælp fra 1091 billeder, fordi de har været fantastiske, ærligt talt, så ser vi ud til, at vi har fået finansiering til endnu en film, som vi skal lave i februar, og denne gang er vi vil bringe dem alle tilbage, og vi kan faktisk betale dem ordentligt. De skal ikke leve af pizza. Hvor fedt er det? Ret. Så det er derfor, der står, hvad det gør på forsiden, og alt hvad jeg gør, vil det sige det samme igen. Virkelig, rigtig heldig at arbejde sammen med nogle fantastiske mennesker.

Kelly McNeely: Tillykke med den næste film! Og bare hoppe tilbage til effekterne. Hvor mange af effekterne i filmen er praktiske? Hvordan opstod det hele? 

Adam Ethan Crow: Meget af det blev gjort praktisk. Der var åbenbart visse ting derinde, hvor folk på en måde flyver gennem luften og bliver mosede og sådan noget. Så den slags var en blanding af begge dele. Det var også ret interessant, for for eksempel vil jeg ikke ødelægge noget, men når en af ​​personerne dør, var meget af det praktisk, og så tog vi stof med til at lægge over visse dele af kroppen så vi kunne fjerne ben eller trække noget fra hinanden eller hvad som helst. Og så i postproduktionen ville George [Petkov] tage over og lave VFX. Så det var en blanding af begge dele hele vejen igennem. 

Emily Haigh er med Lair, der er fantastisk. Hun kom ned og skød sine dele. Og så senere er der et stort VFX-skud med hende, hvor hun er på toppen af ​​garderoben. Og det blev bogstaveligt talt skudt i en vens hus på et grønt sengetøj med ting trukket fra hinanden og sådan noget. Og så fik George fat i den og satte den sammen, som den skulle. Vi blev faktisk færdige med at skyde som dagen før COVID-lockdown i Storbritannien. Og igen, det er også noget, jeg har lært, vi optog på 6K, så vi kunne få det gjort rigtigt og gøre det smukt. 

Så Trevor [Brown] bedømte Lair for os på et sted, der hedder Arken. Og vi havde ikke råd til ham, men han gjorde det. Han lavede en lille film kaldet Verdenskrig Z, og det tror jeg, han gjorde Mission: Impossible. Og han blev faktisk syg en del af tiden gennem det, og han gjorde det stadig. Jeg mener, vi har fået at vide, at den ligner en ordentlig studiefilm, du ved, udseendet og glansen til den. Og det var igen disse mennesker, der bare kom sammen, de tog, hvad de gjorde, og dybest set i kamera - og naturligvis med effekterne - skabte drabene og hvad der skete der.

Lair Adam Ethan Crow

Kelly McNeely: At lave film er naturligvis en stor passion for dig, hvad bragte dig til at lave film? Hvad bragte dig til genrefilm, og hvad inspirerer dig?

Adam Ethan Crow: Jeg har altid elsket film. De fleste siger det, og det gør de fleste af os, vi vokser op med det. Jeg er en kæmpe genre-fan, for for mig vil jeg gerne se enhver film, hvis den er fantastisk, og jeg kan se dårlige film og se gode ting i dem. Fordi nogen, der afslutter en film? Lige der. Der er fem stjerner ude af døren, fordi det er så svært at få det gjort. Og grunden til, at jeg elsker genren er, at med komedie og horror er der en øjeblikkelig reaktion. Hvis du ser noget skræmmende, springer du, hvis du hører en sjov joke, griner du. Og så elsker jeg umiddelbarheden af ​​det. Men en ting, jeg elsker ved genren, er det faktum, at gyserfans er ret fantastiske. Vi kom ind på nogle fantastiske festivaler som Frightfest, Macabre og sådan noget. Men hvis du er til rædsel, du ved, du vil se nogen i sort kappe og eyeliner i bussen, fordi det er tirsdag, fordi det er det, de vil gøre. Det er det, de har lyst til. Der er et udtryk for det, vi har en vis kultur, vi drager til historien.

Det er næsten, som når man for alvor går ind i genrefilm – især gyser – bliver man historiker. Du går, åh ja, det skete, og du taler om virkningerne i det her, og det er ligesom, da jeg gjorde det Lair, Et mareridt på Elm Street var stort for mig. Da jeg så den første gang – den første – kom jeg hjem og gik i seng. Hvis du husker scenen, er der en del af Freddie, der læner sig gennem væggen. Jeg bankede bogstaveligt talt på min væg, før jeg lagde mig til at sove, for der er ligesom en gummieffekt, hvor han bare læner sig ind over sengen. Og jeg bankede på væggen for at gå, ok, ja det er solidt. 

Jeg tror, ​​du investerer i det. Og også folket; når du går til FrightFest eller hvor som helst, tager du til gyserfestivaler, som Hex After Dark var sindssyg i Canada, og Macabre havde 45,000 mennesker til at livestreame visninger under COVID. Det er sindssygt, ikke? I 10 dage er Mexico City overgivet til byen med os skøre i øjenmakeup, klædt ud som Jason eller noget. Det er sindssygt. Men ja, det er sådan, at jeg altid har været inspireret af det. Og jeg tror også, du ved, det er den slags mennesker, der går til disse festivaler, og du sidder der og taler om rædsel, så vil du tale om, jeg ved det ikke, jeg har lige fået en ny kat. Men du taler med Jason Voorhees om noget med en, der lige har fået en økse i hovedet. 

Jeg synes, det er et rigtigt, sandt udtryk for - det lyder virkelig klamt eller pompøst - kunstformen. Du får folk, der laver en film, f.eks Blair Witch-projektet, hvilket var utroligt. Det ændrede hele spillet for alle. Og det er sindssygt. Og det blev lavet for ligesom ikke mange penge. Og så er der Paranormal aktivitet, og ting som Den Exorcist Et mareridt på Elm Street. Men det påvirker dine valg. Så da vi lavede Lair, elsker jeg også ting som The Thing, de store Hollywood, hvor du kan se væsenet og se drabet. Så for eksempel, selvom der er en del af Lair som har fundet optagelser, der er den scene, hvor fyrene ser optagelserne i rummet, og kameraet faktisk går gennem skærmen, og så kan vi se det ordentligt. 

For jeg tænkte også, ville det ikke være fedt, hvis når vi ser mordene eller drabene ske, så er det ikke i et aflåst, en slags statisk felt, overvågningskamera. Du ved, jeg vil se, hvornår denne ting angriber. Og så tænkte vi, at hvis vi kan gå derind, gennem kameraet, gennem skærmen, så går publikum okay, nu ser vi, hvad der faktisk skete på det tidspunkt, i stedet for bare at klippe mellem optagelser og klip og sådan noget. Det kom af at elske disse film og se dem og gå, ok, hvad vil jeg have. I Den Conjuring, jeg vil se, hvad der sker i det rum med dukken. Når jeg ser mange af disse fundne film, vil jeg gerne se, hvad der virkelig sker, når væsenet angriber. Og fordi jeg bygger min egen verden, kunne jeg gøre det. 

Kelly McNeely: Hvis du kunne anbefale tre gyserfilm - eller tre genrefilm - til nogen, uanset om de er en langvarig fan, og du bare synes, de er rigtig fede film, eller til en, der aldrig har været involveret i genren før og har brug for en god sted at starte. Hvad vil du anbefale nogen, som f.eks. er det tre film, du skal se? 

Adam Ethan Crow: Jeg vil sige... Se, Den Exorcist har eksisteret så længe. Men det er en af ​​de film, der ikke kun var den eneste, der var nomineret til en Oscar – se det er også noget, man lærer om gys, når man er til det – men historien er også så virkelig. Når du ser mange film i dag, går folk, ja, hvorfor gik I alle sammen for at lede efter monsteret? I skal helt sikkert blive sammen. Små ting som i Djævleuddriveren, når moren prøver at få hjælp, og hun skal til præsten, og hun går, jamen tror du ikke, jeg har gjort det. De træffer logiske valg i det. Og for mig er det sådan en rigtig godt fortalt historie. 

Jeg mødte en virkelig berømt instruktør for et stykke tid siden, og han sagde til mig, når du laver dine film, vil du kun have en god historie fortalt. Nogle gange bliver det fortalt på en iPhone, eller nogle gange i sort/hvid, eller det er en musical, men fortæl mig bare en historie. Alt dette er bare historier, ikke? Og du ved, for mig var det virkelig inspirerende. Så det vil jeg bestemt sige Den Exorcist. Og det skal det være Et mareridt på Elm Street, fordi det var det, der virkelig, virkelig rystede mig op og fik mig til at tænke på et par ting. Og så er der, vil jeg sige, to film. En af dem, som jeg oprigtigt syntes var rigtig godt lavet - for åbenbart kan jeg vende tilbage til Blair Witch-projektet, hvilket naturligvis er alle klassikerne - men hvis jeg tænker ud af boksen, vil jeg sige, at der var en film ved navn The Last Exorcism. Har du nogensinde set den ene?

Kelly McNeely: Jeg elsker den.

Adam Ethan Crow: Hvor godt var det?! Det var så godt. Du skal på en måde, gør de? Hvad er det? For den måde de gjorde det på, den måde de skød det på og sådan noget, det var for mig så godt gjort. Og så ville den anden, som egentlig ikke er en gyserfilm, nok være det Den Invitation. Det var endnu et skud for et par hundrede tusinde i et hus. Og jeg tror ærligt talt, at det burde have været stort, men ikke mange mennesker ved det, medmindre du ved det. Men igen, et par hundrede tusinde, skudt på et par uger, i et hus. Og det er en fantastisk film, og spændingen er strålende. Og så vil jeg sige, tjek dem ud. Men jeg vil også sige... se Lair. Lairer ret godt.

Kelly McNeely: Hvad var din stolteste præstation ved tilblivelsen af ​​filmen, eller dit stolteste øjeblik som filmskaber med dette som din første spillefilm? 

Adam Ethan Crow: Mit stolteste øjeblik - og det er uden tvivl - er Shelley [Atkin], som aldrig har produceret noget i verden - og hun er tilfældigvis også min partner i livet - der kommer ombord for at hjælpe mig, fordi hun sagde til mig, hvornår for de fire år, hvor jeg prøvede at få det lavet, sagde hun, at alt, hvad du virkelig behøver, er en producer at tro på, og du vil få det gjort. Det viste sig, at hun var den ene producer, selvom hun ikke var det på det tidspunkt. 

Men overordnet vil jeg sige castingen, for vi klarede den faktisk i november 2019. Vi skød i 21 dage, ét kamera, ingen penge, i det centrale London, en dyr by. Og da vi gik for at caste den, besluttede vi - og selvom verden nu ændrer sig, og til det bedre med diversitet og åbning af verden - sagde vi rigtigt, at vi vil caste de bedste mennesker til rollen. Så for eksempel vil du bemærke, at der er en helt kvindelig familie, ikke? Vi gik ud til casting-agenter, og vi sagde, at denne rolle er Carl, eller det er Carly, fordi det dybest set er en kvinde, der er blevet skilt med familie, og hun er nu i et nyt forhold. Det er lige meget, om forholdet er til en mand eller en kvinde, Carl eller Carly. Det samme med børnene. Det er en 16-årig, men Joey kan være Josephine eller Joe, det er lige meget. Det er en 16-årig knægt, der til tider er lidt af en opgave. Jeg går til casting-agenter, der siger, ja, vi vil ikke tage rollen, medmindre du angiver etnicitet og køn. Det gør ingen forskel for filmen. Så lad os bare få alle og se, hvad der sker. 

Vi har mænd, der kommer for Carl og for Joey. Vi endte med at caste de bedste mennesker på dagen, og de var tilfældigvis alle kvinder. Og det gjorde vi også med besætningen. Så 40 % af vores HOD'er identificerede sig som kvinder. Da vi lavede Gay Pride-scenen. Vi gik faktisk ud til et LGBTQ-statistbureau, så alle der var autentiske. Dels fordi vi ingen penge havde, og de købte deres egne kostumer, hvilket er så fedt. Men de var så fantastiske, for vi skød i slutningen af ​​november, så det er minus to eller noget. Og selvfølgelig er Pride om sommeren, der går folk i crop tops, jeg fryser! Men det er ikke rigtig koldt, fordi jeg optræder! Og vi kunne kun overtage gaden i to timer, for vi havde ingen penge. 

Så det var som om, at min stolteste del, tror jeg, var de mennesker, vi var så heldige at ende med at arbejde med. Jeg siger ikke, det er smertefrit, det gik galt. Så mange ting gik galt, det gør de altid. Men jeg tror, ​​at uanset hvad du laver i livet, hvad enten du vil starte et band eller åbne en kaffebar eller hvad som helst. Hvis du omgiver dig med de rigtige mennesker, vil du blive overrasket over, hvad du kan opnå. Helt ærligt, jeg blev blæst bagover. Det tager vi for givet, ægte mennesker. Vi arbejdede på denne film, som ærligt talt, det var patrioter, ikke lejesoldater, ingen tjekkede deres ur. Alle var der. Fordi vi gik ud til skuespillere og sagde, vi har fået det her beløb. Det er, hvad vi har. Og de var ligesom - og masser af dem sagde nej, hvilket er helt fedt. De har regninger at betale. Og jeg forstår det - men mange af dem gik, manuskriptet er sjovt. Jeg har det i denne uge. Lad os gøre det. Og det samme med besætningen. Nogle af dem gik, ja, jeg kan give dig en uge, men jeg har en ven, der kan komme og lave resten af ​​optagelsen. 

Før jeg kom ind i film, skrev jeg lidt til tv, og jeg har skrevet nogle manuskripter, der har været tilvalgte og sådan noget - men som forfatter. Jeg har aldrig været instruktør. Så jeg kender folk i branchen, og jeg har lavet mine kortfilm. Så Stuart Wright, som er min co-producer, og Shelley Atkin, producenten, og hun var også DP, han kendte folk, Shelley kendte folk, og vi var i stand til bare at fange alle disse mennesker sammen, og dem, der troede på hvad vi prøvede at gøre. Helt ærligt, de var der. Hvis vi havde brug for dem 16 timer i døgnet, var de der. Hvis vi havde brug for dem til at komme ind til afhentning, var de der. Emily, som jeg sagde, det skud, jeg talte om, mødte hun folk, der lavede VFX i nogens hus med et grønt ark til at gøre det. 

Men igen, du ved, de mennesker, vi arbejdede med på VFX-siden, var så gode, at de var i stand til at få det hele til at fungere. Og jeg tror, ​​det er det. Jeg mener, vores komponist var Mario Grigorov. Jeg mener, det gjorde han Fantastiske Beasts, og det gjorde han Kostbar. Han gjorde en del af Tarzan. Og jeg mødte ham gennem en af ​​mine venner, og han præsenterede mig for ham for et stykke tid siden, og vi blev venner, og han kom om bord. Han lavede et helt originalt partitur. Helt ærligt, det var sindssygt. Det var sindssygt. På et tidspunkt kom han tilbage til mig og sagde, "for 5000 pund kan jeg få orkestret i Berlin!" og jeg vil gerne, makker, det har vi ikke. "Okay, jeg lægger det bare ud, hvis du vil have et fuldt orkester, bare en dag!"

Og det var sådan nogle mennesker, du ved, det er vanvittigt. Så ja, min mest stolte ting var de mennesker, vi arbejdede med. Det er fantastisk.

Kelly McNeely: Det lyder som om det var et passionsprojekt for alle, hvilket er virkelig, virkelig dejligt at se. Det er den slags projekt, du ønsker at blive involveret i, med mennesker, der bare virkelig gerne vil være der, som gerne vil hjælpe. 

Adam Ethan Crow: Det er helt rigtigt. Og det handler om, hvad end du er interesseret i at lave i livet. Ligesom jeg ikke forventer at lave Marvel-film. Men hvis vi kan lave den næste film, og jeg kan betale min husleje, og jeg kan arbejde med mennesker, jeg er glad for at se på daglig basis. Det er ret fedt. Fordi jeg plejede at arbejde i en Pizza Hut, og jeg plejede at være i kælderens indvolde, og åbnede enorme dåser med sauce. Det var mit liv, ikke? Jeg har arbejdet på et klaverlager. Jeg havde masser af dårlige jobs. Og du ved, med det her var det hele den ting, hvor vi gik, vi har en mulighed, vi har en lille smule penge i banken. Lad os se, hvad vi kan gøre. Og på baggrund af det arbejdede vi med 1091, og vi har endnu en film på vej. Ikke et stort budget, men vi har rigtige penge, så vi kan gøre det ordentligt. 

Og den største kompliment, jeg har fået, var Michael Grace - der skrev Poltergeist og produceret Søvngængere og alle de andre Stephen King-film - jeg fik en e-mail fra ham, fordi han så Lair på Salem Film Festival. Og jeg troede åbenbart, at en af ​​mine venner bare lavede en gag, som du gør. Og så tænkte jeg, jamen, jeg googler lige den e-mailadresse, den var fra. Og det var ham! Og vi har nu haft omkring fem Zooms. Og han bliver spurgt, om jeg er interesseret i at instruere en film for ham, hvilket er sindssygt, ikke? Det er sindssygt, ikke? Og selv om vi taler til dig, hvis vi ikke alle havde været samlet og lavet denne lille film, så taler jeg til dig på den anden side af verden, denne samtale ville aldrig være sket. 

Igen, det kommer tilbage til, hvad end du laver i livet, hvis du har en lidenskab for det, og du omgiver dig selv med virkelig seje mennesker, ærligt talt, du ved aldrig, hvad der vil ske. Og jeg tror, ​​at nogle gange går det rigtigt, nogle gange går det galt. Som jeg sagde, vi prøvede at gøre dette i årevis, og så troede så mange, at vi ikke kunne få det fra jorden. Men sagen ved det er, at hvis du ikke prøver, vil du aldrig vide det. Og vi har alle en million af vores venner, der har fået disse store drømme, men de går, ja, jeg vil ikke forfølge dem, for det kan gå galt, men så er det måske ikke. Min mor plejede at sige til mig, når det går galt, hun sagde "hvis du falder i floden, så tjek dine lommer for fisk". Jeg fandt fisk. Det er ret fedt.

 

Lair er tilgængelig nu på VOD.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Film

Evil Tech kan stå bag en online rovdyr-ruse i 'The Artifice Girl'

Udgivet

on

Et ondt AI-program ser ud til at stå bag den falske bortførelse af en ung pige XYZ'er kommende thriller Kunstige pigen.

Denne film var oprindeligt en festivaludfordrer, hvor den fik Adam Yauch Hörnblowér-prisen at SXSW, og vandt Bedste internationale indslag ved sidste års Fantasia Film Festival.

Teasertraileren er nedenfor (en fuld en vil snart blive frigivet), og det føles som et snoet bud på kultfavoritten Megan is Missing. Selvom, i modsætning til Megan, Kunstige pigen er ikke en fundne film, den anvender tredjepersons computerteknologi i sin fortælling.

Kunstige pigen er instruktør-spillefilmsdebut for Franklin Ritch. Filmen stjerner Tatum Matthews (The Waltons: Hjemkomst), David Girard (kort "Teardrop farvel med obligatorisk instruktørkommentar af Remy Von Trout"), Sinda Nichols (Det forladte sted, "Bubblegum Crisis"), Franklin Ritch Lance Henriksen (Aliens, The Quick and the Dead)

XYZ Films udkommer Kunstige pigen i biografer, On Digital og On Demand on April 27, 2023.

Jo flere:

Et team af specialagenter opdager et revolutionerende nyt computerprogram til at lokke og fange online rovdyr. Efter at have slået sig sammen med programmets urolige udvikler, opdager de hurtigt, at AI hurtigt udvikler sig ud over dets oprindelige formål. 

Læs

Film

Seneste hajfilm 'The Black Demon' svømmer ind i foråret

Udgivet

on

Den seneste haj film Den sorte demon er præventivt slående publikum, der er vant til denne type film i løbet af sommeren, ved at gå i biografen til foråret den 28. april.

Faktureret som en "kanten af ​​dit sæde action-thriller", hvilket er, hvad vi håber på i en Jaws ripoff, eh...have-væsen-funktion. Men den har én ting, instruktøren Adrian Grunberg, hvis alt for blodige Rambo: Sidste blod var ikke den værste i den serie.

Kombinationen her er Dødens gab møder Deepwater Horizon. Traileren ser ret underholdende ud, men jeg kender ikke til VFX. Fortæl os, hvad du synes. Åh, og dyret i fare er en sort og hvid Chihuahua.

Jo flere

Oilman Paul Sturges' idylliske familieferie bliver til et mareridt, da de støder på en glubsk megalodonhaj, der ikke stopper ved noget for at beskytte sit territorium. Strandet og under konstant angreb må Paul og hans familie på en eller anden måde finde en måde at få sin familie tilbage til kysten i live, før den slår til igen i denne episke kamp mellem mennesker og natur.'

Læs

Film

'Scream VII' grønt lys, men bør franchisen tage et årti langt hvile i stedet?

Udgivet

on

Bam! Bam! Bam! Nej, det er ikke et haglgevær inde i bodegaen Skrig VI, det er lyden af ​​producerens næver, der hurtigt rammer den grønne lysknap for at få flere franchisefavoritter (dvs. Skrig VII).

Med Skrig VI knap ud af porten, og en efterfølger efter sigende filme i år, ser det ud til, at horror-fans er den ultimative målgruppe til at få billetsalget tilbage ved billetkontoret og væk fra "press play"-streamingkulturen. Men måske er det for meget for tidligt.

Hvis vi ikke allerede har lært lektien, er det ikke ligefrem en idiotsikker strategi at få røv i biografsæderne at slå billige gyserfilm hurtigt efter hinanden. Lad os holde pause i et øjebliks stilhed for at huske det seneste Halloween genstart/retcon. Selvom nyheden om, at David Gordon Green blæste tøserne af sig og genoplivede franchisen i tre rater, var gode nyheder i 2018, gjorde hans sidste kapitel ikke andet end at anløbe gyserklassikeren.

Universal Pictures

Muligvis beruset af den moderate succes af hans to første film, avancerede Green til en tredje meget hurtigt, men formåede ikke at levere fanservice. Kritik af Halloween afslutter hovedsageligt afhængig af manglen på skærmtid givet til både Michael Myers og Laurie Strode og i stedet på en ny karakter, der ikke havde noget at gøre med de to første film.

"Helt ærligt har vi aldrig overvejet at lave en Laurie og Michael-film," fortalte instruktøren Film laver. "Idéen om, at det skulle være et sidste slagsmål af slagsmål af showdown-typen, faldt aldrig engang ind i vores sind."

Hvordan er det igen?

Selvom denne kritiker nød den sidste film, fandt mange den ud af kurs og måske en selvstændig, der aldrig burde have været forbundet med den ombyggede kanon. Husk Halloween udkom i 2018 med Kills udgivelse i 2021 (takket være COVID) og endelig Ender i 2022. Som vi ved, er den blumhouse motoren er drevet af korthed fra manuskript til skærm, og selvom det ikke kan bevises, kunne det have været en integreret del af dens kritiske fortrydelse at hamre de sidste to film ud så hurtigt.

Hvilket bringer os til Scream franchise. Vilje Skrig VII blive underbagt, udelukkende fordi Paramount ønsker at reducere sin tilberedningstid? Også for meget af det gode kan gøre dig syg. Husk, alt med måde. Den første film blev udgivet i 1996 med den næste næsten præcis et år senere, så den tredje tre år efter det. Sidstnævnte anses for at være den svageste af franchisen, men stadig solid.

Så går vi ind i årtiets udgivelsestidslinje. Scream 4 udgivet i 2011, Scream (2022) 10 år efter det. Nogle vil måske sige, "nå hey, forskellen i udgivelsestider mellem de første to Scream-film var nøjagtig den ved genstarten." Og det er korrekt, men overvej det Scream ('96) var en film, der ændrede gyserfilm for altid. Det var en original opskrift og moden til ryg-til-ryg kapitler, men vi er nu fem efterfølgere dybt. Heldigvis Wes Craven holdt tingene skarpe og underholdende selv gennem alle parodierne.

Omvendt overlevede den samme opskrift også, fordi den tog et årti lang pause, hvilket gav nye trends tid til at udvikle sig, før Craven angreb de nyere troper i en anden omgang. Husk i Scream 3, brugte de stadig faxmaskiner og flip-telefoner. Fanteori, sociale medier og online berømtheder udviklede fostre på det tidspunkt. Disse tendenser ville blive indarbejdet i Cravens fjerde film.

Spol yderligere elleve år frem, og vi får Radio Silences genstart (?), som gjorde grin med de nye udtryk "requel" og "legacy characters." Scream var tilbage og friskere end nogensinde. Hvilket fører os til Scream VI og et skift af spillested. Ingen spoilere her, men denne episode mindede underligt om fornyede tidligere historier, som kan have været en satire i sig selv.

Nu er det blevet meldt ud Skrig VII er et forsøg, men det lader os undre os over, hvordan sådan en kort pause kommer til at klare sig uden noget i rædselstidsånden at kanalisere. I hele dette kapløb om at få de store penge, siger nogle Skrig VII kunne kun toppe sin forgænger ved at bringe Stu tilbage? Virkelig? Det ville efter min mening være en billig indsats. Nogle siger også, at efterfølgere ofte bringer et overnaturligt element ind, men det ville være malplaceret for Scream.

Kunne denne franchise klare sig med en 5-7 års pause, før den i princippet ødelægger sig selv? Denne pause ville give tid og nye troper at udvikle sig - franchisens livsblod - og for det meste kraften bag dens succes. Eller er Scream på vej ind i "thriller"-kategorien, hvor karaktererne bare skal møde en anden morder(e) i en maske uden ironien?

Måske er det, hvad den nye generation af gyserfans ønsker. Det kunne selvfølgelig fungere, men kanonens ånd ville gå tabt. Ægte fans af serien vil få øje på et dårligt æble, hvis Radio Silence gør noget uinspireret med Skrig VII. Det er et stort pres. Green tog en chance ind Halloween afslutter og det gav ikke pote.

Alt hvad der er sagt, Scream, hvis noget, er en mesterklasse i at bygge hype. Men forhåbentlig bliver disse film ikke til de sarte gentagelser, de gør grin med i Dolke. Der er stadig noget liv tilbage i disse film, selvom Ghostface har ikke tid til at sove. Men som man siger, New York sover aldrig.

Læs