Følg os

Nyheder

'The Friendship Game': Et interview med instruktør Scooter Corkle

Udgivet

on

Vi havde det privilegium at tale med Scooter Corkle, en Vancouver-baseret filmskaber. Vi taler om hans nyeste udgivelse, horror/mysterium Venskabsspillet hovedrollen Cobra Kais Peyton List og Color Out of Space's Brendan Meyer. Vi kommer også ind på skriveprocessen og udfordringerne ved at lave en film. Det var en absolut fornøjelse, og jeg ser frem til at se, hvad dette respekterede talent har at tilbyde os i fremtiden.

Synopsis: Venskabsspillet følger en gruppe teenagere, mens de støder på en mærkelig genstand, der tester deres loyalitet over for hinanden og har stadig mere destruktive konsekvenser, jo dybere de går ind i spillet.

Interview med instruktør Scooter Corkle

Scooter Corkle, direktør for thriller-gyser/mysteriet, THE FRIENDSHIP GAME, er en udgivelse af RLJE Films. Foto udlånt af Grady Mitchell.

iHorror: Jeg skal se filmen. Jeg nød det virkelig. Jeg bemærkede, at alt var levende, og skuespillet var godt udført; det var ikke tvunget, og det virkede naturligt for alle. Med alle de unge børn, ja, jeg ved godt, at de ikke er for unge, men jeg sammenlignede dem med min datters venner; det hele virkede meget virkeligt for mig, og venskabsspillet. Min datter fylder snart atten, og hendes venner er den største del af hendes liv. Denne film ramte hjem, og den vil give genlyd hos den yngre generation.

Scooter Corkle: Jeg sætter pris på, at; Det håber jeg; tak skal du have.

iH: Og dette var dit andet indslag, ikke? 

SC: Det er korrekt. 

iH: Var dette din første egentlige gyserfilm? 

SC: Ja, uden for min første kortfilm var det en koreansk-influeret gyserfilm, der hed Chloe og Attie; vi klarede det på 48 timer. Det er 8 eller 12 minutter, noget derinde. Ja, dette er helt klart mit første indslag i gyserpantheonet.

iH: Skal du tilbage? 

SC: Ja absolut. Jeg har altid været stor fan af genre. Jeg elsker forhøjet genre mest. Selv min første film er en småby-thriller, men den ligger i de troper og de dele af thriller-genren, som jeg virkelig godt kan lide. Så ja, jeg kommer helt sikkert tilbage. 

iH: Da du lavede filmen [The Friendship Game], hvad var den mest udfordrende del? 

SC: For enhver film vil det være tid. Jo flere penge du har, jo større budget har du, jo mere tid har du råd til. Du har talent, der har tidsplaner og andre shows, som de er på. Alle altid, at "dit mandskab og dig selv vil altid være de bedste; du vil prøve at få det bedste, der er til rådighed.” Tid er altid det, du vil være mest oppe imod. Vi skød dette ret hurtigt; det var meget sjovt på kort tid. 

Peyton List som Zooza (Susan) Heize i thriller/gyserfilmen THE FRIENDSHIP GAME, en RLJE Films udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films.

iH: Det virker som det. Psykologisk var der meget der, og det var stærkt tempo. Med mange af disse typer film er jeg altid bekymret for, at jeg vil miste interessen og kede mig, men det hele gik godt. 

SC: Tak, og det handler alt sammen om at have en god redaktion. Og vores producenter var virkelig ærlige for at sikre, at det var i bevægelse. For i sidste ende vil du gerne beholde publikum med dig. Jeg ville virkelig sikre mig, at vores rollebesætning ledede stykket, hvilket de gør. Og jeg har sagt til alle, "vores rollebesætning hersker." Selv hvad du sagde, de er så naturlige, og Peyton [List] fører anklagen; hun er virkelig god. Jeg er så spændt på, at hendes fans helt sikkert ser hende i aktion. 

iH: Jeg havde kun set hende [Peyton List] i Cobra Kai; dette er min første visning uden for det univers, hun bar det, og hun var bare fantastisk!

SC: Og det er ægte. Det var en rigtig præstation. Damien Ober skrev nogle meget interessante karakterer at spille med, og som instruktør plejer jeg at give rollebesætningen så meget spillerum som muligt til at eje på deres præstationer, så det kommer så naturligt som muligt igennem. Jeg er glad for, at du følte det. 

(LR) Brendan Meyer som Rob Plattier, Peyton List som Zooza (Susan) Heize, Kaitlyn Santa Juana som Cotton Allen og Kelcey Mawema som Courtney i thriller-/gyserfilmen, THE FRIENDSHIP GAME, en RLJE Films-udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films.

iH: Og jeg skal tale med dig om det; Jeg ved ikke, om du har et navn til det, men smykket, selve spillet.

SC: Den mærkelige genstand. 

iH: [Griner] Jeg nød det virkelig, fordi jeg fik en Hellraiser-stemning.

SC: Ja absolut. 

iH: og du ved, der er noget virkelig uhyggeligt, i hvert fald for mig, at gå til en gård eller et ejendomssalg. Det er bare uhyggeligt, så det kunne jeg virkelig godt lide. I slutningen af ​​filmen, når du kommer tilbage i fuld cirkel, [Lille spoiler], får du de to ældre damer til at komme, og damen forsøger at sælge dem [Venskabsspillet] for ti dollars. Det var en god fangst til sidst.

SC: Ja, det er en fin knap. Igen kiggede Damien [Ober] og jeg på tropperne, legede med tropperne og skubbede så virkelig grænsen for, hvor vi kan tage en dramatisk indie, kosmisk gyser. Så henvisningen til puslespilsboksen fra Hellraiser, vi elsker bestemt den sammenligning, og det er en enhed. "Være forsigtig med, hvad du ønsker"; blev designet virkelig, virkelig, godt, og vi kunne ikke have bedt om et køligere objekt, og meget af det er fra vores produktionsdesigner, Richard Simpson, og det stykke, som han designede med nogle af 3D-printerne, er bare så sjovt , Vi elsker det. 

iH: Det er utroligt, hvad du kan gøre med de ting. Hvad er din yndlings gyserfilm? Har du en særlig, som du besøger fra tid til anden?

SC: Jeg har ikke en favorit, men en jeg gerne vil nævne er Ravenous, som er en slags B-film, men som også spiller Guy Pierce og Damon Albarn fra Blur; han lavede soundtracket. Robert Carlyle er også med i den; det er som en kannibalfilm under den spansk-amerikanske krig. Det er en rigtig sjov tur, og det kan til tider blive cheezy, men de optrædende er så gode, at det ikke engang gør noget. Det er en fantastisk film, som ikke mange mennesker har set; Jeg elsker at sprede budskabet om det. 

iH: glubende; Jeg bliver nødt til at tjekke den ud. Hvad har du næste gang i pipelinen? Noget du arbejder på eller skal arbejde på? 

SC: Jeg har en masse i kø, som jeg arbejder på, skrivemæssigt. Men hvad angår alt, der i øjeblikket har været grønt oplyst, nej. Som du altid har, har jeg et par jern i ilden og god tid til at skrive. Jeg vil gerne begynde at lave en serie, skabe en serie. The Flanaverse, ved du det? Jeg prøver at gøre, hvad Mike Flanagan har gjort. [griner]

(LR) Peyton List som Zooza (Susan) Heize, Brendan Meyer som Rob Plattier, Kelcey Mawema som Courtney og Kaitlyn Santa Juana som Cotten Allen i thriller/gyserfilmen THE FRIENDSHIP GAME, en RLJE Films udgivelse. Foto udlånt af RLJE Films.

iH: [griner] Ja, bestemt, han gør det! Når du begynder at skrive, får du så nogensinde writer's block? Stirre på en tom side? Tom computerskærm? Er der noget du gør for at hjælpe dig igennem processen? 

SC: Ja, jeg tror, ​​alle får en lille forfatterblok. Jeg plejer at tage en lur, hvis jeg skal være ærlig, tager jeg høretelefoner på og lukker øjnene, og jeg giver op en lille smule. Jeg tror, ​​det på en måde nulstiller min hjerne, og jeg vil finde en ny idé; Jeg kan godt lide at strukturere alt. Jeg tager et stort bræt af kort og flytter rundt på tingene, og jeg vil prøve at finde ud af, hvad temaet er i denne del af filmen; det er en stor del af min proces. Jeg vil kort og skitsere ihjel, før jeg begynder at skrive. Jeg har brug for at vide, hvor jeg skal hen; ellers kan jeg ikke være følelsesmæssigt forbundet med det. 

iH: Meget interessant, visuelt at se alt med kortene. 

SC: Ja, det skal være praktisk med kortene, og jeg kan være organisk med skrivningen, hvilket er vigtigt for mig alligevel; det er min proces. 

iH: Med denne film, The Friendship Game, var der en anden slutning? Eller flere slutninger? 

SC: Vi har haft flere afslutninger. Det er en film, der leger med, at jeg har opfundet "ultiverset", det alternative univers. Der var en masse forskellige veje at gå; Jeg tror, ​​at det vigtigste, vi skulle koncentrere os om, var Zooza, Peyton [List], og virkelig sørge for, at hendes bue gav mest mening og var en tilfredsstillende følelsesmæssig bue. Der, hvor vi endte med vores afslutning, ville altid ske, vi skulle altid nå til dette punkt. De andre slutninger, tror jeg, gav ikke publikum den følelsesmæssige bue, som vi graver, så ja, der var flere stykker i det, men jeg tror, ​​vi landede i den, der altid skulle komme. 

iH: Meget godt, jeg nød det! Jeg håber, at det går godt, som det skal. Jeg sætter pris på din tid; mange tak, og tillykke. 

SC: Jeg er glad for, at du kunne lide den, og jeg håber, din datter får den at se.

Filmen er nu i udvalgte biografer, On Demand og Digital fra RLJE Films.

Klik for at kommentere
0 0 stemmer
Artikel Rating
Tilmeld
Underretning af
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Nyheder

Long Lost Kaiju Film 'The Whale God' er endelig på vej til Nordamerika

Udgivet

on

kaiju

For længst tabt film, Hvalguden er blevet gravet frem og deles endelig til Nordamerika. Sci-Fi Japan delte nyheden, og vi kan allerede ikke vente med at tjekke denne ud. For det første har den en gigantisk spækhugger, der fungerer som filmens kaiju.

Hvalguden blev først udgivet udelukkende i udlandet tilbage i 1962. Den originale film handlede om praktiske effekter. Mest bemærkelsesværdigt var det kendt for sine gigantiske specialeffekter.

Synopsis for Tokuzo Tanaka-instrueret Hvalguden gik sådan:

En fiskerby bliver terroriseret af en kæmpe hval, og fiskerne er fast besluttet på at dræbe den.

SRS Cinema udkommer Hvalguden på Blu-ray og digital senere i år.

Vi vil være sikker på at give dig flere detaljer om udgivelsen for denne, når den ankommer.

Er du spændt på at se denne kaiju-film gravet frem? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs

Nyheder

'Jaws 2' får en stor 4K UHD-udgivelse denne sommer til 45 års jubilæum

Udgivet

on

Dødens gab

Jaws 2 kommer til 4K UHD den her sommer. En passende udgivelsesdato i betragtning af, at selve filmen foregår henover sommeren på Amityville Island. Selvfølgelig begynder vi i efterfølgeren at se en lille smule af franchisens nuttiness. For eksempel ser denne efterfølger en haj ude på udkig efter hævn. En interessant måde at tage ting, der stort set bryder ind i sci-fi-området.

Beskrivelsen af Jaws 2'er 4K UHD-disk bryder sammen som dette:

"Rædslen er langt fra forbi, da Roy Scheider, Lorraine Gary og Murray Hamilton gentager deres ikoniske roller i Jaws 2. Fire år efter den store hvide haj terroriserede det lille feriested Amity, begynder intetanende feriegæster at forsvinde på en alt for velkendt måde . Politichef Brody (Scheider) befinder sig i et kapløb med tiden, da en ny haj angriber ti sejlbåde bemandet af teenagere, inklusive hans egne to sønner. Den samme hjertestoppende spænding og gribende eventyr, som begejstrede filmpublikum over hele verden i Jaws, vender tilbage i denne værdige efterfølger til den originale filmklassiker."

De særlige funktioner på disken ser sådan ud:

  • Indeholder 4K UHD, Blu-ray og en digital kopi af Jaws 2
  • Har High Dynamic Range (HDR10) for lysere, dybere og mere naturtro farver
  • Slettede scener
  • Fremstillingen af ​​kæber 2
  • Jaws 2: A Portrait af skuespilleren Keith Gordon
  • John Williams: The Music of Jaws 2
  • Den "franske" vittighed
  • storyboards
  • Teatraliske trailere
  • Teatertrailer

Jaws 2 stjerner Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Joseph Mascolo, Jeffrey Kramer, Collin Wilcox, Ann Dusenberry, Mark Gruner, Susan French, Barry Coe, Gary Springer, Donna Wilkes, Gary Dubin, John Dukakis, G. Thomas Dunlop, David Elliott , Marc Gilpin, Keith Gordon, Cynthia Grover, Ben Marley og flere.

Jaws 2 ankommer i butikkerne fra den 4. juli. Du kan bestil dit eksemplar lige HER.

Dødens gab
Læs

Nyheder

Nine Inch Nails' Trent Reznor og Atticus Ross vil score 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem'

Udgivet

on

reznor

Nogle ting hænger så godt sammen, at de ikke giver nogen mening, og nogle gange giver ting så lidt mening, at det ikke burde være det. Vi er ikke helt sikre på, hvor denne nyhed står på måleren. Det viser sig, at Trent Reznor og Atticus Ross fra Nine Inch Nails er klar til at score den kommende Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

I et nyligt tweet fra instruktøren Jeff Rowe sagde han, at hans musikalske helte faktisk kommer til at score den kommende TMNT-film.

Reznor og Ross er fantastiske komponister. Fra The Social Network til Knogler og det hele de to har udfordret deres musikalske knowhow og giver os partiturer, der er betagende og uventede. For eksempel er jeg stadig blæst bagover over det chok, at de endte med at score for Pixars Soul.

Hvad synes du om, at Reznor og Ross scorede Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Læs